meyve yediremiyorum

tebessum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
2.523
30
158
İstanbul
kızıma hiç bir şekilde meyve yediremiyorum sunu dendim püre yaptım başka meyveleri karıştırdım. içine yoğurt. bisküvi koydum. haşlanmış irmikle dendim . içine bebek tahılı koydumsenağlama

hazır kavanoz mamalarının her markasını her çeşidini denedim hazır meyve sularını denedim

yemiyor yemiyor.

neyapacağım

aslında meyve suları çok lezzetli oluyor..içmemesi gerçekten tuhaf..elma suyu dene bide ona hayır demez sanırım...

benım kızım bırseyı yemeden once tatması lazım ılk kasıgı dılının ucuna zorlada olsa tattırıyorum.tadını almasını beklıyorum sonra ağzını kendıığınden zevkle acıyor.sende oyle dene bır ıstersen bakarsın yer.inşallah.

benimki tane olarak yemek istiyor onuda vermiyoruz ne su nede meyve suyu içmiyor bıçak gibi kapıyor ağzını bende bir hafta ara verdim bir hafta sonra tekrar deneyeceğim

bırde kahvaltısını meyve suyuyla yapmayı denesene ben oyle yaptım.ılk zamanlarda meyve suyunu ıcerdı sımdı ıcmemeye basladı bende ıcıne bıskuvı ezıp pure gıbı verdım yedı.sımdıde kahvaltısını taze sıkılmıs meyve suyuyla yaptım.sende dene ıstersen belkı oyle yer

onuda denedim canım yemedi

benimkide öyle önce tadıyor. ama konu meyve olunca agzını açabilene aşkolsun

her bebegin huyu ayri oluyor.benim oglum bütün meyveleri bayila bayila yiyor ama sebze püresi ve corbalarin hepsinden nefret ediyor.agzini kilitliyor resmen.ne yapicam bilmiyorum...

her bebegin huyu ayri oluyor.benim oglum bütün meyveleri bayila bayila yiyor ama sebze püresi ve corbalarin hepsinden nefret ediyor.agzini kilitliyor resmen.ne yapicam bilmiyorum...

Bizimkide meyvalara bayılıyor yoğurttan nefret ediyor bir dilini çıkarışı var görmelisiniz biraz daha zorlarsanız kusacak gibi yapıyor alem bu çocuklar ya..

Bizimkide meyvalara bayılıyor yoğurttan nefret ediyor bir dilini çıkarışı var görmelisiniz biraz daha zorlarsanız kusacak gibi yapıyor alem bu çocuklar ya..

benimkide yoğurt yemiyordu 2 ay sabırla yoğurt mayaladım birden yemeye başladı en sevdiği şey yoğur şimdi.

mayasını az koyarak dene istersen 1 kiloya 1 çay kaşığı koyarak mayala çok tatlı oluyor. inşallah yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…