- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
merhabalar ,nereden başlasam ne yazsam bilemedim anlatmam çok uzun sürer kısaca yazmak istiyorum ... 6 buçuk yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum bir türlü pko (polikistik over sendromu)yum ...belirtilerin hepsi mevcut bende lakin bir türlü zayıflayamıyorum zayıflayamadığım içinde çocuğum olmuyor malesef ... çok doktor gezdim en son olarak diane35 verdi doktorum 2 ay kullandım ters etki yaptı bıraktım ve son yaptığım araştırmalara göre metformin adında bir şeker hapı duydum bütün pkolulara veriliyormuş dün doktorumu aradım ve bilgi aldım ve bugün başladım içmeye günde bir taneyle başladık 850 mg yemek arasında ...ve inanamadım akşam bir tartıldım bir kilo vermişim 25 kilo vermem gerek kilom çok fazla...verdiğim an hamile kalacağım söylendi ...elim kolum titrerdi önceki diyetlerimde ama artık olmuyor umarım pkoya da iyi gelir gelişmeler oldukça bilgilerimi sizlerle paylaşacağım ...
metformin kullanmaya başlayanlar yada başlayacak arkadaşlarımızı bu topiğe beklerim mutlaka bizleri bilgilendirin lütfen mahrum bırakmayın bizi ...birbirimize destek çıkalım bu topikte hamiş kalalım hep beraber hamiş olan olmayan tüm herkesi beklerim ... şimdiden teşekkür ederim...

metformin kullanmaya başlayanlar yada başlayacak arkadaşlarımızı bu topiğe beklerim mutlaka bizleri bilgilendirin lütfen mahrum bırakmayın bizi ...birbirimize destek çıkalım bu topikte hamiş kalalım hep beraber hamiş olan olmayan tüm herkesi beklerim ... şimdiden teşekkür ederim...