- 19 Şubat 2015
- 86
- 29
-
- Konu Sahibi gokce96gokce
Ayrıca forumlarda çok araştırma yapan biri olarak takviye sonucu 6. Aydan sonra minik minik saclari cikanlari okumuştum bu yüzden bende takviye kullaniyorumuzun süredir egçeyen demir eksikliğim var..eskiye göre saçlarımın neredeyse yarısı dökülmüş durumda..sıfıra vurunca saç kökleri daha çok güçlenir ve sonrasındaki bakımların faydasını görürüm diye bunu düşündüm..bazen kararsız kalıyorum uzun saçları seviyorum çünkü..kestirdikten 5-6 ay sonra kendi saçlarımla kaynak yaptırırım belki..
şurup verdi doktor sadece..mesela b12 değerim çok düşük sırınınaltındaymış..onunla ilgili bi takviye vermedi..Ayrıca forumlarda çok araştırma yapan biri olarak takviye sonucu 6. Aydan sonra minik minik saclari cikanlari okumuştum bu yüzden bende takviye kullaniyorum
O zaman b12 kullamsaniza.elinizde saclarinizin tekrar cikma firsati varken neden başka carelere baavuruyorsunuz. Sacin beslenmesinde en önemli madde b12. Bende de vardi bi iki ay kadar kullandim ve kafamda bir suru sac cikmisti sonra aniden birakmiatim çok iyi hatirliyorum o çikan minikler yine dökülmüştü. 6 ay düzenli kullanip sonrada yavaş yavaş doz azaltarak birakmak gerekiyormus. Hem fazla b12 almanin hicbir zarari yok fazlasi iidrarla atiliyor. Bence sizin sanizinda bu takviyelerle ihtiyacı var. Çiçeğin suya ihtiyaç duynasi gibişurup verdi doktor sadece..mesela b12 değerim çok düşük sırınınaltındaymış..onunla ilgili bi takviye vermedi..
sadece şurup ve saçlarıma süreceğim bi karışım..onu sürüncede daha çok dökülmeye başladı..
memnun kaldınız mımerhaba, benimde saçlarım aynı sizinki gibiydi ben gittim saç ekimi yaptırdım prp ve ilaç tedavisiyle destekliyorum şuan 6 hafta oldu bekliyorum bakalım. siz saç ekimi yaptırdınız mı?
Yaptırdınız mi saç4-5 yildir eski haline donmediyse yine dönmez gibi geliyor. Bu yüzden bu işlemlerden birini yaptiracagim. Şali günü randevum var bana sans dileyin :)
Saç için birsey yaptınız mı?Hergun kafa derimi flashli cekim yapiyorum.yeni sac cikmismi die odamin seklini sacimi gorebileyim die cift tarafli aynayla ayarladim her saattt basi bakarmi insan yaaaa psikolojim binbirbeter yok kapancagina dahada aciliyor eski saclarim gittigiderrrr