Tebrik ederim canım. ınşallah bundan sonra her şey hakkına hayırlı bi şekilde gelişir.
Bende bugünlerde aynı heyecanı yaşıyorum ve öss'ye bikaç gün kala dilerim ki rabbim hepsin eyardımcı olsun ve bu heyecanı onlarda yaşasın, bu tadı onlarda alsın....
Gönlünden geçenler hakkına hayırlı bi şekilde olur umarım...
tebrikler canım. yeni bir hayata yeni umutlara yelken açtın.umarım herşey istediğin gibi olur. mesleğin zorluklarıyla hiç karşılaşmazsın. sana bir meslektaş tavsiyesi staj dönemini çok iyi değerlendir, çok çalış ve kendine çok geniş bir çevre oluştur canım.hadi kolay gelsin
Tebrik ederim canım.Aileni iyi ki dinlemişsin.Emin ol her anne baba çocugu için en iyisini ister.Ben dinlemedim çok pişman oldum.Senin dedıgın gıbı hep gözümde buyuttum okuyamam bıtıremem dedım ailemin tüm ısrarlarına ragmen.Ama pişman oldum.Daha iyi bir mesleğim olsun cok isterdim.Senin adına cok sevındım.bak sayılı gun cabuk bıtmış.Artık sırtın yere gelmez.Çok güzel bir mesleğin var.Meslek hayatında şimdiden başarılar dilerim.Yolun acık olsun.opuyorumnanaktan
canım benim kocaman kocaman tebrikler benden sana. eminim ki mesleğindede bu kadar başarılı olucaksın. umarım hayat senin için daima güzellikler getirir. şimdiki mutluluğun bi ömür boyu çoğalarak devam eder...