• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging MEZOLİFTİNG mi ENDOSKOPİK YÜZ GERME mi LAZER

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

evham

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
1
0
6
34
İstanbul
Kızlar, güzel kadınlar herkese merhaba, ben siteye yeni üye oldum, son 6 aydır aynaya bakamaz durumdayım, yüzümde sarkmalar oluşmaya başladı ve burun kenarı çizgilerim çok belirgin olduğu için mutsuz ve yorgun görünüyorum sürekli. Bir çare ararken fark ettim ki kadınlar klulübü gerçek bir dayanışma sağlıyor o yüzden benimle de tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Benim yüzüm oldukça etli ve yağlı o yüzden son 3 ayda yüzümde çok hızlı biçimde sarkmalar oluşmaya başladı. yani birden aynada kendimi tanıyamaz hale geldim. henüz 27 yaşındayım fakat bana göre oldukça yaşlı gösteriyorum.

Size sormak istediğim şeyse, bu konuya anladığım kadarıyla ya cerrahi müdahale yapılıyor ya da lazer ve mezolifting gibi uygulamalar var. Sizce ben hangi tür tedaviye yönelmeliyim. daha önce denemiş olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi? şimdiden hepinize teşekkür ederim.

selam ben de yeni üyeyim sanırım bunu en iyi plastik cerrahlar bilir onlara muayene olup danışmanız gerek

Back