- Konu Sahibi cherryblossomelf
-
okuduğum tek bilgi bu''amerikada son günlerde iyice popüler olan, ödül üstüne ödül alan zayıflama/performans hapı.türkiyede gittigidiyorda da satıldığını gördüm.ılacı aldığınız anda iştah miştah kalmıyor, ilk günler hatta zorla bir kaç birşey atılıyor ağza.bacaklarda hissedilen 5 km durmadan koştum hisside cabası.yüksek kafein içerdiği için henüz bir zararını açıklayan olmamış, ama kolestrol veya kalp hastalığı olanların kullanmaması gerektiği aşikar çünkü metabolizma hızı tavan yapıyor.özellikle spor öncesi alınırsa inanılmaz etkisi varmış.bende tek kötü etkisi aldıktan yarım saat sonra kendimi kolidorda "hayır hayır " diye zıplarken bulmamdı.aldıktan sonra bir kaç saat içinde tartışmaya girmenizi de tavsiye etmem, kafa göz dalabilirsiniz karşınızdakine.
heee garanti verir miyim vermem, mesuliyet alır mıyım almam.ne diye yazıp kanımıza giriyorsunuz derseniz, çok paylaşımcı biriyim tutamıyorum kendimi.''demiş bir arkadaş:)
teşekkür ederim.inceledim ve ilaca başladım.öyle iştah kesicilere benzemiyor gibi.ama acayip enerji veriyor.sabahları daha kolay uyanıyorum ve akşam da ne kadar geç olsa da spora gidebiliyorum.400 gr.civarında verdim.çünkü tam bir diyet yapmıyorum.bu sefer sporu bırakmıcam çünkü sadece yağ kütlesi olmak istemiyorum.spor hocam benden azimli.umarım işe yarar:)
kızla BİBER HAPI kullanan varsa yazsın acilll. BIDE ORJİNALLIGINI NASIL ANLARIZ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?