meyve sıkacakları hakkında yardım

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
38
mrb hanımlar sizlere bişey danışmak istiyorum kati meyve sıkacaklarının zahmetli olduğu duyuyorum hep yani yıkaması falan vakit alıyormuş bende o yüzden istemiyordum reklamde Avance Collection Katı Meyve Sıkacağa gördüm yıkanması çok kolaymış çok hoşuma gitti tam istediğim gibi sizlere danışmak istedim alan arkadaşlar varmı yada meyve sıkacağı kullananlar sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum $Bhr187000-a2p-global-001highres.webp PHİLİPS MARKA

Son düzenleme:
mrb hanımlar sizlere bişey danışmak istiyorum kati meyve sıkacaklarının zahmetli olduğu duyuyorum hep yani yıkaması falan vakit alıyormuş bende o yüzden istemiyordum reklamde Avance Collection Katı Meyve Sıkacağa gördüm yıkanması çok kolaymış çok hoşuma gitti tam istediğim gibi sizlere danışmak istedim alan arkadaşlar varmı yada meyve sıkacağı kullananlar sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum Eki Görüntüle 622717 PHİLİPS MARKA

bence meyve sıkacakları çok gereksiz ve dediğin gibi yıkaması falan çok zor meyve posaları rendenin arasında kalıyor çıkmıyor philipsin reklemlarında çok kolay yıkanıyor falan diyo ama reklam adı üstünde kullananlar daha iyi bilir ama yeni bir ürün ya inş alıpta kullanan vardır:34:

bu çok pahalı ya gereksiz 500 küsür lira vermek katı meyve sıkacağına bende arçelik var inox olanı gayet memnunum çok güzel oluyor kışın elma nar ne bulsak sıkıyoruz temizlemesi de o kadar zor değil.

Bende Fakir'in katı meyve sıkacağını aldım çok memnunum muhteşem cihaz :) 5 dakikada temizleniyor bir sıkıntı yaşamadım olmazsa olmazlarımdan artık :)

Annem almış, 1 kere portakal sıkmış, aleti kucağımda buldum.
Al al al sen al biz sana gelince içeriz ay çok pis ben temizleyemem falan saydı durdu. Bende attım bazanın altına bakalım kullanınca ne olacak, çocuğum falan olunca iyi olur ya,tabi bunun için önce evlen mek lazım. ne bileyim havuç falan sıkarım herhalde.. :1:

işin özü, çok pisleniyormuş içi aletin.
:1:

Her ailenin kendi kullanımına göre,biz ailecek çok severiz meyva sularını o yüzden çeyizde benim için çok önemliydi katı meyve sıkacğı. Sıkı araştırmalar yaptım,en iyisi hangisidir diye.

Küçük bir şey olmasın dedim,ölene kadar iki kişi yaşamayı düşünmüyorum.

Sık sık kullanacağım bir şey olacak,görüntüsü de hoşuma gitse iyi olur dedim.

Ne kadar yüksek wat o kadar kolay ve hızlı kullanım sağlar dedim.

Yaptığım piyasa araştırmasında iki marka öne çıktı:Moulinex ve Philips

Buunları uyguna buldum mu alacağım diye aklıma kazıdım,altıncıcadde 75 tl indirim çeki verince de bu ciciyi 145 tlye çeyizime attım,aldım denedim çok da beğendim iyi ki aldım dedim:

MAG_1013324.jpg

yarumlarınız için sağolun arkadaşlar ewt gereksiz ama benim eş adayım meyve suyu falan bayılır o yüzdne alayım diyorum zaten kararsızım zaten

Biz evde philips in katı meyve sıkacağımı kullanıyoruz. Geçen sene 220 o civarda fiyatla aldık tam hatırlamıyorum. Çok memnunuz. Herhangi bi sorun yaşamadık.
Temizliğine gelince sadece o meyveleri parcalayan kısmı biraz zorluyor. Zorluyorsa da saatleri almıyor. 2 dk süngerle gayet rahat temizleniyor. Belki de her gün sıkmadığımız için bize bişi ifade etmiyor bilemicem ama taze taze meyve suları için değer.

Reklamda kolay temizlenmiyor demez tabi ki reklam sonuçta. Ne kdar rahat olsada sonuçta kendi kendini temizlemiyor. Yine biz temizlicez. Her sıkacaktaki gibi o metal parcalama yeri bundada olsa gerek diye düşünerekten ne kadar diğerlerine göre avantajı olabilir ki diye merak ediyorum. Belki de temizliği kolay derken diğerlerine göre parca adedi az demek istemiş olabilirler. Yinede 500 lira bu durum için fazla.

bendeki de bu
arcelik-k-1579-1-main.jpg

hatta çeyizime almamıştım ama baktım meyve yemiyoruz içelim bari diyerek yılbaşı indiriminden aldık 150 liraya mı ne gayet de memnunum yoğun şurup gibi çıkarmıyor bildiğiniz meyve suyu posasız incecik çıkarıyor suyunu. posaları çıkardığı kaba bir de poşet geçirin o kap temiz kalır sadece bıçakların olduğu parça ile şeffaf kısım kirleniyor böylelikle. bir de fırçası çıktı kutudan bıçak kısmını kolayca temizliyorum bütün aleti temizlemek en fazla iki dakika sürüyor. ben sanmıyorum ki diğer makinalarda farklı olsun temizlemek problem değil bence watta dikkat edin o önemli. şurup gibi ezme gibi yapıyor bazıları içemiyorum onları hiç :/

bendeki de bu
arcelik-k-1579-1-main.jpg

hatta çeyizime almamıştım ama baktım meyve yemiyoruz içelim bari diyerek yılbaşı indiriminden aldık 150 liraya mı ne gayet de memnunum yoğun şurup gibi çıkarmıyor bildiğiniz meyve suyu posasız incecik çıkarıyor suyunu. posaları çıkardığı kaba bir de poşet geçirin o kap temiz kalır sadece bıçakların olduğu parça ile şeffaf kısım kirleniyor böylelikle. bir de fırçası çıktı kutudan bıçak kısmını kolayca temizliyorum bütün aleti temizlemek en fazla iki dakika sürüyor. ben sanmıyorum ki diğer makinalarda farklı olsun temizlemek problem değil bence watta dikkat edin o önemli. şurup gibi ezme gibi yapıyor bazıları içemiyorum onları hiç :/

benim de annem almıştı arçelik inox meyve sıkacağı. nar, havuç, elma suyu sıkıyor, hemen kurumadan 2 dakikada fırçasıyla temizleyip yıkıyor. bana da evleninceev hediyesi geldi aynısı, henüz kullanmadım. ama bu poşet geçirme işini düşünmemiştik biz, daha da kolay olur öyle. ipucu için teşekkürler :1: :1:

ARNİCA 205 KATI MEYVE SIKACAGI ÖRDEK BARDAKLI ürünü çok begeniyorum eskiden beri merakım var ancak fırsatını bulup alamadım ve birç ok çeşit çıktı haliyle ama hal hevesim bunda kullanan varmı tavsiye edermisiniz

Back
X