Denemeye değer diye düşünüyorum.
İçerisinde zararlı bir madde yok..
ben aktarlardan bitki çaylarrı almayı bıraktım..çünkü nerelerden toplandığı bilinmiyormuş doktor sölemişti..onun için markalı poşet olanlarından alınmalıymış onlar denetimden geçiyormuş daha güvenilirmiş..özeliikle yeşil çayda çaykurun küçük kutuda satılanı var..tek kelimeyle süper tavsiye ediyorum..birde şunu duymuştum tv de bazı bitkiler birbirine çok benziyomuş mesala papatya..bir çok çeşidi varmış..bir çeşidi zehirliymiş..ölümle sonuçlanıyormuş..böyle bitkiler varmış..sakın açık satın almayın markalı firmaların bitki çaylarını için demişlerdi..
suanda bunu kullaniyorum bitsin denerimyesilcay kullandin mi hic ? kullandiysan zayifladin mi canim bilgilendirir misin beni
ben sürekli alışveriş yaptığım aktardan aldım. bazı doktorlar poşeti önermiyo hem bi etkisi yok hemde 3 bardaktan sonra çok zararlıymış poşettekilerin ama aktardaki yeşilçaylar 5 bardağa kadar içilirse çok iyi olurmuş :)
evet canım ben bu elma çayının yanında 5 li çayda tüketmiştim aktardan alıp içinde yeşil çayda vardı..20 kg bu şekilde vermiştim.
güvenli bir yerden alınabilir,açık olanlar daha etkili yemyeşil çıkıyor suyu..bu ara kendimde bir sıkılık hissediyorum kendime
bende zayıflamış gibi hissediyorum bak şu sporlarıda yapıyorum Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90 - YouTube
15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube
bir ay denedim bu çayı gram bile vermedim bana yaramadı yani(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?