• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet(balo) elbiseme yorum lütfen !!!! :)

matteroftime

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.382
Puanlar
333
kızlar baloda bu elbiseyi giyeceğim sizce nasıl? Yorum lütfen :3::3::3::3:

kızlar ayakkabılarım bu olmuş mu?

Son düzenleme:
elbise güzelmiş gerçekten.bende arkadaşa katılıyorum dalgalı yapıp sal saçlarını öle daha hoş olur.:34:

canım saçlarına dalgalı maşa yaptır toplama sakın...elbisende çok hoş ama rengi keşke yaza daha uygun bir renk olsaydı...

canım saçlarına dalgalı maşa yaptır toplama sakın...elbisende çok hoş ama rengi keşke yaza daha uygun bir renk olsaydı...

herkes dalgalı maşa konusunda hemfikir öyle yaptırayım :) renk fotodakinden biraz daha canlı aslında ama evet biraz daha uçuş uçuş bir şey olabilirdi yine de içime sindi benim yorumun için sağol canım :16:

Bu elbisenin aynısını denemiştim ama üzerimde pek beğenmediğimden almadım bende kumaşı çok sert ve basit geldi bana model için fena değil bence

Elbise çok güzel bencede önü biraz daha kısaltılabilir.

önü biraz daha kısa olmalı...dalgalı saçlar ama doğal görünümlü sal gitsin:) hafif makyaj ve kesinlikle o ayakkabılar ya da platform tarzı bişey olmasın...topuklu ama açık ayakkabı bak derim naçizane..sonraa şööyle salına salına yürü:)

önü biraz daha kısa olmalı...dalgalı saçlar ama doğal görünümlü sal gitsin:) hafif makyaj ve kesinlikle o ayakkabılar ya da platform tarzı bişey olmasın...topuklu ama açık ayakkabı bak derim naçizane..sonraa şööyle salına salına yürü:)

teşekkürler :) ben aslında bu ayakkabıyı düşünmüştüm ama :26: peki önerebileceğiniz ayakkabı modelleri var mı :34:

canım o ayakkabılar düz galiba olmaz bence açık ve biraz topuklu yaşına göre bişey giy...
saçlarını bence de aç :12:

Son düzenleme:
Ayakkabılar ince topuklu düz siyah süet cok begenerk almıştım aslında :26:
Renk olarak siyah mi olmalı

fotoğrafta babet gibi göründü gözüme yok ayakkabıların güzel ama o elbisenin altına süet siyah gitmez gibi geldi bana:75:
önü açık olsa daha güzel olur:129:

Son düzenleme:
Back