Mevlüte bilezik takmak

Gkyzu371

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2024
67
15
Hanımlar 1 senelik evliyim ve öyle aşırı bilezik sevmiyorum. Dügünlerde hani taktım birazda mecburiyetten lakin pazar kuzenimin bebek mevlütü var annem ve kayınvalidem tak tabi orada da olur niye olmasın diyorlar sizce bebek mevlütünde bilezik olur mu ?

6 yıldır evliyim, bileziklerimi kendi düğünüm dışında hiç takmadım.

Kelepce disinda diğerlerini kendi dugunum disinda hic takmadim
Taki olan grupta yoksa bence olmuyor ya

valla bana tam kezban isi geliyor
düğünlerde mesela gelinle yaris edercesine bilezikleri diziyor yeni gelinler bileklerine.
ne bileyim, sacma sapan bir sey.
kim evli kim bekar anlayabiliyorsun kolundan.
hani tarz bir bileziktir, zariftir, cok seversin. ne bileyim giydiğin kiyafete kombin olur. oylesini taksin tabii herkes. oylesine "masallah yakismjs" derim. ama sirf insanlar "onca bilezik takti hiçbiri kolunda yok, demek ki satmislar" dedikodusu yapmasin diye sira sira bilezigi dizen insanin cevresi kekodur, kendinin de cevresinden bjr farki yoktur bence.

Bi arkadaşım vardı Trakyalı. Onların orada gittiğin her düğünde sana takılan takıları takman gerekirmiş. Oldu da bi bilezik eksik. Hmm ne yaptılar ki acaba ne aldılar durumları mı kötü falan diyorlarmış. Duyunca şok olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…