- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
Valla bilmıyorum ama göğsüm agrıyor adet olurum yAİnsalalh olmazsın canım haber ver olur mu merak ettim sonradan poztife donermi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmıyorum ama göğsüm agrıyor adet olurum yAİnsalalh olmazsın canım haber ver olur mu merak ettim sonradan poztife donermi acaba
Benimde öyleValla bilmıyorum ama göğsüm agrıyor adet olurum yA
Tek bi göğsün mü elliyorum valla salak gibiBenimde öyle
Yok iki göğsümde fena hiç sorma bugün ha bire elim göğsüme gidiyor acaba hala sis mi diyeTek bi göğsün mü elliyorum valla salak gibi
Ya ben bsıı mı var diye korkudan baktım benden şeffaf akıntı sa geliyoYok iki göğsümde fena hiç sorma bugün ha bire elim göğsüme gidiyor acaba hala sis mi diye
Günaydın canım hala olmadiysan senin 15 gün benim 14 gün oluyor bugün bir test yap derim benim de beyaz akıntım varYa ben bsıı mı var diye korkudan baktım benden şeffaf akıntı sa geliyo
Ben regliyi 14 haziranda oldum 20 haziran catlatma ignesi verdi . Bugunde onun 12.günü . Hadi insalah yumurtlar olusmustur :)Sizinle aynı zaman adet olmuşsuz bende 5.günü ilaca başladım dün ilaç bitti yarın dr gidicem yumurtlarıma bakıcak fakat hiç bir belirti yok
İgne oldugum gunu sayarsak 13.gunu catlatma ignesinin bu arada birde sistit oldum ben :/ cok fenayim ona ayri bir ilac verdi doktor. Ben bekliycem adetimin gecmesini bu kadar gun bekledik biraz daha bekleyelim:)Teşekkür ederim canım, bilmukabele Allah razı olsun. Bende ilk defa deniyorum ama evet herkes 14.günü yapmayı tavsiye ediyor. Bana doktorum 9güm sonra test ver dedi neye istinaden dedi bilmiyorum vermedim ama bugün 10.gün. Senin kaç oldu canım?
Doktor zaten yumurta takibi yaparak iğneyi veriyorOnu dr bilirmi
Yapmıcam kuzum yA bu ay cok yaptım hiç yapmazdım yapanlara da kızardım benGünaydın canım hala olmadiysan senin 15 gün benim 14 gün oluyor bugün bir test yap derim benim de beyaz akıntım var
Geçmiş olsun canım. Bende üşüttüm sanırım farenjit olmuşum zar zor bi iki vitamin ve paarol yaptırdım kendime hamilelerin vardır diye başka bişey veremedi doktor bastırmaktan istemedim şimdidenİgne oldugum gunu sayarsak 13.gunu catlatma ignesinin bu arada birde sistit oldum ben :/ cok fenayim ona ayri bir ilac verdi doktor. Ben bekliycem adetimin gecmesini bu kadar gun bekledik biraz daha bekleyelim:)
Bugun öglen pembe leke geldi 13.gün catlatma ignesinin moral sifır ne yapsam regli kanimi anlamadim. 7 temmuzda regli olmam lazim aslinda. Olmadimi simdi yani üzgünümGeçmiş olsun canım. Bende üşüttüm sanırım farenjit olmuşum zar zor bi iki vitamin ve paarol yaptırdım kendime hamilelerin vardır diye başka bişey veremedi doktor bastırmaktan istemedim şimdiden
Bende netten test almıştım dün gelir sanıyordum pazartesiye kaldı kargo benim de gelmiş olacak adet :)
İnşallah güzel haberler vermek ve almak dileğiyle
Moralini yuksek tut canim belki yerlesme kanamasi da olabilir, insallah guzel haberlerini alirizBugun öglen pembe leke geldi 13.gün catlatma ignesinin moral sifır ne yapsam regli kanimi anlamadim. 7 temmuzda regli olmam lazim aslinda. Olmadimi simdi yani üzgünüm
İnşallah canım insallah güzel haberler alırız :) pztesi bende test alip bakicam. Hayirlisi olsun irtibatta kalalimMoralini yuksek tut canim belki yerlesme kanamasi da olabilir, insallah guzel haberlerini aliriz
Yerleşmedir belki. Adetlerin öyle mi başlar genelde. Şu an durum nasılBugun öglen pembe leke geldi 13.gün catlatma ignesinin moral sifır ne yapsam regli kanimi anlamadim. 7 temmuzda regli olmam lazim aslinda. Olmadimi simdi yani üzgünüm
Evet normaldede hep oncesinde olur leke leke 3 gun sonra sökulur. Sol yumurtamda agri var biraz pembe sulu leke ara ara gelip gidiyor ped kullanmadim. Sen ne yaptin test geldimiYerleşmedir belki. Adetlerin öyle mi başlar genelde. Şu an durum nasıl
Hala devam ediyor mu? Eger kesildiyse bir tane erken gebelik testi yap canimEvet normaldede hep oncesinde olur leke leke 3 gun sonra sökulur. Sol yumurtamda agri var biraz pembe sulu leke ara ara gelip gidiyor ped kullanmadim. Sen ne yaptin test geldimi
Test geldi erken gebelikte yaptım normal de ikisi de negatif. Biraz modum düştü benim de sabahtan beri :)Evet normaldede hep oncesinde olur leke leke 3 gun sonra sökulur. Sol yumurtamda agri var biraz pembe sulu leke ara ara gelip gidiyor ped kullanmadim. Sen ne yaptin test geldimi
Ara ara pembe geliyor. Sol kasigimda agri var . Sanmiuorum hic ama yarin yapcam yine deHala devam ediyor mu? Eger kesildiyse bir tane erken gebelik testi yap canim