metabolizma hızlandırıcı ve yağ yakıcılar

cherryblossomelf

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
36
0
296
İzmir
Herkese selam! Yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim spor yapmadan yarım saat önce sade şekersiz nescafe içtiğiniz zaman metabolizma çok hızlanıp yağ yakımı hemen başlıyormuş ben bugün denemeye başlıyorum.Ayrıca selülitli bölgeye spordan önce biberiye yağı ile masaj yaptığınızda o bölgedeki kan dolaşımı hızlandığı için düzenli kullanımda görünür düzelmeler gerçekleşiyormuş.Yağ yakımına yardımcı en önemli vitaminde C vitamini eksikliğinde kilo alınımına yatkınlık artar C vitamininin en fazla bulunduğu besinler kivi ile yeşil biber.Bir diğer iksir ise kefir:) selülit giderici gençleştirici hücre onarımı sağlayan ve yorğunluğa çok iyi gelen bir ürün.Mayasını temin edip evde kendiniz mayalayabilirsiniz.Ben profesyonel sporcuyum ve çok yoğun çalışıyorum kefir kullanmaya başladıktan sonra çok daha enerjik duruma geldim.

Türk kahvesi kan akışını evet hızlandırıyor zihnide açıyor ve selülite de sebep olmuyor diye biliyorum.Fazla tüketildiğinde de taşikardi ve kansızlığa sebep oluyor dengelemek gerekir:) Canım çekti şimdi yapıp içeyim:)

uzun zamandır forumları takip ediyorum.yazmak bugüne kısmetmiş.zayıflama ile ilgili konuları düzenli olarak izliyorum.Tahmin edebileceğiniz gibi kiloluyum.(boy:158-kilo:68)Her diyeti bilip de uygulayamayanlardanım.başlıyorum ama zaman uzadıkça motivasyonum bozuluyor.araya hastalık, sıkıntı,stres girince tekrar başa dönüyorum.şu an spora ve hafif bir diyete başladım.bu arada yeni bir bilgi edindim paylaşmak istedim.oxyelite pro adında çok hızlı etki eden yurtdışında ödül almış yağ yakıcı bir ürün varmış.Detaylı bilgi edinemedim.Bu konuda fikri olan varsa paylaşabilir mi acaba?

okuduğum tek bilgi bu''amerikada son günlerde iyice popüler olan, ödül üstüne ödül alan zayıflama/performans hapı.türkiyede gittigidiyorda da satıldığını gördüm.ılacı aldığınız anda iştah miştah kalmıyor, ilk günler hatta zorla bir kaç birşey atılıyor ağza.bacaklarda hissedilen 5 km durmadan koştum hisside cabası.yüksek kafein içerdiği için henüz bir zararını açıklayan olmamış, ama kolestrol veya kalp hastalığı olanların kullanmaması gerektiği aşikar çünkü metabolizma hızı tavan yapıyor.özellikle spor öncesi alınırsa inanılmaz etkisi varmış.bende tek kötü etkisi aldıktan yarım saat sonra kendimi kolidorda "hayır hayır " diye zıplarken bulmamdı.aldıktan sonra bir kaç saat içinde tartışmaya girmenizi de tavsiye etmem, kafa göz dalabilirsiniz karşınızdakine.
heee garanti verir miyim vermem, mesuliyet alır mıyım almam.ne diye yazıp kanımıza giriyorsunuz derseniz, çok paylaşımcı biriyim tutamıyorum kendimi.''demiş bir arkadaş:)

evet o kadar paylaşımcısın ki daha 2 tane mesaj yazmışsın
bence buram buram reklam kokuyor mesajın bayanlar inanmayın böyle mucize gibi gösterilen formüllere ilaçlara sağlığınızdan olursunuz Rabbim korusun... zamanında bir arkadaşım denemişti böyle bir yöntemi kiloda verdi ama kalp ve tansiyon sorunu başlayınca hem verdiği kiloları aldı hemde hastalıklarla boğuşuyor hala....

önce bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim.o yazı bir alıntıdır.benim yazım değil.bu ilacı bana spor hocam önerdi.sadece kullanan, duyan, bilen varsa burada paylaşsın ben de biraz daha bilgi sahibi olayım istedim.reklamla hiç ilgisi yok yani

Spor salonlarında birçok yağ yakıcı maddeler satılmakta ben daha önce bir kutu LCARNİTİNE kullanmıştım ben sporcu olduğum için benimkisi tamamen kalan yağlarıda eritip kasa çevirmek amaçlıydı.Bence araştırman gereken konu bu maddenin karaciğer enzimleri üzerindeki etkisi olmalı.Çok fazla zararı yoksa bence kullanmanda sıkıntı yok

açıklama için teşekkürler.ilacı geçen hafta kullanmaya başladım.iştah kesmesinin yanında enerji de veriyor.en azından akşamları spora giderken oflayıp puflamıyorum.ama kilomda daha bir değişiklik yok.zaten sporcu gibi spor yapamıyorum.1 saat civarı ısınma kardiyo bir kaç alet ve esneme ile bitiriyorum.umarım bir sonuç alabilirim.

teşekkür ederim.inceledim ve ilaca başladım.öyle iştah kesicilere benzemiyor gibi.ama acayip enerji veriyor.sabahları daha kolay uyanıyorum ve akşam da ne kadar geç olsa da spora gidebiliyorum.400 gr.civarında verdim.çünkü tam bir diyet yapmıyorum.bu sefer sporu bırakmıcam çünkü sadece yağ kütlesi olmak istemiyorum.spor hocam benden azimli.umarım işe yarar:)

Son düzenleme:

merhaba,

bu hapı bende almak istiyorum ama nerden alabileceğim biyer göremedim bana bilgi verirmisin bide çarpıntı gibi sıkıntın oluyomu yada kötü bişey gördünmü iyi ve kötü etkilerinide yazarsan çok sevinirm
şimdiden teşekkürler

arkadaşlar şu metabolizmayı hızlandıran ilaçlara lütfen itibar etmeyin.doğal besinlerle ve egzersizlerle metabolizmanızı gayett güzel hızlandırabilirsiniz.çünkü vücudun doğal dengesini bozan herşeyin faydasından çok zararı dokunur inanın.kilo vermenin en güzel ve en sağlıklı yolu beslenme sisteminizi değiştirmenizdir.kiloları nasıl ki ağır ağır aldıysak verirken de ağır ağır veericez.

kızla BİBER HAPI kullanan varsa yazsın acilll. BIDE ORJİNALLIGINI NASIL ANLARIZ???

arkadaşlar bende bu ilaçları kullanmanızı hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum. ben biber hapını kullanmasım ama diğerlerinden zamanında kullandım. hiçbir faydasını görmediğim gibi belli bir zaman sonra midemde ve bağışıklık sistemimde sorunlar çıkmaya başladı bir şekilde bıraktım. diyetisyene gitmektense bunları kullanıp zayıflamaya çalıştım ama sonrasında emin olun diyetisyene vereceğim ücretin bilmem kaç katını doktorlara vermek zorunda kaldım.biber hapına gelince onu bir yakınım kullandım evet işe yaramış ama midesinde sonradan ülser oluştu.

ben biber hapını 2009 yılında kullanmıştım ama aşırı kullanmadım 2 güne bir falan alıyordum toplasan 2 hafta kullanmışımdır oda 2 güne bir ben aşırı zayıflamıştım meraktan kullanmıştım ve bnm kullandığım hap piyasadakilerden değildi orjinalmiş bnm kullandığım o zamanlar 10 kiloya yakın vermiştim ağızda kuruluk yaratıyodu sürekli su içiyordum elimde su şişesiyle geziyordum diyebiliriz ve ben o kiloda 3 yıl kaldım hayvan gibi yemek yememe rağmen ve hala hayvan gibi yemek yiyorum kilom 60 o zamanlar 58 dim haptan sonra 49 50 arasındaydım 3 yıl böyle kaldı ve ben aşırı yemek düşkünü olduğumdan sonradan geri aldım şu an piyasada yok sanırım bnm kullandığımdan hep çince yazılı haplar görüyorum benmki çince değildi ve onu kullananlarda işe yaramadığını söylüyolar.
zayıflamak istiyorsan vücudundaki kas oranını artırıp metebolizmanı hızlandırmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…