- Konu Sahibi tebessum77
-
bırde kahvaltısını meyve suyuyla yapmayı denesene ben oyle yaptım.ılk zamanlarda meyve suyunu ıcerdı sımdı ıcmemeye basladı bende ıcıne bıskuvı ezıp pure gıbı verdım yedı.sımdıde kahvaltısını taze sıkılmıs meyve suyuyla yaptım.sende dene ıstersen belkı oyle yer
aslında meyve suları çok lezzetli oluyor..içmemesi gerçekten tuhaf..elma suyu dene bide ona hayır demez sanırım...
benım kızım bırseyı yemeden once tatması lazım ılk kasıgı dılının ucuna zorlada olsa tattırıyorum.tadını almasını beklıyorum sonra ağzını kendıığınden zevkle acıyor.sende oyle dene bır ıstersen bakarsın yer.inşallah.
her bebegin huyu ayri oluyor.benim oglum bütün meyveleri bayila bayila yiyor ama sebze püresi ve corbalarin hepsinden nefret ediyor.agzini kilitliyor resmen.ne yapicam bilmiyorum...
canım meyvelı kavanoz mamalarını denesene belkı onlrı yıyerek meyvenın yadına alısır
Bizimkide meyvalara bayılıyor yoğurttan nefret ediyor bir dilini çıkarışı var görmelisiniz biraz daha zorlarsanız kusacak gibi yapıyor alem bu çocuklar ya..
bizde meyvede sorun yaşıyorduk güvenli meyve sebze emziği var bizde baya iş görüyor meyveyi filenin içine koyuyosun o kendi kendine kemiriyor hem damaklarını kaşımış oluyor hem bi meyveyi bitiriveriyor :)
http://www.aktifbebe.com/pinfo.asp?pid=3802
bir tek onu denemdim sağol canım deneyip sana haber verceğim sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?