Mesut Yar Yöntemiyle sarkmadan zayıfla !

eftandise

MiNikAdaMıNaNNesİ
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
4.014
8
Mesut yar nasıl zayıfladı diye bir araştırma yaptım.
Antakya biberi yemesi un şeker tuz üçlüsünü hayatından çıkarmasının dışında
Günde sadece 21 dakikalık bir egzersiz ile zayıflamış.Evet sadece 21 dakika egzersiz.

Koşu bandına çıkıyorsunuz 21 dakikada 8 kere hızınızı yükseltip tekrar normal boyuta geçiyorsunuz.Örnek koşu bandında 5.4hızla yürürken birden 10.8 e çıkıp 30 saniye koşup tekrar 5.4 e düşürüyorsunz.Bunu 8 kere takrarlıyorsunuz.BU yöntemin nedeni eskiden insanlar avlanırken av olmamak için tetikte durup tehlike hissetikleri anda hızlanıp beyin sinyaller gönderiyor ve yağ yakıyormuş.Eskiden insanlar bu şekilde dinç kalıyormuş.Beyine bu şekilde sinyal göndererek yağ yakıyorsunuz.Mesut yar gibi zayıflamak isteyenler için 21 dakika egzersiz işte bu..

dün itibariyle yöntemi denemeye başladım yaklaşık 1 ay deneyip sonuçları yazacağım
benimle beraber denemek isteyenler buyursunlar

sen kitabını aldın mı sadece duyduklarından mı yapıcaksın diyeti

koşubandı gerçekten çok işe yarıyor sattığıma pişmanım
antakya biberi acı bir bibermi acaba çünkü acının metobolizmayı hızlandırdığı söylenir

sen kitabını aldın mı sadece duyduklarından mı yapıcaksın diyeti

kitabını almadım internette bir çok röportajını okudum
ben zaten diyetimi kendime göre yapıyorum ama önemli olan sarkmadan verebilmek sıkıca
bir de mehmet müderrisoğlunun biberli yağından sürüyormuş onu da bugün programında söyledi

koşubandı gerçekten çok işe yarıyor sattığıma pişmanım
antakya biberi acı bir bibermi acaba çünkü acının metobolizmayı hızlandırdığı söylenir

acı biber zannımca
dediğin çok doğru metabolizmayı hızlandırıyor
ben de de koşu bandı yok 1 aydır spor salonuna gidiyorum 1 ay daha gideceğim o bir ayda da bunu deneyeceğim bakalım

Adamın yüzünde estetik müdahale var kesinlikle

O gıdı, o yanaklar o zayıflıkla o kadar gergin; hayret.

annem tv de onu görünce bi hastalık geçirmiş gibi olmş dedi hiç begenmedi zayıf halini

yalnız çok güzel zayıflamış adam,bir an ender saraç zannettim o kadar fitt yani..darısı başımıza:))

mesut yarı bılmem de ben polıslık sınavına hazırlanırken hocalarım benı bu sekılde hazılamıslardı yanı basta yavas sonra 10.0 lara kadar cıkartıyorlardı.çok zorlandım onu söyleyeyım ama cok ıncelmıstım.ah eskı gunler:) sporu bıraktım göbegım sarktı sporun da dezavantajı bu arkadaslar hıcbırzaman tam olarak devam ettıremıyecegınız sporu yapmayın bırakınca daha beter oluyor söyleyeyım.

Merhaba eftandise, "bir ay deneyip sonucu yazacağım" demişsin. Sonuç ne oldu? 1 ayda ne kadar kilo verdin? Ne kadar inceldin? Umarım hedefine ulaşmışsındır:)
Sevgiler...

Merhaba eftandise, "bir ay deneyip sonucu yazacağım" demişsin. Sonuç ne oldu? 1 ayda ne kadar kilo verdin? Ne kadar inceldin? Umarım hedefine ulaşmışsındır:)
Sevgiler...

evet arkadaşım bir ay yapamadım 2 hafta kadar bir sürede 3-4 santim her bölgeden incelmiştim tabi yediklerime dikkat ederek bırakmasaydım şimdi eminim çok incelmiştim ama gebe kaldım ve ardından düşük yaşadım derken öylece kaldı... mutlaka deneyin...

Selam kızlar markamedten antakya biber hapı aldım dün başladım bugün 2. günüm gelişmeleri yazıcm size...

slm kızlar bende aldım bu haptan 1 haftadır kullanıorm hiç bi değişme olmadı :) ancak annem vücudun toparlanmış dedi bakalm azimle kullanmaya devam edicem düzenli beslenmeyle birlikte burdan yazarım size bu arada sitede ilk yazdığım msj

kızlar bu hapı bende bi ara çok araştırdım. bi bildiğimi paylaşmak istiyorum. bu hapı kullanırken çok fazla su tuketmekte fayda varmış. zaten hapın kendiside susuzluk hissi yapıyomuş.
bide bi sorum olacak ben hapını alamadım ve aktarda çayını buldum antakya biberi çayı diye geçiyo. aldım ama kullanmadım duruyo öle. sizce fazyadası olur mu kullanayım mı onu ? tbi yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek ???

busuu cnm benim 2 hafta olucak nerdeyse sadece 2 klo verdim oda yediklerime çoook dikkat ederek bunu hapsızda yaabilirdim diye düşünüyorum ama kullanmaya da devam ediyorum bi yandan 1 ay dolsun bakıcam sonuçlara :18:

Evet yorum yapayım 12 günde 2.5 kilo amaan ben bunu hapsızda yapardım sıkı bi diyet yaptm çünkü :)
Yani kısacası hiç bi işe yaramıyo almayın
bol su için bide 3 beyaz malum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…