• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezun Oldum :))

Anuska

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
6.212
78
358
57
Bu gün çok sevinçli bir haber aldım arkadaşlar. !989 yılında DEÜ Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nü bitirmiş, geçen yıl da AÖF'de Lisans Tamamlama Programı'na katılmıştım.
Final notlarım bana bildirilmeyince ve notlarıma da internetten ulaşamayınca epey panikledim. Hatta Eğitim bölümüne bir de konu açtım. Bir arkadaşın önerisiyle yarım saat kadar önce AÖF bürosuna telefon açtım ve mezun olduğumu öğrendim. Telefonu kapatır kapatmaz da soluğu büroda aldım tabii.
Ben not beklerken elime Lisans Diploması'nı tutuşturuverdiler. Öyle mutlu oldum ve şaşırdım ki anlatamam. Çünkü hem ara hem de yılsonu sınavları sırasında tedavim sürüyordu ve hiç çalışamamıştım.
İyi haberlere çok ihtiyacım olduğu bu dönemde ilaç gibi geldi bu diploma. Ben de sizlerle paylaşmak istedim.
Darısı mezun olmak isteyenlerin başına...

gözün aydın ablacımhihoyyyt
böyle beklenmedik haberler insanı iki kat mutlu ediyorzemuszemus

tebrık ederım sizin adınıza çok sevındım
herşey yolunda moralınız süper olsun
sevgilerrrrr

tebrikler hayırlı olsun canım

a.s.tebrik ediyorum..........
okumanın yaşı yoktur, hayırlı olsun..............opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis a.s. opuyorumnanaktan

tebrikler.gif

a.s.tebrik ediyorum..........
okumanın yaşı yoktur, hayırlı olsun..............opuyorumnanaktan

Canım, sağolasın. Evet, katılıyorum, okumanın yaşı yoktur. Aslında ben biraz da üniversiteye hazırlanan oğluma bunu kanıtlamak için girdim bu işe. O sadece okula ve kurslara gidiyor. Bense anne, eş ve öğretmen olarak bir çok sorumluluğu yerine getiriyorum. Belki bir ders çıkarmıştır, kimbilir.

tebrıkler ablacım
azmıne hayranım masallahh
bu kk hatunları hem cok guzeller hemde cok zekıler

ayyy ne güzell yaa.alkisalkisalkis alkisalkisalkis
gönülden tebrik ederim canım,yaşadıklarını biliyorum,buna rağmen çok çok güzel vede gurur duyulacak başarı.:nazar: :nazar:
herşey gönlünce olsun, :Saruboceq: :Saruboceq:

Back