• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

METFORMİN (GLİFOR, GLUCOPHAGE vs) ilaç kullanıp hamile kalan adetleri düzelen varmı?

PRENSES47

Mucizem abi oluyor ❤
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.521
120
363
merhaba arkadaşlar ben 4yıldır bebek istiyorum 2düşüğüm var adetlerim kızlığımdan beri çok düzensiz ve prolaktin sorunum var 2,5 yıldır hamile kalamıyorum bütün tahlillerim normal hsg temiz emar temiz 2aydır serephone kullanıyorum ilk ay çok sayıda yumurta oluştu ve etrafları kistlerle doluydu dr bana glifor verdi bu ay yumurtam gelişti çatladı geçen ay 37günde adet oldum bu ay 33gün oldu hiç bir belirtim yok sadece midem ekşiyo ve bulanıyo kasıklarımda ağrıyo şimdi ben hamile olabilirmiyim kullanıp hamile kalan adetleri düzelen varmı aranızda şimdiden teşekkürler

merhaba canım bende glukofen kullanıyorum 1 yıldır ilk 2 ay ölüm gibiydi bulantı vs ama atlattım artık bünyem alıştı 12 kilo verdim sayesinde fakat sorunun cevabını veriyim adetlerim düzelmedi bebekte olmadı ...:59:

sağol canım benim kilo sorunum yok 48 kiloyum ama bu ilaç sayesinde 37 günde adet oldum geçen ay

6 aydır kullanıyorum. ilk ay 33 günde sonra 29 günlere kadar düştü adetim. şu anda çok düzenli. yumurtam oluştumu bilmiyorum, henüz baktırmadım. ama kilo vermeme de çok yardımcı oldu. ilk 10 gün aşırı bulantı yaptı ama dayandım, geçti zaten. bu ilacı ömür boyu bırakmayı düşünmüyorum.

çünkü her 50-60 günde belki adet oluyordum. kilo verince zaten düzeliyor.....

endokrin uzmanım, ancak 4 ayda bu ilaç işe yarıyor dedi...birde her öğlen bebe aspirini kullanıyorum ve adetimde ona göre oluyor, yani kanı incelttiği için yoğun oluyor.

Back