Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde çok acı tüketen biriyim ama o bile bi yerden sonra fayda etmiyo açlık otu içmek zorunda kalıyorum don çare3 kaşık yoğurt , 1 çay kaşığı pul biber , 1 yemek kaşığı limon suyunu karıştırıp gece yatmadan yarım saat önce ye faydası oluyor - pul biber metebolizmayı hızlandırıyor diye biliyorum.
Denemek gerekir biraz araştırıyom bakalımAcı çehre güzel o konuda
ben yukarıda yazılanların hepsini denedim kendine inan düzenli beslen ara öğün mutlaka ve matlaka yap ve spor bu şekilde 20 kilo verdim ve kalıcı olarak verdim
Şuan düzene koymAya çalışyrm spor da yaptım daha önce ama çok bi faydadı olmadı verenedim metabolizması yavaş insanlr kiloyu koly veremiyo mslsfYalnız ben bunları metabolizma yı hızlandırmak için önerdim tabiki spor vs şart
akşamdan bi bardak sıcak suya bir incir ve bir mürdüm erigi ıslatıp sabah aç karnına tüketin akşamda yoğurt kürü gün içinde az yemek yemeye çalışın yeşil elma tüketin ve aralarda bir ceviz dört tane badem dört tane fındık yeşil çay ile tüketin hem zayıflatıyor hemde metobolizma hızlanıyorNormalde çok acı tüketen biriyim ama o bile bi yerden sonra fayda etmiyo açlık otu içmek zorunda kalıyorum don çare
Tek başına çok su içmekte çare değil zatenBende su icemiyorum
Tşklr deniycemakşamdan bi bardak sıcak suya bir incir ve bir mürdüm erigi ıslatıp sabah aç karnına tüketin akşamda yoğurt kürü gün içinde az yemek yemeye çalışın yeşil elma tüketin ve aralarda bir ceviz dört tane badem dört tane fındık yeşil çay ile tüketin hem zayıflatıyor hemde metobolizma hızlanıyor
Önerin için çok tşklr sanırım yeme alışkanlıklarımıda değiştirmm lazım önerini mutlaka deniycemBende de vardi o sorun dikkat etmessem yine oluyor. Hafif seyler yiceksin. Corba mesela ekmeksiz ac karnina uzerine su 1 kac bardak gunduz kayisi incir uzerine su. Hem kalorisi cok dusuk bunlarin kg almazsin hemde metebolizma hizlandiriyor bagirsaklari duzene sokuyor. Acikinca salatalik yogurt yesillik ye hafif seyler hep. Aksam 7 den sonra da hic bisey yeme. Gunde 1.5 lt su ic .yemek yerkende ekmegi mumkun oldugunca kes birazda spor yap yuruyus kosu faydasi olcak.
Ben 85 kg oldum doğumda hic rejim yapmadim dedigim gibi yukardakilerini uyguladim ve her gun incir yedim 55 kg oldum 1 sene icinde .simdide yine kilo aldim 65 kg idim 1.5 ay once yine ayni sekilde devam ediyorum ama bu sefer spor cok agirlik verdim. Sabah ogle aksam yuruyus kosu 1 saat sabah evde karin egzersizi 30 dk oglen egzersiz aksam evde pilates yapiyorum vucudum sıkılasti inceldi ve 59 kg yum su anda halen devam ediyorum
Kesinlikle hic bi faydasi yok sekerli tuzlu hamurlu seylerin. Kepek ekmek ye. Gunde 1 dilim yemeye ozen goster. Asitli seylerden uzak dur.pirinc yerine bulgur ye.Basta zorlanican ama alisican daha snr sekerli hic bisi yiyemicen.ben oyleyim misal dondurma yiyemiyorim cok sekerli geliyor bana. Zeytin peynir yikamadan asla yiyemiyorum hani bunu zorunluluktan degil artik damak tadin degisiyor istesende yiemiyorsun .Önerin için çok tşklr sanırım yeme alışkanlıklarımıda değiştirmm lazım önerini mutlaka deniycem
Kesinlikle hic bi faydasi yok sekerli tuzlu hamurlu seylerin. Kepek ekmek ye. Gunde 1 dilim yemeye ozen goster. Asitli seylerden uzak dur.pirinc yerine bulgur ye.Basta zorlanican ama alisican daha snr sekerli hic bisi yiyemicen.ben oyleyim misal dondurma yiyemiyorim cok sekerli geliyor bana. Zeytin peynir yikamadan asla yiyemiyorum hani bunu zorunluluktan degil artik damak tadin degisiyor istesende yiemiyorsun .
bu egzersizi yapicam simdi karin eritmeye birebir sikilasiyorda vucud aksama da ebru salli haftada 2 beden incelme 30 dk pilates