- 18 Ekim 2020
- 4.914
- 12.745
Afiyet bal şeker olsun teşekkür ederimEllerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet bal şeker olsun teşekkür ederimEllerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim
Yaaaa sorma hele ki kremalisina bayiliyorummmmmm. Sosunu da böyle yapınca aşırı leziz bir tarif çıkıyor ortaya.Ben çok önce halk eğitimin pasta kursuna yazılmıştım. İlk parfeyi orada tattım. . Çok sevmiştim tadını. Bayıldım hatta. Çok güzel bir lezzet. Ellerine emeğine sağlık. Yarışmada başarılar dilerim.
Ay kuzusunun baliiiiiiiKuzum bu tatlıyı o kadar çok merak ediyorum ki hiç yemedim, ınş bi gün bende yaparım çok lezzetli gözüküyor gerçekten, ellerine sağlık başarılar dilerim ❤
Teşekkür ederimmmmEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum
Sen beğenmedim atmadım mi o kadar mı güzel olmuşBi bana soylermisiniz lütfen neden böyle bisey yaptınız?
Ellerine sağlık yarışmada bol şans diliyorumBasit ve lezzetine doyulmaz bir tarif dahaaa...
Özellikle sıcak yaz günlerinde dondurma niyetine gübür gübür götürülecek enfes parfe.
Malzemeler
1 paket krem şanti
Yarım çay bardağı süt
1 yemek kaşığı pınar labne
4 yemek kaşığı krema
Çilek, muz, kivi ... (İsteğe göre meyveler cesitlendirilebilir.)
Yarım kase mini bisküvi
Sosu için;
1 avuç bitter çikolata
3-4 yemek kaşığı krema
Eki Görüntüle 2832289
Az malzeme kolay yapım
İlk olarak krem şantimizi yarım çay bardağı süt ile 3-4 dakika çırpıyoruz.
Eki Görüntüle 2832292
İçine labne ve kremamizi da ekleyip 2-3 dakika daha çırpıyoruz.
Eki Görüntüle 2832304
İçine meyvelerimizi ve bisküvilerimizi de ekleyip karıştırıyoruz. ( Ben 1 tane kivi, 1 orta boy muz, 8-9 tane çilek ekledim.)
Eki Görüntüle 2832302
Şekil verip 3-4 saat buzlukta dinlendiriyoruz. (Kalbinizin içine streç film sararsanız çıkartırken kolay olur.)
Eki Görüntüle 2832301
Buzluktan çıkarıp dolaba alınca çikolata sosumuzu yapıyoruz. Bitter çikolatalarımızı benmari usulü eritiyoruz. (Burada püf nokta kaseniz kaynar suya değmesin yoksa çikolatanın yapısı bozulur.)
Çikolatası eriyen kaseyi dışarı alın, biraz soğuması için karıştırın daha sonra kremayı kaşık kaşık dökerek karıştırın. Çamur kıvamlı bir sıvı sos elde edince parfenin üzerine dökün.
Eki Görüntüle 2832303
Meyvelerle süsleyin ve sunuma hazır.
Eki Görüntüle 2832306
Eki Görüntüle 2832305
Eki Görüntüle 2832299
Eki Görüntüle 2832295
Eki Görüntüle 2832296
Eki Görüntüle 2832297
Evet tabii ki.Becerebilmis miyim sunumu
Teşekkür ederimmEllerine sağlık yarışmada bol şans diliyorum
Aslında dün öğlen yaptımSabah sabahhhh Ellerinize sağlık, çok güzel gözüküyor vallahiii❤
Teşekkür ederimmmEllerine sağlık,çok hafif ,güzel görünüyor Yarismada bol şanslar
İyi bari sevindimEvet tabii ki.
Sabah gördüm ya ondan dedim mutlaka deneyeceğimAslında dün öğlen yaptım
Gerçekten de hafif ve hoş bir tadı var, denemelisiniz
Teşekkür ederimellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Sağol canım çok teşekkür ederimEline sağlık başarılar dilerim
Teşekkür ederimEline sağlık yarışmada başarılar