• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

METSİL adlı şurubu kullanan var mı gaz için

begonvil07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
2.101
10
116
Antalya
karnımdaki sürekli şiş olma hali gazdan kaynaklandığı için
doktor metsil verdi ve bitkisel bazlı bir ilaç hiçbir yan etkisi yok
2-3 ölçek kullanabilirsin rahatlıkla dedi. Fakat prospektüsünde ise
plasentaya geçip geçmediği bilinmiyor güvenilirliği C diyor
Kafam karıştı bu durumda ne yapayım? yardım lütfen...:uhm::uhm::uhm:

Bak canım ilaç filan kullanma bence,bildiğimiz kimyon var ya çekilmemiş olanından,cezveye suyu koy kaynat,bir su bardağı kadar olsun ,kaynayınca kimyonunu-1 tatlı kaşığı kadar-koy altını kapat, şöyle bi 5 dk dinlensin ,ister şekerli ister şekersiz iç,ne kadar rahatlayacaksın gör,en azından bitkisel yan etkisi olmaz,ilerde bebişine de ver korkma.Çok rahatlatıcı oluyor bebekte.Geçmiş olsun canım.

canım bu ilacı zaten bebeklere veriyorlar doğumdan sonra çok gazlı olanlara
bence kullanabilirsin sorun olmaz,aten dr.un yazmıştıur sana
1,5 aylık bir kızım var bende ona babuline diye bir ilaç veriyorum metsil ile aynı

Bak canım ilaç filan kullanma bence,bildiğimiz kimyon var ya çekilmemiş olanından,cezveye suyu koy kaynat,bir su bardağı kadar olsun ,kaynayınca kimyonunu-1 tatlı kaşığı kadar-koy altını kapat, şöyle bi 5 dk dinlensin ,ister şekerli ister şekersiz iç,ne kadar rahatlayacaksın gör,en azından bitkisel yan etkisi olmaz,ilerde bebişine de ver korkma.Çok rahatlatıcı oluyor bebekte.Geçmiş olsun canım.

sanırım bu çekilmemiş kimyonu aktarlardan bulabilirim....
deneyeceğim umarım bende de faydası olur.....
teşekkürler tavsiyen içina.s.a.s.

canım bu ilacı zaten bebeklere veriyorlar doğumdan sonra çok gazlı olanlara
bence kullanabilirsin sorun olmaz,aten dr.un yazmıştıur sana
1,5 aylık bir kızım var bende ona babuline diye bir ilaç veriyorum metsil ile aynı

tamam bı ilacı doktor verdi ama prospektüsü kafamı karıştırdı
yoksa kafama göre almıyorum :uhm:
bitkisellerle umarım hallederim bu olayı
bilgilerinden dolayı teşekkür ederim sana ve bebeğine sağlıklar dilerima.s.a.s.

tamam bı ilacı doktor verdi ama prospektüsü kafamı karıştırdı
yoksa kafama göre almıyorum :uhm:
bitkisellerle umarım hallederim bu olayı
bilgilerinden dolayı teşekkür ederim sana ve bebeğine sağlıklar dilerima.s.a.s.

teşekkürler cnm,sanada geçmiş olsun
ilaç bitkisel değil mi metsil olanda
benim kullandığım babuline bitkisel şurup
olmazsa sende onu kullan cnm

canım küçük bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat.1/2 damlada limon suyu.ben çok faydasını gördüm.en azında doğal.bi zararı yok.dene istersen.acil şifalar vede sağlıklı doğumlar dilerim tüm hamişlere:)

canım küçük bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat.1/2 damlada limon suyu.ben çok faydasını gördüm.en azında doğal.bi zararı yok.dene istersen.acil şifalar vede sağlıklı doğumlar dilerim tüm hamişlere:)

teşekkür ederim aseman zaten içim rahat etmediği için ilacı almayı reddettim bıraktım
bitkisellerle geçirmeye uğraşıyorum. Umarım kurtulurum bir an önce çok zor....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X