Gebeliğe Hazırlık Metotreksat Sonrası Dış gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CADlMAKi

İşimiz Allah’a kalmışsa, olmuş bil.🌸
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
457
304
23
Bu iğneyi ya da serumu olup bel ağrısı çeken var mı? İki ay içinde beni ne gibi yan etkiler bekliyor olabilir.. benim gibi yaşamış olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

Dış gebelik sonrası içinde parça kalan oldu mu? Çünkü kürtaj vs olmadım ben..

Kemoterapi alırken kullanmıştım bel ağrım çok olurdu ama ondan mı diğer ilaçlardan mı bilmiyorum geçmiş zaman. Size Dr mu verdi o ilacı.

Eğer çocuk düşünüyosan bu ilacı kullanma canim ağır bi ilaç 3 ay vücuttan çıkmıyor çünkü 8 yıl kullandım bu ilacı çok ıyi biliyorum

Ben de dis gebelik gecirdim 2 doz ignesini vurundum ve kurtaj oldum
Bel agrisi cok yasadim bi de sag kasikta ciddi agrilar yasadim
Sonrasinda rahim filmi cekinip tekrar hamile kaldim
Ustunden bunca zaman gecti ama halen ozellikle yumurtlama doneminde sag kasikta agrilar cekiyorum her ay

Kemoterapi alırken kullanmıştım bel ağrım çok olurdu ama ondan mı diğer ilaçlardan mı bilmiyorum geçmiş zaman. Size Dr mu verdi o ilacı.
Evet benimde bel ağrım iki gündür sinirimi bozdu doktorum verdi ameliyattansa bunu tercih ettim açıkçası dönemimiz malum virüs tehlikesi.. zaten en başta kendileri bu yöntemi uyguluyorlar yaşayanlar bilir ekoliptik gebelik tedavisinde

Eğer çocuk düşünüyosan bu ilacı kullanma canim ağır bi ilaç 3 ay vücuttan çıkmıyor çünkü 8 yıl kullandım bu ilacı çok ıyi biliyorum
Ameliyatta olsam üç ay deneme diyecekti şimdilik eğer faydasını göreceksem buna razıyım açıkçası.. Yıprandığımız için zaten bir süre soluklanırız en iyisini yine rabbim bilir.. bu ilaçtan sonra hemen hamile kalanlar ya düşük ya kimyasal yapıyorlar zaten hemen tutmuyor.. 2 adet dönemi mutlaka beklenmeli..

Rahim filmi hsg sanırım canım acıdı mı bende düşünüyorum da iki ay sonra inşaallah nasıl oldunuz sonuçlarınız nasıl çıkmıştı tekrar yaşamadınız inşaallah böyle bir durumu..

Rahim filmi hsg sanırım canım acıdı mı bende düşünüyorum da iki ay sonra inşaallah nasıl oldunuz sonuçlarınız nasıl çıkmıştı tekrar yaşamadınız inşaallah böyle bir durumu..
Aynen hsg cnm cok kisa sürüyor 4 dakika falan. Biraz acidi evet. Tuplerde tikaniklik cikmadi cok sukur.temiz cikti. Hemen hamilr kaldim tekrar. Cok sukur yasamadim daha cnm. Cok gecmis olsun sanada

Bu iğneyi ya da serumu olup bel ağrısı çeken var mı? İki ay içinde beni ne gibi yan etkiler bekliyor olabilir.. benim gibi yaşamış olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun ben 2 dış gebelik geçirdim. İlkinde 8 doz metotrexat vurdular anca düştü 6000 beta vardı bende. İçerde bişey kalmaz düzenli kan ver sıfırlandıgından emin ol iğneden sonra 6 ay koruncaksın 6 aydan sonra hsg çektiemeden asla hamile kalmaya çalışma çünkü %80yine dış gebelik oluyor başıma geldi tüplerim ve sağ yumurtalığım alındı. Azcık sancılı kanaman olabilir korkma. Sorun olursa etiketle beni sor elimden geldiğince yardımcı olurum

Aynen hsg cnm cok kisa sürüyor 4 dakika falan. Biraz acidi evet. Tuplerde tikaniklik cikmadi cok sukur.temiz cikti. Hemen hamilr kaldim tekrar. Cok sukur yasamadim daha cnm. Cok gecmis olsun sanada
ayyy hadi darısı başıma canım İnşaallah bende çektireceğim iki ay sonra bana da nasip olsun Çok zor süreçler gerçekten dış gebeliği bir atlatsam hayırlısı ile..

ayyy hadi darısı başıma canım İnşaallah bende çektireceğim iki ay sonra bana da nasip olsun Çok zor süreçler gerçekten dış gebeliği bir atlatsam hayırlısı ile..
Atlatirsin insallah canim hayirlisi ile
Hsg mutlaka cektir tikaniklik yoksa bile hamile kalmayi kolaylastiriyor
Rabbim en kisa surede saglikli bi hamilelik yasamayi nasip etsin

Atlatirsin insallah canim hayirlisi ile
Hsg mutlaka cektir tikaniklik yoksa bile hamile kalmayi kolaylastiriyor
Rabbim en kisa surede saglikli bi hamilelik yasamayi nasip etsin
Aminnn canım amin anestezilisi de varmış sanırım siz nasıl çektirmiştiniz hangisini önerirsiniz anestezi olmayınca kastığımız için de tıkanabiliyormuşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…