Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Mezoterapi mi, Saç Ekimi mi, Saç aşısı mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gokce96gokce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
86
29
merhaba arkadaşlar
öncelikle saç dökülmesi hikayemi anlatmak istiyorum.
şuan 20 yasındayım. üniversiiteye gidiyorum. liseye baslayacakken kilomu çok dert ettım 72-73 kiloydum ve hiçbir şey yemeden kilo vermeye kalkıstım. haftada 2 kilo veriyordum bu durum benı cok mutlu etmıstı. kısa sürede 60 lı kiloları gördüm. gün içinde sadece meyve yiyor su içiyordum. bu sırada saclarım öbek öbek dökülmeye basladı o kadar gür ve güzel saçlarım vardı kı azalacagı aklıma bile gelmedi. ne ailemde ne etrafımda kel insan bile yoktu. kellik ve saç dökülmesiyle ilgili hiçbir şey bilmiyordum. ideal kiloma kavusmustum ama resmen kfamda bir tutam saç kalmıstı. farkettıgımde cok gectı. hastaneye gittim vitaminler demir hapları vs aldım. şuan hala kafamda aynı derece de saç var :) cok mutluyumkı o kadar yıldır hala saçlıyım:) ama anne ve babamın dedemın saclarına baktıkca bile imreniyorum. o kadar sık saçlı bir ailem var kı sıze anlatamam. ve sureklı pısmanlık yasıyorum o bılıncsız dıyetlerı yaptıgım ıcın. neyse asıl sorum şu

ben prp mezoterapi, saç ekimi veya yenı yenı uygulanmaya baslanmıs olan saç aşısından birini yaptırmak ıstıyorum. saçlarımın eski haline kavusmasını ıstıyorum ve buna inanıyorum. bu işlemlerden birini yaptırıp fayda görenler var mı acaba ?
ikinci olarak saç ekiminde erkek tipi kelliik yasayanlar ıyı sonuc alıormus benım sacımda buyuk ıhtımal genel seyrelme var ve donör bölgem yetersız. vucudumun diğer bölgelerindeki kıllar cok güçlü. onlardan ektirme şansım var mı acaba ??

Diyet yüzünden yani vitaminsizlik yuzunden giden saclar geri gelir diye dusunuyorum. Bunlari yapmana gerek.yok ki. Ben mi yanlış dusunuyorum? Kellik mi var? Priorin kullanabilirsin. Boyle dokulmeler icin onu oneriyor drlar.Benimde duzensiz beslenme yuzunden dokuluyor. Demir eksikligim var birde. Dipler yogun Uçlar tuy tuy toplasan serce parmagim kadar

Diyet yüzünden yani vitaminsizlik yuzunden giden saclar geri gelir diye dusunuyorum. Bunlari yapmana gerek.yok ki. Ben mi yanlış dusunuyorum? Kellik mi var? Priorin kullanabilirsin. Boyle dokulmeler icin onu oneriyor drlar.Benimde duzensiz beslenme yuzunden dokuluyor. Demir eksikligim var birde. Dipler yogun Uçlar tuy tuy toplasan serce parmagim kadar
4-5 yildir eski haline donmediyse yine dönmez gibi geliyor. Bu yüzden bu işlemlerden birini yaptiracagim. Şali günü randevum var bana sans dileyin :)

Duam sizinle. Burdan paylasir misin artıları eksileri? Eger iyi gelirse bende yaptirmak isterim? Bu arada ne icin randevunuz var?

İste bunlarda kellerim :) gerçekten çok sıkıldım artik normal sacim olsun istiyorum 4-5 yil önce yaptigim diyetlerin cezasini haladir cekiyorum. Karsidan bakildiginda minimum duzeye indirebiliyorum sorunları hatta belli bile olmuyor ama bu beni psikolojik acidan çok rahatsız ediyor. Bin bir tane yol demedim düzelsin diye ama tibbi destek şart artk. İyice psikolojik bozulmadan ne gerekiyorsa yapmam lazim. Size mesajlarda ulaşabiliriz isterseniz faydasini gorursem guncellicem zaten inşallah bi 5-6 ay sonra o keller kapanmis olur :)

Eklentiler

• IMG_20160123_135729.JPG
    IMG_20160123_135729.JPG
    54,1 KB · Görüntüleme: 902
  • IMG_20160123_135639.JPG
    IMG_20160123_135639.JPG
    50,5 KB · Görüntüleme: 674
  • IMG_20160123_135759.JPG
    IMG_20160123_135759.JPG
    22,7 KB · Görüntüleme: 629
bende çok merak ettim sonuçları sabırsızlıkla beklicem.
bu arada ben fotoğraflarda büyük ölçüde bir dökülme görmedim
Belki haklisinizdir ama inanin bana çok paikolojim bozuldu bu durumdan. Ay acaba arkamdaki keklik gözüküyor mu, sacim şuan nasil acaba? veya sürekli aynayla sacimin arka kismina bakmak beni inanilmaz rahatsiz ediyor. Kisacasi ben sacimdan ziyade psikolojimi düzeltmek istiyorum.

İste bunlarda kellerim :) gerçekten çok sıkıldım artik normal sacim olsun istiyorum 4-5 yil önce yaptigim diyetlerin cezasini haladir cekiyorum. Karsidan bakildiginda minimum duzeye indirebiliyorum sorunları hatta belli bile olmuyor ama bu beni psikolojik acidan çok rahatsız ediyor. Bin bir tane yol demedim düzelsin diye ama tibbi destek şart artk. İyice psikolojik bozulmadan ne gerekiyorsa yapmam lazim. Size mesajlarda ulaşabiliriz isterseniz faydasini gorursem guncellicem zaten inşallah bi 5-6 ay sonra o keller kapanmis olur :)
Resmen kendimi gordum benimde saclarim cokk gurdu ayniii boyutda acilmalafim var benimde 5 senedir priorin kullandim bi yararini gormedim lutfen sonuclarini yazarmisin;((

Hergun kafa derimi flashli cekim yapiyorum.yeni sac cikmismi die odamin seklini sacimi gorebileyim die cift tarafli aynayla ayarladim her saattt basi bakarmi insan yaaaa psikolojim binbirbeter yok kapancagina dahada aciliyor eski saclarim gittigiderrrr

En son sac similasyomuyla kazitma.arasinda kaldim birinden birini yapturcam kokkten kurtulcam nisanim bi gecsinde;(((kaziyirsam eski gir saclarima kavusurum umidi var icimde cok yogun cunki dogustan seyrek degildi cok gur saclarim vardi ya;((

Senin saçına ekim yapmak katliam olur.Artı saç aşısı 5bin lira emin ol değmez.Senin saçında bir şey yokki bir bakım ile çoşar saçların.Bepanten evigen 3 lü karışımı yap en az 1 ay kullan.Sonra karanfil yağı al şampuanına kat sonra dua edersin bana.

Senin saçına ekim yapmak katliam olur.Artı saç aşısı 5bin lira emin ol değmez.Senin saçında bir şey yokki bir bakım ile çoşar saçların.Bepanten evigen 3 lü karışımı yap en az 1 ay kullan.Sonra karanfil yağı al şampuanına kat sonra dua edersin bana.
Bepanten ve evigeni duymuştum çok kotu kokuyor vs diye okumuştum gerçekten iyi gelir mi sizce? Seyreklikler var onlar geçsin istiyorum . sac ekimi yaptirmak çok istiyorum grnital bölge bacak ve koltuk alti vs bolgelerden yapilsa o seyrekliklerin hiçbiri kalmaz diye düşünüyorum :KK70: öyle güçlü kil kökleri var ki kafamdakilerin 2-3 kati kalinliginda ve sert halde cekmemde bile dokulmuyorlar . belki ekilse drdiginiz gibi çok belli olur ama en azindan kapanir. Sac asisini sorduğumda da 6 bin TL dediler Vazgeçtim . yeni uygulanan bir yöntem ve garantisi yok o yüzden onu ertledim.mezoterapi ve prp çok faydali ama yaptirana değil yapana diye şeyler okudum hicbir faydasi yokmus. Şuan b12 hapi zinco hapi demir hapi ve biotin hapi içmeye basladim 14 gündür iciyorum ve sac dökülmesi hic yok gibi inşallah yeni saçlar da cikar. Bir de tirnak kenarimda sürekli etler kalkardi onlar baya bir gecti.

Sana takip ettiğin bir yerdeki mesaj atıyorum dua edelim inşallah iyi bir şey çıkacak gibi yakında.

Arkadaşlar birkaç gündür prof. Dr. Fikrettin Şahin e ulaşmaya çalışıyodum yeni bilgiler almak için bugün kendisiyle değil ama asistanlarından biriyle kısa bir görüşme yapma fırsatım oldu özellikle aklıma takılan sorulardan birkaçını sorabildim.Ürünün çıkması durumunda insan faz aşamaları sırasında denenen kişilerin fotoğraflarının paylaşılıp paylaşılmayacağını sordum.Bu kişilerin kimliklerinin açıklanmadan ilerleyen dönemde kongrelerde paylaşılacağını söyledi.Ürünün şu an piyasada olan fda onayı olan minoxil gibi bi süre sonra etkisini kaybetme durumunun olup olmadığını sordum.Bu üründe mekanizmanın çok farklı olduğunu ve öyle bi durum olmadığını söyledi.Saç gelişiminin dışarıdan gözle görülebilir bir şekilde mi yoksa cihazlarla anlaşılacak şekilde mi belli olduğunu sordum
Denenen herkeste olumlu gelişmeler yaşandığını bi tane 80 yaşındaki kişide saçların yüzde 80 çıktığını söyledi.Tabi bu çok büyük bi oran o an şaşırdığımdan bişey diyemedim ama belki o kişinin dökülme nedeni genetik değüldir ve saç geri dönüşümü daha kolay olmuştur diye bi düşünce geldi aklıma.Ürünün ne zaman çıkacağı ve fiyatını sordum gerçekten bu kadar başarılıysa fiyatının yüksek olacağını düşündüğüm için ilerleyen zamanlarda çıkmasıyla ilgili şeyleri televizyonlarda göreceğimi fiyatıyla ilgili hiçbir bilgi veremeyeceğini söyledi.Bu süre zarfında mümkün olduğunca bilgi elde edip sizlerle paylaşmaya çalıştım.Ama artık geri kalan süreci bende televizyondan ve internetten takip etmeyi düşünüyorum çünkü birilerine ulaşmak için uğraşmam gerekiyo sürekli.Umarım önümüzdeki günlerde söylenildiği gibi olumlu gelişmeler gerçekleşir ve bizde bundan nasipleniriz.

Sana takip ettiğin bir yerdeki mesaj atıyorum dua edelim inşallah iyi bir şey çıkacak gibi yakında.

Arkadaşlar birkaç gündür prof. Dr. Fikrettin Şahin e ulaşmaya çalışıyodum yeni bilgiler almak için bugün kendisiyle değil ama asistanlarından biriyle kısa bir görüşme yapma fırsatım oldu özellikle aklıma takılan sorulardan birkaçını sorabildim.Ürünün çıkması durumunda insan faz aşamaları sırasında denenen kişilerin fotoğraflarının paylaşılıp paylaşılmayacağını sordum.Bu kişilerin kimliklerinin açıklanmadan ilerleyen dönemde kongrelerde paylaşılacağını söyledi.Ürünün şu an piyasada olan fda onayı olan minoxil gibi bi süre sonra etkisini kaybetme durumunun olup olmadığını sordum.Bu üründe mekanizmanın çok farklı olduğunu ve öyle bi durum olmadığını söyledi.Saç gelişiminin dışarıdan gözle görülebilir bir şekilde mi yoksa cihazlarla anlaşılacak şekilde mi belli olduğunu sordum
Denenen herkeste olumlu gelişmeler yaşandığını bi tane 80 yaşındaki kişide saçların yüzde 80 çıktığını söyledi.Tabi bu çok büyük bi oran o an şaşırdığımdan bişey diyemedim ama belki o kişinin dökülme nedeni genetik değüldir ve saç geri dönüşümü daha kolay olmuştur diye bi düşünce geldi aklıma.Ürünün ne zaman çıkacağı ve fiyatını sordum gerçekten bu kadar başarılıysa fiyatının yüksek olacağını düşündüğüm için ilerleyen zamanlarda çıkmasıyla ilgili şeyleri televizyonlarda göreceğimi fiyatıyla ilgili hiçbir bilgi veremeyeceğini söyledi.Bu süre zarfında mümkün olduğunca bilgi elde edip sizlerle paylaşmaya çalıştım.Ama artık geri kalan süreci bende televizyondan ve internetten takip etmeyi düşünüyorum çünkü birilerine ulaşmak için uğraşmam gerekiyo sürekli.Umarım önümüzdeki günlerde söylenildiği gibi olumlu gelişmeler gerçekleşir ve bizde bundan nasipleniriz.
Okudum ve vaktim da netten gerçekten umut vaat edici bir gelişme inşallah ise yarar da bu derdi kimse yaşamaz. Ne hastaliklarin tedavisi bulundu buda artik tarihe karismali diye düşünüyorum .belki bir 100 yil sonra kellik diye bir şey olmayacak ama inşallah simdi olur da bizde faydalaniriz :) çünkü sac insan için hem görsel hem psikolojik acidan çok önemli bi şey belki hayati bir önemi yok ama birçok insani etkiliyor. Birkaç yila cikmasini umut edicez artik

bende saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum..daha sonra ise prp kök hücre tedavisi gibi şeyleri araştırıp yapmayı düşünüyorum

bende saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum..daha sonra ise prp kök hücre tedavisi gibi şeyleri araştırıp yapmayı düşünüyorum
Bence uclari çok kirik değilse ve tararken takilip dokulmuyorsa boşuna kazitmayin çünkü sac içerden beslenir disardan boyunu kisaltmanizin bence bir faydasi olmaz. Ama tabi yine de siz bilirsiniz bazi bayanlara da inanılmaz yakisiyor 3 numara ve biraz daha üzeri kisa sac. Bir de Britney spears örneği verebilirim size onunda sac dökülmesi vardi birkaç yil öncede kazitmisti resimlere bakarsaniz pek bir etkisi ölmediğini görürsünüz. Kestirmenin faydasi bence kiriklarin gitmesi ve daha saglikli görünmesi olur yoksa yeni sac cikmasini sağlamaz. Yeni sac cikmasi içerden beslenmeyle olur diye düşünüyorum. Sizin saclariniz neden dökülüyor buarada ? Belki bir çözüm buluruz

Bence uclari çok kirik değilse ve tararken takilip dokulmuyorsa boşuna kazitmayin çünkü sac içerden beslenir disardan boyunu kisaltmanizin bence bir faydasi olmaz. Ama tabi yine de siz bilirsiniz bazi bayanlara da inanılmaz yakisiyor 3 numara ve biraz daha üzeri kisa sac. Bir de Britney spears örneği verebilirim size onunda sac dökülmesi vardi birkaç yil öncede kazitmisti resimlere bakarsaniz pek bir etkisi ölmediğini görürsünüz. Kestirmenin faydasi bence kiriklarin gitmesi ve daha saglikli görünmesi olur yoksa yeni sac cikmasini sağlamaz. Yeni sac cikmasi içerden beslenmeyle olur diye düşünüyorum. Sizin saclariniz neden dökülüyor buarada ? Belki bir çözüm buluruz
uzun süredir egçeyen demir eksikliğim var..eskiye göre saçlarımın neredeyse yarısı dökülmüş durumda..sıfıra vurunca saç kökleri daha çok güçlenir ve sonrasındaki bakımların faydasını görürüm diye bunu düşündüm..bazen kararsız kalıyorum uzun saçları seviyorum çünkü..kestirdikten 5-6 ay sonra kendi saçlarımla kaynak yaptırırım belki..

uzun süredir egçeyen demir eksikliğim var..eskiye göre saçlarımın neredeyse yarısı dökülmüş durumda..sıfıra vurunca saç kökleri daha çok güçlenir ve sonrasındaki bakımların faydasını görürüm diye bunu düşündüm..bazen kararsız kalıyorum uzun saçları seviyorum çünkü..kestirdikten 5-6 ay sonra kendi saçlarımla kaynak yaptırırım belki..
Demir eksikliginiz var takviye hap vs aliyor musunuz ? Demir eksikliginizden dolayi saclariniz dokuluyorsa düzenli demir takviyesi kullandiginizda (6 ay sonra sonuç vermeye basliyormus) o dökülenler cikar bence. Disardan etki etmek yerine içerden eksik olanlari vermelisiniz

X