Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsülin direncim yok ama sınırda bana doktor matofin xr 500 mg vermiştiarkadaşlar pcosum ama insülin direncime baktirdim sorun yoktu ama ben yinede metaformin kullanıyım dedim doktor bişey demedi sizde insülin direnci çıkmayıp kullanan var mı
Ben eczaneden aldım 1000 mg yarım içecem amaİnsülin direncim yok ama sınırda bana doktor matofin xr 500 mg vermişti
Sabah akşam günde 2 kere içiyorum ben. Kilo vermeye yarıyor ve pcoslular için öneriyoruz demişti doktor (ama kilo vermedim )Ben eczaneden aldım 1000 mg yarım içecem ama
Bende denicem bi yaSabah akşam günde 2 kere içiyorum ben. Kilo vermeye yarıyor ve pcoslular için öneriyoruz demişti doktor (ama kilo vermedim )
kadın doğum doktorun mu mu verdiMerhaba, pcosluyum fazla kilom ve insülin direnci yok ama doktor glucophage verdi 500 mg olarak günde 2 kere alıyorum
Endokrin doktoru verdi , kadın doğumcum da uygun buldukadın doğum doktorun mu mu verdi
Deneyin aslında iyi bir ilaç da ben kendi boğazımdan kilo veremiyorumBende denicem bi ya
Benim burda herkes yazınca kendim direk gittim aldım bakalım dahaEndokrin doktoru verdi , kadın doğumcum da uygun buldu
Ben baya tutuyorum kendimiDeneyin aslında iyi bir ilaç da ben kendi boğazımdan kilo veremiyorum
İradenize maşallahBen baya tutuyorum kendimi
Bence insülininize vs baktırmadan kafanıza göre ilaç kullanmayın, bir doktora danışın. Ben doktor yazmıs olsa da baska doktorlara sordumBenim burda herkes yazınca kendim direk gittim aldım bakalım daha
Baktırdım normal çıktı değerlerim doktora sordum bi sorun olmaz kullanmanda dedi o yüzdenBence insülininize vs baktırmadan kafanıza göre ilaç kullanmayın, bir doktora danışın. Ben doktor yazmıs olsa da baska doktorlara sordum
Ya gebelik istiyorum ya o bana güç veriyorİradenize maşallah
Bende istiyorum bi ara kilo da verdim başarısız olunca motivasyonum düştü saldım gitti inşallah çok uğraşmadan sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuzYa gebelik istiyorum ya o bana güç veriyor
İnşallah hepimiz için sevindirici haberler alırızBende istiyorum bi ara kilo da verdim başarısız olunca motivasyonum düştü saldım gitti inşallah çok uğraşmadan sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz
Pcosu baskılıyı yumurta gelişimine katkısı var diye veriyolar ama bende kullanmadım açıkçasıBenim de insülin direncim yok ve doktor glifor verdi, kilolu da değilim ama pkosum var neden glifor kullanayım ki? Çok saçma geliyor bana ve başlamak istemiyorum