tahlil olarak bilemicem ama eğer tiroidlerin normal ise yani tsh hormonu sorun yoktur ama bende kanda kreatinin düşük çıkıyor buda kas metabolizmasının yavaş olduğunu gösteriyor... içtiğim solgar lipotropic factor yağ yakıcı araştırabilirsin lipotropic factor yada ben birazdan buraya coppy paste yapayım aynı zamanda solgar soya lesitin ve l carnitin de kullanıyorum spordan önce alıyorum baya enerji veriyor...Merhaba yazdıklarını okudum .kilo veremiyorum.önceden çok güzel veriyordum.ne tahlili yaptırmam gerekiyor peki . Yardımcı olabilirmisimn içtiğin lipotropic nedir ? Nerden alınır ve ne kadar .teşekkürler
Canım ben bekarken aşırı zayıftım nişanlı iken Dr a gittim adet olamadığım için araştır dilar pek anlamadılar ben netten araştırdım pko olabilir diye düşündüm Dr a söyledim ve evet var dedi sonra bana cyclo progynova verdi ve aşırı kilo aldım ... 15 kilo kadar yani pko tam olarak kilo ile alakalı olduğunu sanmıyorum ama mesela ablam bekarken zayıftı adetleri düzenli idi evlendikten sonra stres e girdi maddi olarak kilo almaya başladı ve adet olamama ya başladı yani şimdi ablam kilo verse adetleri geri dönebilir belki ama benim sadece kilo vererek adet imin düzene gireceğini sanmıyorum eğer kilo tetikledi ise kilo verince düzelir diye düşüyorum şimdi ben bu solgar soya lesitin den ümitliyim çünki hem östrojen hemde yağları eritmeye etkili artı beyne faydası çok yumurtlama hormonlarının da beyinde hipofiz bezinden salgilandigini düşünürsek ... aynı zamanda aktar dan adet çayı diye bi karışım aldım içinde hayıt ada çayı aslan pençesi papatya Vs bir sürü şey var... şimdi lesitin le ilgili bir yazı buldum eski bi yazı onu paylaşacağım birazdan .... bu arada boyuma göre kilom fazla en fazla 53 olmam lazım canım pko nun tedavisi yok deniyor ama ben kalıcı çözeceğim bunu artık :) şaka bi yana lesitin mantıklı geliyorMerhaba bende PKO hastasıyım. Boyum 160 kilom 83 tü en son :)
Şimdi benim anlamadığım şey şu PKO hastalığının kiloyu tetiklediği ya da tam tersi kilonun bu hastalığı tetiklediği söyleniyor. Hastalıktan kurtulmak içinde kilo vermenin şart olduğu söyleniyor. Siz boyunuzun 151 cm ve 60 kilo olduğunu söylüyorsunuz. Boyunuza göre abartılacak kadar fazla bir kilonuz yok. Buna rağmen yine de bu hastalığa sahipsiniz. Hayallerim suya düştü desem yeridir. Bu hastalıktan kurtulmak için kilo vermek istiyorum en çok. Bu hastalıktan nasıl kurtulabiliriz ki. Siz bile boyunuza göre abartılmıycak bir kilodayken bu hastalığa sahipseniz... Nasıl olcak
Merhaba bende PKO hastasıyım. Boyum 160 kilom 83 tü en son :)
Şimdi benim anlamadığım şey şu PKO hastalığının kiloyu tetiklediği ya da tam tersi kilonun bu hastalığı tetiklediği söyleniyor. Hastalıktan kurtulmak içinde kilo vermenin şart olduğu söyleniyor. Siz boyunuzun 151 cm ve 60 kilo olduğunu söylüyorsunuz. Boyunuza göre abartılacak kadar fazla bir kilonuz yok. Buna rağmen yine de bu hastalığa sahipsiniz. Hayallerim suya düştü desem yeridir. Bu hastalıktan kurtulmak için kilo vermek istiyorum en çok. Bu hastalıktan nasıl kurtulabiliriz ki. Siz bile boyunuza göre abartılmıycak bir kilodayken bu hastalığa sahipseniz... Nasıl olcak
Buda kadınlar kulübü forum dan bir alıntı yine ...Merhaba bende PKO hastasıyım. Boyum 160 kilom 83 tü en son :)
Canım sana bir şey diyim mi ben senede bir defa kendiliğinden adet oluyorum yada şöyle diyim aslında sene de bir defa yunutrluyirm akinti dan bunu çok iyi anlıyorum 15 senedir uzman oldum artık ve bu hep Mart ayı gibi oluyor ve bu martta da oldu en son Nisan da oldum o da ilaç kullanarak şimdi eğer kendiliğinden adet olursam muhakkak faydası olmuş demektir ve bugün akintim oldu tam olarak yumurtlama akıntısı kadar saf su renginde değil ama bakalım devamı gelecek mi ben kupkuru yumdur akinti olmaz pek ama bugün vardı özür dilerim umarım iğrenç olmadım ama ancak böyle anlatabilir imi umarım bi fayda sağlarım da herkese yardımcı olurum bu pko belası na bi çözüm olur inşallahMerhaba bende PKO hastasıyım. Boyum 160 kilom 83 tü en son :)
Bu aralar o hapların tedavisine başlamayı düşünüyorum. 6 ay kullanayım bir de öyle deneyim diyorum. Bu arada DR. İbrahim Saraçoğlu PKO hastalığı için Soğan Suyu Kürü ve Testere Dişli Aslan Pençesi bitkisinin çayını tavsiye ediyor. Kendi resmi sitesinden de araştırabilirsin. Kurtulmak için artık her yolu deniycem başka çaresi yok. Dediğin çayı da en kısa zamanda alıp içmeye başlıycam inşallah :)
şimdi öncelikle tüylenme konusunu çok iyi anlıyroum iki ablamda öyle bildiğin erkek sakalı gibi bendede var çene altlarımda o kadar değil sivilce de yok bende bi ablamda hem tüylenme hem sivilce var ama aadet görüyor ... senin gibi yani ama nasıl pko oluyor ilginç.. ilaçtan kastın hangisi ama anlaayamdım 6 ay kullanman gereken yani.. bu arada benim sana bahsettiğim adet çayından mı bahsediyorsun hayıt adaçayı civan perçemi karışımı olan ... senin asetin düzenli ise tek sorun tüylenme ve sivilce ise bence solgarın ürünlerini dene derim soya lesistin erkeklik hormonunu düşürecektir lipotropic factör de karaciğer ini filan temizleyecek yağlanmayı önleyecek hatta yağ yakmını sağlayacak sivilce ve tüylerine çözüm olacaktır diye düşünüyorum ben şu an kullanıyorum ama bende sivilce yok işte o yüzden sana etkisi oldu diyemiyorum ama karaciğeri temizlyeip erkeklik hormonunu düşüreceği için faydasının olacağını düşünüyorum bu arada adet olup ta nasıl hamile kalmazsın sen eşine baktırdın mı hiç birde rahim filmi çekildin mi adet olman yumurtladığını gösterir ...
İlaçtan kastım doğum kontrol hapları. PKO tedavisinde bu hapları veriyor bütün doktorlar. 6 ay boyunca kullanmak gerekiyormuş. Bende zaten çocuğum olmadığı için ve ilaç içmekten nefret ettiğim için bunca zaman içmedim. Birde o hapların iştah açıcı etkisi olduğunu ve kilo aldırdığını duymuştum. Zaten kiloluyum ve iştahlı biriyim, korktum kullanmaktan. Sonra araştırdım doğum kontrol hapları sadece vücutta 1 ile 3 kilo arasında su tutar biraz ödem yapabilirmiş.
Onun dışında ne zayıflatır ne kilo aldırır ne de iştah açar yazıyordu. Kişinin bu hapları kullanırken kilo alması kendi beslenme bozukluğundan kaynaklı olabilir sadece diyordu.
Benim adetim düzenli de çocuk konusuna gelirsek eşimin sperm sayısı 0 çıktı onda da sorun var. Fakat bir kere tüp bebek denedik biz eşimden ameliyatla 2 tane canlı sperm bulup bana yerleştirdiler. Birçok kadında 100 lerce sağlıklı yumurta buldukları halde, bende 5-6 tane ancak çıktı. Kilolara bağlı olarak yumurta etrafındaki aşırı yağlanmadan dolayı sperm tutunamıyor yumurtaya. Yumurtlayabilsem de yumurtalar kendiliğinden çatlamıyor.
Bahsettiğin solgar ürünlerini araştırcam
hımm doğum kontrol hapı önermiyorsun yani. Bütün doktorlar direk onu veriyor hormonlar için ve bütün araştırmalarım da doğum kontrol haplarına çıkıyor. Şimdilik kilo vermek dışında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kafam karıştı
Şu kılın tüğün insanın başına açtığı derde bak ya çok üzüldüm eşinden boşanmana, ama herşeyin hayırlısı canım bir adam bir kadını sırf kılsız tüğsüz güzelliği ve kilosu için seviyorsa olmaz olsun. Allah bundan sonraki hayatında seni herşeyinle kabul etcek birini nasip etsin inşallah. Hastalıkta sağlıkta diyoruz evlenirken sonrasında her sıkıntısına katlanıyoruz maddi manevi erkek milletinin, kötüsüne denk getirmesin rabbim. Benim eşim başıma kakmıyor destek oluyor aslında çok şükür ama evlendikten sonra hergün mecbur cımbızla aldım işte eşim için beni kılsız görsün diye kendi kendime rahatsız oldum çünkü. Erkekler uzun süren evliliklerde malum biraz ilgisizleşiyorlar ve akşama kadar işte çalışınca yoruluyor akşam gelip gözünü tv ye dikiyor aslında her zamanki halleri. Ama şu sıralar psikolojim alt üst olduğu için sanki eşim yüzüme bile bakmıyor gibi geliyor bana kılları uzattığım için. Yaşamayan bilemez bu derdi alsan bir dert, almasan dışarı çıksan sanki insanlar hep sana bakıyormuş gibi geliyor. Hatta daha önceden bir işyerinde çalışırken bir erkek iş arkadaşım, senin çenenin altına ne oldu öyle diye sormuştu ve yer yarılsa da içine girsem demiştim. Dikkat çekiyor illa ki...
Sen o kullandığın solgarı kullan bakalım etkileri nasıl olcak. Kıla tüğe, hormonlara faydası olursa bende hemen başlarım.
Tüp bebeğe gelince evet embriyo oluştu transfer yapıldı ama bende tutmadı. Ben İstanbul da yaşıyorum. Zeynep Kamil Hastanesi bu konuda en iyi devlet hastanesi orada denemiştik. Hatta öyle ki orda birçok hasta ile tanışıp konuşmuştum ve şöyle demişti birisi. Özel hastanede tüp bebek denemiş birkaç kez tutmamış ve Zeynep Kamil hastanesindeki ilginin özel hastaneye göre çok çok daha iyi olduğunu söylemişti. Bebeğin tutmadığını öğrendiğimde doktora sordum 2. tedaviyi ne zaman deneyebiliriz diye. O da bana hem eşinde hem sende sorun var ve çok fazla kiloların var... Önce kilo ver sonra gel ki boşa kürek sallamış olmayalım dedi ve bende hak verdim. Cidden bıktım bu kilolardan her yerde başıma bela oluyor. Rabbim yatağa düşürmesin bir ondan korkuyorum. Ama artık ölceğimi bilsem vazgeçmiycem vercem bu kiloları inş.
ne zamandır bu posta yazılmamış, ne yaptınız uyguladığınız haplara devam edebildiniz mi sonuç aldınız mıcanım bizim sorunumuz kıl tüy değildi ama zorundan onlarıda söyledi yani zorundan işte hiç önemli değil.. zeynep kamilde tüp bebekle tek embriyo ile hamile kaldım ben ama devam etmedi oda başka anlatamayacağım özel sebeplerden dolayı sen bence kilo vermene bak erkeklik hormonunu düşürmeye bak kilo sivilce ve tüylenmeyi bu yapıyor çünki bunun içinde dediğim gibi şeker hapı metformin eğer kullanabilirsen öneririm ... dediğin gibi bakalım solgar ne kadar işe yarayacak bende şimdilik çok memnunum adet olmamı sağlarsada tam bi mucize olur çünki ben ilaçsız olamıyorum .. o zaman şiddetle tavsiye ederim herkese :)