Metpamid Hapı - Yardımcı olabilir misin?.

abcxyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
162
0
116
Balıkesir
Dün şiddetli mide bulantısı ve kusma yüzünden acil doktoro gittik. Bizim doktorumuz olmadığı için başka bir hastanede başka bi doktora gittik. Şu an itibari ile 6 haftalık hamileyim. Doktor serum yazdı içinde de metpamid ilacı vardı. Reçeteye de metpamid yazdı. Serum seni üç gün idare eder dedi ama hiçbir faydası olmadı. Hapı da bugün ikinci kez içiyorum, daha önce kullanan var mı bu ilacı acaba?. İçim rahat etmiyor hiç.. Çok rahatsız oluyorum. Ağrın olursa diye parol yazmıştı doktor onu da korkudan içemiyorum. hem folic asid hem ağrı kesici hem de metpamid...:(

Dün şiddetli mide bulantısı ve kusma yüzünden acil doktoro gittik. Bizim doktorumuz olmadığı için başka bir hastanede başka bi doktora gittik. Şu an itibari ile 6 haftalık hamileyim. Doktor serum yazdı içinde de metpamid ilacı vardı. Reçeteye de metpamid yazdı. Serum seni üç gün idare eder dedi ama hiçbir faydası olmadı. Hapı da bugün ikinci kez içiyorum, daha önce kullanan var mı bu ilacı acaba?. İçim rahat etmiyor hiç.. Çok rahatsız oluyorum. Ağrın olursa diye parol yazmıştı doktor onu da korkudan içemiyorum. hem folic asid hem ağrı kesici hem de metpamid...:(

ilacı rahatlıkla kullanabilirsin.
ilk 3 içinde bulantı için kullanılan bir ilaç.
bir yan etkisi olsaydı doktor vermezdi zaten.
parol da gebelikte kullanılan bir ağrı kesici.
folic asit zaten kullanılması gereken bir ilaç.

endişelnilecek bişey yok.
doktora güven.
inşallah sağlıkla alırsın kucağına meleğini..
bizlere de dua et olur mu :16:

ilacı rahatlıkla kullanabilirsin.
ilk 3 içinde bulantı için kullanılan bir ilaç.
bir yan etkisi olsaydı doktor vermezdi zaten.
parol da gebelikte kullanılan bir ağrı kesici.
folic asit zaten kullanılması gereken bir ilaç.

endişelnilecek bişey yok.
doktora güven.
inşallah sağlıkla alırsın kucağına meleğini..
bizlere de dua et olur mu :16:

Doktor mide bulantıların geçmezse hastanede 3 gün misafir edebiliriz dedi.. İnsan acemi olunca, birde böyle sorunlar yaşayınca ne yapacağını şaşırıyor :((
İnşaAllah .. Daha mini minicik ama annesine neler ediyor şimdiden :) O iyi olsunda..
Rabbim isteyen herkesi sağlıkla sıhhatle meleklerine kavuştursun.. :)

Annem neredeyse her gün medpamid ve vermidon kullanır. Bu kadar çok içmesine rağmen hala yaşıyor.

Ben artık sadece ben değilim.. İçimde miniğimi taşıyorum.. Onun için endişeleniyorum sadece...

o hapı ben mide ülseri için kullanıyorum bulantımı kesiyor fakat çokta halsiz yapıyor...

o hapı ben mide ülseri için kullanıyorum bulantımı kesiyor fakat çokta halsiz yapıyor...

evet gerçekten öyle. mide bulantım yüzünden zaten hiçbirşey yapamıyorum eşim sağolsun çoook yardımcı oluyor .. uykulara doyamıyorum, gün içinde uyuyuyorum gece de erken yatıyorum :) sürekli olarak kalksamda gözlerimi kapatınca yine uyuyuveriyorum...

bunlar tatlı bulantılar olsa gerek, tebrik ederim sizi =) en kısa zamanda bu halsizliklerin geçer inşallah:49:

Ben artık sadece ben değilim.. İçimde miniğimi taşıyorum.. Onun için endişeleniyorum sadece...

slm. merak etme ben gebeliğimin 5.haftasından itibaren serumun içinde metpamit+bemiks kullandım biraz olsun halsizliğini alıyo ama eğer senin de benim gibi şiddetli olursa fayda etmez . ben iki kere hastanede yattım 4 kez de serum takıldım. şu an 14+3 hafta oldu. doktorum 2 hafta önce zofran verdi günde bir kez yarım kulanıyorum çünkü ben hiçbirşey yiyemedim ve 6 kilo verdim bu ilaç sayesinde biraz topladım ancak iki güne bir gene alıyorum sana tavsiyem sabah kusana kadar bişey yeme daha sonra tuzlu çubuk ve açık çay yiyebiiyosan fırında kızarmış ekmek ye bol bol su iç sormak istediğin olursa memnuniyetle cevap veririm çünkü kabızlık da dahil herşeyi en şiddetiyle yaşadım allah bir an önce şifa versin bebek için endişelenme çünkü ilaçlar dokunmuyo...

Back
X