Metotreksat dış gebelik

Wings12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
70
11
32
Merhaba, bir süre önce hamile olduğumu öğrendim ama maalesef beta düzenli artış göstermedi. Doktorlar sağlıksız gebelik ya da dış gebelik dedi. İlk kürtaj oldum ardından beta artışa devam ettiği için metotreksat vuruldum. İğneden sonra 4. gün beta biraz yükselmişti, 655 geldi 3 gün sonra 570 e düşmüştü ama doktorlar bunun yeterli bir düşüş olmadığını ikinci bir iğne vurulmam gerektiğini söylüyorlar. Pazartesi tekrar gideceğim. Bu değerler düşmez diye çok endişeliyim. Yorucu bir süreç oldu çünkü sürekli kan veriyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Canım uzulme,eger dusmezse ıkıncıyı vurulursun,yıne erken teshıs olmussun,actıgım konuları gorebıldıgın bıyer varmı bılmıyorum ama konulara bakabılırsın.merak etme ama düşüş olmazsa ıhmal etme sakın cok onemlı bırsey cunku ıkıncıyı vurulmam gerekıyorsa vurul,ıkı haftaya kadar toparlayacaksın ınsCok gecmıs olsun

Baktım şimdi konularınıza, ameliyat oldunuz sanırım. Zorlu bir süreç yaşayan anlayabiliyor. Pazartesi de istenilen düşüş olmadığı takdirde tekrar iğne olacağım mecburen. İnşallah canım çok teşekkür ederim

Benimde sizin gibi yeterli düşüş olmadığı için 2. İğneyi oldum. Değerim 28 binlerden şuanda 85 e kadar geriledi. Merak etmeyin çok büyük ihtimalle sizinde 2. İğneden sonra hızlıca düşecektir. Geçmiş olsun

Merhaba bende su an diş gebelik yaşıyorum. İlk önce kimyasal sandık yükseldi ve düştünüz an 400 lere çıktı iğne vuruldum 4 gün hastanede kalacakmışım kalıyorum şu an yarın beta bakacaklar düşmüşse gideceğim yoksa yine iğne vuruyorlarmış yine kalacakmışım Allah korusun ben gebeliği göğüs büyümesi ile anlamıştım beta yükseldikçe büyüdü. Küçülmeye başlamıştı şimdi baktım yine büyümüş çok korkuyorum sizin bir belirti var mıydı?

Bende de göğüs büyümesi vardı dediğiniz gibi. Şuan tekrar yatış yapıldı her ihtimale karşı beta sonucum bekleniyor ona göre 2. doz vuracaklarmış. Hastanede yatmakta yorucu bir süreç, inanın çok iyi anlıyorum. Sizin sonuçlarınız ne oldu? Umarım düşmüştür değerleriniz

Çok teşekkür ederim inşallah benim de düşer biran önce

Bugün kan verdim değer yükselmiş 1 kere iğne vurulmuştum. Şimdi ne olacak hiç bilmiyorum

Eğer 4. günse yükselmesi normal diye biliyorum. Benimki de öyle olmuştu çünkü.
Benim diş gebelik iğnesi 20 sinde oldu 5 gün yattım hastanede, bugün sabah kan verdim yükselmişti kan. Öğlen 2 de yatış dediler tekrar kan aldılar o zaman dusmus denildi iğne yapmadı böyle şeyler gördünüz mü yaşadınız mı

Daha tam 1 hafta olmamış sizinki. Benin 4. gün yükseldi ona normal dediler 7. gün olan değere de baktılar ama istenilen düşüş olmamıştı. Birkaç gün daha bekleyip yine bakalım dediler. Dün 10. günümdü değerler artık düşüşe geçtiği için tekrar iğne yapmadılar. Beta sıfırlanana kadar kontrole gideceğim.

Kan verdim dün sabah yükselmişti yatış verildi öğlen verdim yatış için iğne dozu ayarlanacaktı azıcık düşmüştü vurmadılar bugün yine geldim yine kan verdim bekliyorum. İğne vurulduğu gün dahil olarak bugün 8.gün

Nasıl çıktı bugün sonuçlarınız peki?

Kızlar, iğneden sonra ne kadar süre hem lekelenme hem normal (çok olmayan) kanama yaşadınız? Arada regl sancısı gibi ağrı oluyor çok fazla değil normal mi yaşadınız mı bu şekilde? Betama 3 haftadır baktırmadım en son 855e düşmüştü 2100lerden sıfırlandı mı bilmiyorum şuan.

Canım merhabalar çom normal benimde aynı oldu iğneden 1.5 2 hafta sonra düşmüştürbende bugün gidiyorum işallah sıfırlanmıştır

Benim regl gibi oldu aynı 5 gün sürdü

Benim regl gibi oldu aynı 5 gün sürdü
Benim iğneden sonra 3 haftam. Geçen hafta hcg 23 düşmüştü birkaç gündür sağ kasıkta sızlama oluyor ara ara sizde de oldu mu? Regl hala olmadım acaba ondan mı böyle oluyor. Dış gebelik olan tarafta olunca da korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…