• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

metabolic balance

esmmer

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
97
179
303
İstanbul
arkadaşlar, bu konu aslında yeni diyetler bölümünde açılmış, ama herkes ben de dahil, yaşanan deneyimlere önem verdiğimiz için konu pek görülemedi.

ben bu beslenme sistemini 20 gündür uyguluyorum, toplamda 6 kilo verdim, günlük 200-300 gr veriyorum. çok dinçim, herhangi bir halsizlik hissetmiyorum, ilk 10 gün adaptasyonda zorlandım ama şimdi çok kolay geliyor bana. ara öğün olmadığı için sürekli yemek düşünmüyorum ki bu benim gibi çalışanlar için çok önemli. protein ve sebze ağırlıklı bir beslenme türü oldu için açlık hissi de yok denecek kadar az. ayrıca selilütlerimde ciddi bir azalma oldu. :)

metabolic balance sistemiyle 2 ay önce tanıştım ve uzun uzun araştırdım. bilmeyenler için anlatayım, bu sistem kandan alınan 40 adet tahlille başlıyor, tahlil sonuçları almanyadaki kliniğe gönderiliyor daha sonra kişiye özel bir yemek listesi gönderiliyor. her öğün için 3 alternatif menü seçeneği var, öğünler arası en az 5 saat olmalı, muhakkak 3 öğün yenmeli, öğünlerin hemen ardında meyve yenmeli, günde en az 1 elma yenmeli, her öğünde tek çeşit protein alınabilir, proteinler karıştırılmamalı ve ekmek olarak çavdar yenmeli.

bir de yiyebileceğimiz sebze, meyve, et ve balık çeşitleri gönderiliyor. mesela bende limon yok onun yerine salatama sirke koyabiliyorum, kuru soğan yiyemiyorum ama yeşil soğan veya arpacık soğan yiyebiliyorum. tüm öğünlerdeki besinler gr ile alınıyor. yani gönderilen liste bir nevi sizin parmak iziniz oluyor.

sormak istediğiniz birşeyler olursa seve seve cevap veririm. sevgiler.

merhaba öncelikle sizi tebrik ediyorum çok iyi vermişsiniz.ben bunu nerede ve nekadara yaptırdığınızı merak ettim.ayrıca koçunuzda var mı?

arkadaşlar, bu konu aslında yeni diyetler bölümünde açılmış, ama herkes ben de dahil, yaşanan deneyimlere önem verdiğimiz için konu pek görülemedi.

ben bu beslenme sistemini 20 gündür uyguluyorum, toplamda 6 kilo verdim, günlük 200-300 gr veriyorum. çok dinçim, herhangi bir halsizlik hissetmiyorum, ilk 10 gün adaptasyonda zorlandım ama şimdi çok kolay geliyor bana. ara öğün olmadığı için sürekli yemek düşünmüyorum ki bu benim gibi çalışanlar için çok önemli. protein ve sebze ağırlıklı bir beslenme türü oldu için açlık hissi de yok denecek kadar az. ayrıca selilütlerimde ciddi bir azalma oldu. :)

metabolic balance sistemiyle 2 ay önce tanıştım ve uzun uzun araştırdım. bilmeyenler için anlatayım, bu sistem kandan alınan 40 adet tahlille başlıyor, tahlil sonuçları almanyadaki kliniğe gönderiliyor daha sonra kişiye özel bir yemek listesi gönderiliyor. her öğün için 3 alternatif menü seçeneği var, öğünler arası en az 5 saat olmalı, muhakkak 3 öğün yenmeli, öğünlerin hemen ardında meyve yenmeli, günde en az 1 elma yenmeli, her öğünde tek çeşit protein alınabilir, proteinler karıştırılmamalı ve ekmek olarak çavdar yenmeli.

bir de yiyebileceğimiz sebze, meyve, et ve balık çeşitleri gönderiliyor. mesela bende limon yok onun yerine salatama sirke koyabiliyorum, kuru soğan yiyemiyorum ama yeşil soğan veya arpacık soğan yiyebiliyorum. tüm öğünlerdeki besinler gr ile alınıyor. yani gönderilen liste bir nevi sizin parmak iziniz oluyor.

almanyadami yasiyorsunuz? tahlöilleri nerede yaptirdiginizi ögrenebilrimiyim?

evet program alman bir doktor tarafından bulunmuş.
ama türkiye de temsilciler var.
yani alınan kan tahlilleri almanya ya gönderiliyor ama burada temsilciniz aracılığıyla bu işi yaptırabilirsiniz!
hem doktor takip ediyor sizi. yani alman bir doktorla anlaşmak zor olabilir :p
siz hangi ildesiniz?:82:

almanyadami yasiyorsunuz? tahlöilleri nerede yaptirdiginizi ögrenebilrimiyim?

Genelde nerede yaptırıldığı sorulmuş, dediğim gibi bazı illerde temsilciler var. ücreti ise verilmek istenen kiloya göre değişiyor. çünkü programın uzuntuğu değişiyor... zaten 3 program türü var, bronz, gümüş ve altın.. bronz 2 aylık bir program ; 10-12 kilo ya kadar, gümüş, 4 aylık , 15 ve üzeri gibi, altın ise örneğin 20 kilo ve üzeri gibi... yani müddetlere de bakarsanız programın süresi aslında çok iyi! diyetisyenle 6 ayda uğraştığınızı burada çok çok daha kısa sürede verebiliyorsunuz. ve bu programın en iyi özelliği tekrar alınmayacak olması kiloların , çünkü bu aslında bir kilo vermeden ziyade metabolizmayı düzenleme programı , yani örneğin bir haftada 4 kilo verdiyseniz , bu takip eden günlerde 400 gr. 400 gr. oluyor ve son durduğunuz kilo sabitleniyor...!
böyle.... :68:

merhaba ben metabolic balance başlayalı 7 hafta oldu 6 kilo verdim bu hafta tam ölçüm yapamadım regli donemimde oldugum için 6 haftada 6 kilo verdim. bi 8 kilo fazlalıgım daha var boyum ve kilom aynı =) ancak ekim sonu sıkı dönemim bitiyor bi 3 kilo daha verebilirim belki ekim sonuda kadar. fakat sormak istedigim vucudun alışıp durdugu oldumu sizde rahatlama döneminde devam ettiniz mi kilo vermey sanki yavasladı durucakmış gibi hissediyorum buda moralimi bozuyo bırakıp aç gezicem diyorum ama yuklu miktarlar ödedik haliyle boşa gitsinde istemiyorum biraz yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler =)

KKızlarrrrr bende sizler gibiydim taki 2 ay önceye kadar ve şimdimde yıllardır kurtulamadığım Kilolarımdan Veysel bey sayesinde kurtuldum ben 17 Yaşındayım ve 92 kiloydum 2 ayda 17 kilo verdim ve şu an o kadar mutluyum ki anlatamam. Insanların dalga geçmesi kıyafetlerimin olmaması beni bunalıma sokmuştu ama şu an gayet mutlu ve kilo vermeye devam ediyorum isterseniz sizlerde zevkle yardımcı olabilirim. Bana kesinlikle güvenebilirsiniz yıllardır tüm doktorlar gidip tüm tahlilleri yaptırdım tüm diyetleri uyguladım ama hiç bir faydası olmadı ve Veysel bey ile tanıştıktan sonra ise Hayatım Değişti ve herseye yeni bir başlangıç Yaptım ve bundan da çok memnunum vede memnun Olduğum için başkalarından yardımcı olmak isterim. Veysel beyin kendisi cerrahi asistan olup ve sağlıklı yaşam danışmanlığı yapmaktadır.ilginizi çekerse yardımcı olabilirim.

teşekkurler =) ama ben metabolic balance tan şimdilik memnunum sadece bilgi almak istediim uygulayan kişilerden sizin dietiniz nasıl

B Busebb
ben buse İzmir'de yaşıyorum ve henüz 17 yaşındayım Haziran'ın 30 Una kadar 92,5 kg idim 2 aylık bir süreçte 17 kg verdim ve şu an 75 kiloyum verdiğim kiloları geri almamak üzere verdim.
Veysel bey herhangi bir Ücret talep etmiyor ücretsiz danışmanlık yapıyor Zayıflama Sürecinde doğru beslenmemizi ve ihtiyacımız olan multivitaminlerin nasıl kullanacağımız konusunda bizi bilgilendiriyor. Kişiye özel program uyguladığı için size nasıl bir program uygular bilemiyorum

Kişiye özel uyguladığı programdan Ücret almıyor görüşebilirsiniz, görüşmelerdende Ücret almıyor. Kullandığımız multivitaminlerin kendimiz alıyoruz
....

Ben bu güne kadar bir çok diyetisyenlere gittim çok para harcadım ve sonuç alamadım ama burada sağlıklı bir şekilde zayıfladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
B Busebb
ben buse İzmir'de yaşıyorum ve henüz 17 yaşındayım Haziran'ın 30 Una kadar 92,5 kg idim 2 aylık bir süreçte 17 kg verdim ve şu an 75 kiloyum verdiğim kiloları geri almamak üzere verdim.
Veysel bey herhangi bir Ücret talep etmiyor ücretsiz danışmanlık yapıyor Zayıflama Sürecinde doğru beslenmemizi ve ihtiyacımız olan multivitaminlerin nasıl kullanacağımız konusunda bizi bilgilendiriyor. Kişiye özel program uyguladığı için size nasıl bir program uygular bilemiyorum

Kişiye özel uyguladığı programdan Ücret almıyor görüşebilirsiniz, görüşmelerdende Ücret almıyor. Kullandığımız multivitaminlerin kendimiz alıyoruz
....

Ben bu güne kadar bir çok diyetisyenlere gittim çok para harcadım ve sonuç alamadım ama burada sağlıklı bir şekilde zayıfladım.
Cok ilginc beden boyle biraey yapsinki bende onu anlamadim?

Ne dediğini bende tam olarak anlayamadım canım

Cok ilginc beden boyle biraey yapsinki bende onu anlamadim?
Bu kız ve bu veysel kimse ben de merak ediyorum ..Bayaa ücretli canım bu ben öyle anladım ..İşi gücü bırakmış insanları zayıflatmaya falan adamamış kendini ..Bu kızcağız ya onun yanında çalışıyor ,ya da kız değil bayaa veysel denilen kişi veya çalışanı böyle kim zayıflamak istiyorum derse hooop bu mesajı atıyorlar ...

Hayır arkadaşlar ben gerçekten buseyim düşündüğünüz gibi Şeyler yok ortada ya tabi sizi inandırmak zorunda da Değilim sizin kendi tercihiniz ama Veysel bey gerçekten insanların sağlıklı yaşamam sürdürebilmeleri için onlara yardımcı olan bir insan

Back
X