evet kızlar annem çubuk tarçınımı almış :) geriye öğütülmemiş karabiberim ve elmam kaldı :) ben haftada 2 gün spora gidiyorum ismek'te şimdi yüzme havuzunu kaydolucam oda bedava böylece haftada 4 gün spora gitmiş olucam yarında diyet listeme kavuşuyorum cumartesi sabahı yeni bir güne başlıcammmm :) çayım ve diyet listem vee tabiki siz benim en büyük destekcim olucaksınız :)
snowdrop ne kadar bi sürede verdin o 20 kiloyu :) vee canım yediklerimize dikkat edip birbirimize kesinlikle destek olucaz isteyenlere yarın diyet listemide yazabilirim :)
ve yarın kilomla yüzleşicem
evet hanımlar diyet listemi aldım ve doktorumla bu metabolizma çayınıda konuştum öncelikle snowdrop bekarım :) şimdi gel gelelim diyet listeme paylaşıyorum hemen
sabah 8.30 : 1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta ( haftada 2-3 kez)
5 adet zeytin ( tuzsuz tercihen)
söğüş salata bol olucak ve bol limonlu yağsız
2 dilim ekmek( kepekli,çavdar,tam buğdaylı)
açık çay (şekersiz)
ara 11:00: 1 porsiyon meyve +2y.kaşığı yoğurt
öğle 13,00: 1 kase çorba yada 3y.kaşığı pilav,makarna,bulgur
4 y.k sebze yemeği (patatessiz) patatesliyse eğer taneleri sadece ve suyu yenmicek yemeklerin
salata bol limonlu yağsız yada 1 çay kaşığı yağ
2 y.k dolusu yoğurt
2 dilim ekmek ( pilav,bulgur,makarna yediysen öğlen ekmek 1 dilim olcak)
ara 16:00 1 porsiyon meyve +1 galeta kepekli
akşam 19:00 = 1 kase çorba
1 köfte büyüklüğünde et/tavuk/balık(ızgara,haşlama,fırında) balık küçükse 7-8 tane yenecek büyükse yarısı yenecek et 1 avuç içi kadar tavuksa 2 avuç kadar :)
salata bol ve limonlu yağsız
2 y.k dolusu yoğurt 1 dilim ekmek
ara 21.30: 1 porsiyon meyve+1 galeta+1 ç.bardağı süt
notlar=her öğünden önce ve sonra mutlaka 1 bardak su iç
45 dk yürüceksin hergün
akşamları kesinlikle pilav makarna türü yenmicek
şekerden uzak durucaksın
hazır meyve suları asla içmiceksin
ve günün sorusu metabolizma hızlandırı çay sordum malzemelerinide söyledim SAKIN ! ASLA ! dedi neden dedim kilo vermiş bi çok kişi dedim oda dediki sen şimdi onu içersen kilo alıcaksın dedi o çay meyve yerine geçiyo dedi bi verirsin dedi sonra alıcan o verdiğin kiloyu dedi onun yerine dedi yeşil çaylar da aynı derecede metabolizma hızlandırıyo dedi bol yeşil çay tüket dedi :)
doktorum devlet hastanesinde ama adam aşırı derecede ilgilendi ben bu kadarını ummuyodum çok ilgiliydi :)
boyum 158 şuanki kilom 67 hedef kilomuz 55 :) benle aynı kiloda olanlar bunu yaparsa birbirimize destek oluruz :)
snowdropcum yarın sabah başlıcam umarım veririm :) 3 ay sonra tekrar gidicem bakalım :) 45 dk yürüyüş yapabilcek bi alanım yok o yüzden paralı spor salonun yazılıcam inşallah :)
hadi bakalım kız benimde oğlumun doğum günü var bu ay sonu 5 kg vermem lazım yoksa aldığım kıyafet olmayacak, uygulayacağım inşallah ama bizim kahvaltı saatimiz 10 erken yaparım artık nasıl olacaksa bakalım,fedakarlık yapcaz artık,3 ayda uzun süre imiş,hadi senle çıkalım bu yola hep destek tam destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?