D dersem Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2010 9 0 86 İstanbul 26 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dersem #1 Merhaba Herkese Butun musluman aleminin ve sizlerin kandilini kutlar,dileklerimizin Cenabi Allah tarafindan kabul olmasini dilerim. Arkadaslar subat basinda hamile oldugumu ogrendim,bu sali kurtaj oldum, Sizlerdende bana dua etmenizi rica ediyorum bu mubarek gecede,Rabbim tum olmayanlara ve bana hayirli zamanda saglikli bir evlat vermesini nasip etsin insaallah. Allah yar ve yardimcimiz olsun,,,, HAyirli geceler
Merhaba Herkese Butun musluman aleminin ve sizlerin kandilini kutlar,dileklerimizin Cenabi Allah tarafindan kabul olmasini dilerim. Arkadaslar subat basinda hamile oldugumu ogrendim,bu sali kurtaj oldum, Sizlerdende bana dua etmenizi rica ediyorum bu mubarek gecede,Rabbim tum olmayanlara ve bana hayirli zamanda saglikli bir evlat vermesini nasip etsin insaallah. Allah yar ve yardimcimiz olsun,,,, HAyirli geceler
masumum Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2009 2.535 19 158 Diğer 26 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dersem #2 Güzel duaların için amin canım. Rabbim inşallah bu mübarek gece vesilesi ile sanada hayırlı bir evlat nasip eder. Rabbim dualarımız kabul etsin.
Güzel duaların için amin canım. Rabbim inşallah bu mübarek gece vesilesi ile sanada hayırlı bir evlat nasip eder. Rabbim dualarımız kabul etsin.
M melisdeniz ıkı erkek annesı :) Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 17.131 11 208 Diğer 27 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dersem #3 :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: