• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezenterik kist

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.215
1.516
133
34
Tanı kesin konulmasa da bugün muayene olduğum cerrah ilk mr sonucumdaki mezenterik şüphesinin doğru olabileceğini söyledi.Yarın konseye sunacakmış.
İyi huyluymuş genelde ama her ihtimale karşı patolojiye gitmesi gerekiyormuş.
Şimdi benim canımı sıkan nadir bir hastalık diyor,sonuçta tedavisi olan bir şey ama az rastlanması beni tedirgin etti.
Durumum çok mu ciddi?Korkmalı mıyım?

Genel cerrahi doktoru tarafından mı yapıldı? Raporunuz da tam olarak ne yazıyordu acaba 😔 kusura bakmayın internette bakıyorum hiçbir bilgi bulamıyorum çok tedirginim
Evet,genel cerrah yaptı.
Raporumdan mezenter kist vs bir şeyler yazıyordu.
Benim kistim zor bir bölgedeydi.Hatta doktor açığa dönebilir ameliyat dedi.
Beklenendrn daha büyük ve zor bir bölgedeymiş.Ama kapalı oldum,bu da doktorun başarısı.
İki günde ayağa kalktım ve ile döndüm.
Endişe etmeyin.Sizin kistiniz hangi bölgede,

Evet,genel cerrah yaptı.
Raporumdan mezenter kist vs bir şeyler yazıyordu.
Benim kistim zor bir bölgedeydi.Hatta doktor açığa dönebilir ameliyat dedi.
Beklenendrn daha büyük ve zor bir bölgedeymiş.Ama kapalı oldum,bu da doktorun başarısı.
İki günde ayağa kalktım ve ile döndüm.
Endişe etmeyin.Sizin kistiniz hangi bölgede,
Mesaneyle ilişkili 5 cm Mezenterik kisti andıran yazıyor raporda 😔

Mesaneyle ilişkili 5 cm Mezenterik kisti andıran yazıyor raporda 😔
Küçükmüş,endişe etmeyin,aldırın,kurtulun.

İlk raporda ne yazıyorsa doğrudur.Diğer raporlarda da aynısı çıkar.Öyle söylemişti doktor.Hatta mezenter kist olması daha iyi.

Küçükmüş,endişe etmeyin,aldırın,kurtulun.

İlk raporda ne yazıyorsa doğrudur.Diğer raporlarda da aynısı çıkar.Öyle söylemişti doktor.Hatta mezenter kist olması daha iyi.
Beni çok rahatlattınız kaç gün izin gerekir acaba iş yeri için onun bile stresi başladı yaz gelmeden ameliyat olmak gerek

Beni çok rahatlattınız kaç gün izin gerekir acaba iş yeri için onun bile stresi başladı yaz gelmeden ameliyat olmak gerek
Ben öğretmenim,bir hafta ara tatilimiz vardı.Çarşamba oldum.Pazartesi okula gittim,dikişle.
On gün dikişli gezdim.Bu arada doktor bir ay rapor verebileceğini söyledi,iyi hissediyorsan çalışmanı öneririm dedi.Ben de öalışmayı tercih ettim.

Back