- 4 Şubat 2015
- 6.011
- 12.189
-
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Sabah sabah canim sıkıldı.resmi bir kurumda guvenlik olarak calisiyorum.onlisans mezunuyum ve aciktan lisans devam ediyorum.kpss den.birsey yapamadigim icin calisiyorum.neyse konuma geleyim.isyerimde büroda calisan kizlar var benden kucuk yaslari belli yanimda gecerken bi gunaydin bile demiyorlar.ama kendi odalarina gecene.kadar kafalarini uzatip butun odalara selam verirler.akillarinca bana tenezzul etmiyorlar.bir.kacgundur cay ocaginda cay koyulmuyor bugun lafi gecti mudur sinirlenmis milletin cay almasina yasak koydu dedi.zaten burada cay icenler memurlar.sanki cebinden oduyor.gecen bi guvenlik arkadas gelmisti oturduk cay ictik(normalde cayla pek aram.yok arkadasa ikram edeyim diye bende aldim kendime).bizi otururken gordu acaba ondan.dolayimi diye uzerime.alindim canim.sıkıldı.cunku ogrencilerle gayet iyi saygili bizimlede mesafeli.zaten.bizim.kurumda guvenlige ikinci sinif muamelesi yapiliyor.herkese basbas bende universite mezunuyum.diye bagirmak istiyorum. Neden herkes karsisindakine sirf insan.diye muamele yapmazki
Sagol.bizim seflerimiz.mudurlerimuz saygigosterip tutmuyor.karsimizdaji insanlarda pek saymiyorlar.guvenligi ilkokul mezunu sananlar var.hemen hemen yarisi universite mezunu.atanamiyorsak.asgari ucrete calisiyorsak bizim sucumuzmuüzerine alınma senden değildir, sizin kurum ne oldum delisi olmuş takma kafaya, biz burada güvenliklerle kanka gibiyiz, ve zaten öyle olunmalı,kimsenin kimseden üstünlüğü yok, var diyen halt etmiş, hiç sevmem kendini iş nedeniyle nimetten sayanları
Sagol.bizim seflerimiz.mudurlerimuz saygigosterip tutmuyor.karsimizdaji insanlarda pek saymiyorlar.guvenligi ilkokul mezunu sananlar var.hemen hemen yarisi universite mezunu.atanamiyorsak.asgari ucrete calisiyorsak bizim sucumuzmu
Çok hakılısın teşekkür ederim sana bunu bana farkettirdiğin için.Birazdan öğle yemeğine çıkıcam ilk iş güvenlik arkadaşlara afiyet olsun demek.Ama şunu bilki düşündüğün gibi değil selam vermemenin nedeni. Sanki günaydın desem bana bakıp tanıdık mı bu hayırdır felan derler diye düşünürüm.5000 kişilik bir bina burası sabahları önlerinden binler geçiyor.Bazende şöle düşünebilirler off gelen gidene selam ver bıktık yahuu :))))Sabah sabah canim sıkıldı.resmi bir kurumda guvenlik olarak calisiyorum.onlisans mezunuyum ve aciktan lisans devam ediyorum.kpss den.birsey yapamadigim icin calisiyorum.neyse konuma geleyim.isyerimde büroda calisan kizlar var benden kucuk yaslari belli yanimda gecerken bi gunaydin bile demiyorlar.ama kendi odalarina gecene.kadar kafalarini uzatip butun odalara selam verirler.akillarinca bana tenezzul etmiyorlar.bir.kacgundur cay ocaginda cay koyulmuyor bugun lafi gecti mudur sinirlenmis milletin cay almasina yasak koydu dedi.zaten burada cay icenler memurlar.sanki cebinden oduyor.gecen bi guvenlik arkadas gelmisti oturduk cay ictik(normalde cayla pek aram.yok arkadasa ikram edeyim diye bende aldim kendime).bizi otururken gordu acaba ondan.dolayimi diye uzerime.alindim canim.sıkıldı.cunku ogrencilerle gayet iyi saygili bizimlede mesafeli.zaten.bizim.kurumda guvenlige ikinci sinif muamelesi yapiliyor.herkese basbas bende universite mezunuyum.diye bagirmak istiyorum. Neden herkes karsisindakine sirf insan.diye muamele yapmazki
Sabah sabah canim sıkıldı.resmi bir kurumda guvenlik olarak calisiyorum.onlisans mezunuyum ve aciktan lisans devam ediyorum.kpss den.birsey yapamadigim icin calisiyorum.neyse konuma geleyim.isyerimde büroda calisan kizlar var benden kucuk yaslari belli yanimda gecerken bi gunaydin bile demiyorlar.ama kendi odalarina gecene.kadar kafalarini uzatip butun odalara selam verirler.akillarinca bana tenezzul etmiyorlar.bir.kacgundur cay ocaginda cay koyulmuyor bugun lafi gecti mudur sinirlenmis milletin cay almasina yasak koydu dedi.zaten burada cay icenler memurlar.sanki cebinden oduyor.gecen bi guvenlik arkadas gelmisti oturduk cay ictik(normalde cayla pek aram.yok arkadasa ikram edeyim diye bende aldim kendime).bizi otururken gordu acaba ondan.dolayimi diye uzerime.alindim canim.sıkıldı.cunku ogrencilerle gayet iyi saygili bizimlede mesafeli.zaten.bizim.kurumda guvenlige ikinci sinif muamelesi yapiliyor.herkese basbas bende universite mezunuyum.diye bagirmak istiyorum. Neden herkes karsisindakine sirf insan.diye muamele yapmazki