Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

armutluda kafasindan vurulan birinin oldugu soyleniyor umarim yanlis bilgidir aksini dusunmek bile istemiyorum!

#DirenDersim Göstericiler ve polis arasında çatışma devam ediyor
#DirenAntakya Armutluya 3 toma 2 akrep girdi her taraf gaz altında

Gümüşsuyu'nda herkes elele "provokasyona gelmeyin, polisle çatışmayın" şeklinde slogan atıyor!

Antakya! Direnişçilere kapını aç! Polis şiddetinden kurtulup soluklanacak yer arandığı söyleniyor, aç kapını!

Uzlaşma bitti müdahale başladı diyo posta Beşiktaş'tan Taksim'e yürüyen gruba polis müdahale ediyormuş durmayacak bunlar

DİKKATİNİZE Dersim barosu telefon numarası: (0 428) 212 27 44” #direnantakya #DirenDersim

kızlar bu yararlı olacaktır

Antakya ile ilgili bir sürü haber geliyor ama ben ya yalansa diye paylaşamıyorum nolcak böyle bilmiyorum şaşırdım kaldım

Antakya Armutlu'daki doktor arkadaşlar yaralananlara yardım için doktora ihtiyaç var

arkada$lar Antakya devlet hastanesini aradim
burda bi$ey yok dedi kadin, seside gayet sakindi
bu yaralilar nereye gidiyorki

kaç tane hastane var bu antakyada

İşin tuhafı yardım çağrısı da göremiyorum:44:

Şöyle bir tweet var;

Antakya da 9 yaşındaki hasan doğruel Gozune polisin attigi kapsul girmis ve vefat etmiş kanal B

Haberin doğruluğu yoktur dimi

Güncelleme: 00:55
Tunceli- Polisle halk arasındaki çatışmalar mahalle mahalle devam ediyor. İşte o çatışmadan bir kare:

Güncelleme: 00:20
İzmir- Gözaltına alınanlara ilişkin avukat açıklama yaptı. İfadelerin yarın alacağını söyleyen avukat, gözaltına alınanların Türk Ceza Kanunu'nun 214. maddesine (Suç işlemeye tahrik) ve 217. maddesine (Kanunlara uymama) nedeniyle tutulduklarını söyledi.

Güncelleme 00:13
İzmir- Sosyal medya üzerinden halkı isyana teşvik ettikleri iddiasıyla 16 kişi gözaltına alındı.

Türkiye yine sokaktaydı

armutlu ilçemi mahallemi ?

Google da mahalle çikiyor

arkada$lar ahstane neden sakin biri soyleyebilirmi bana?

Son düzenleme:
olay mezhep çatışmasına çevrilmeye çalışılıyor kardeşi yine kardeşe vurdurcaklar yapma antakya amaç bu değil amaç birlik beraberlik!!

aynen hep buna yönelik haberler geliyor amaç bu genel olarak Türkiye sakin eylemler güzel geçiyor ama neden Ankakya bu kadar karışık tamam cenaze vardı ama bu kadar uzamazdı bişeyler dönüyor Allah fırsat vermesin kötü niyetlilere...

işin tuhafı yardım çağrısı da göremiyorum:44:

şöyle bir tweet var;

antakya da 9 yaşındaki hasan doğruel gozune polisin attigi kapsul girmis ve vefat etmiş kanal b

haberin doğruluğu yoktur dimi

görüntü yok haber yok yardım çağrısı yok benimde kafam karıştı:26:

Son düzenleme:
doğruluk payı olmayan yada kendinizce şüpheye düştüğünüz haberleri burada paylaşmayalım...

tek bir kaynak yerine birden çok kaynaklardan aynı haberi teyit ettikten sonra burada paylaşalım derim :13:

ben artık çıkıyorum arkadaşlar ,, kaç günden beri pilim bitti artık

Kandiliniz kutlu olsun....dualarda buluşmak dileğiyle...

Rabbim şu karışıklıkta bitsin artık..poliss durrr desinn artık direnişçilerle provakotorlerı ayırsın artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…