canım nasıl gidiyor biber hapının faydasını gördünmü bende zayıflamayla uyraşıyorum ama sadece yemeden olmuyor destek lağzım yağ yakıcı falan eğer sana iyi geldiyse bende alıcam yeni doğum yaptım kilolarımdan kurtulmam lağzım.Emzirirken kullanılıyormu acaba.Sende faydasını gördünmü bilgilendirirmisin beni.:44:
Merhaba;
Antakya biberinin gerçek adı Samandağ biberidir. Mesut Yar taze samandağ biberi yiyerek, yemeğine dikkat ederek (tuz, çikolata, hamur işleri, aburcubur...vs..) ve spor yaparak zayıfladı. Sonuçta sadece biber yetmez. Samandağ biberi zayıflamada çok yardımcı oluyor. Şöyleki: Siz yemeğinize dikkat edip günde 1 saat spor yaparsanız ve yediğiniz öğünlerde 1 veya 2 adet samandağ biberi yerseniz metabolizmanız sağlıklı bir şekilde hızlanır ve yağ yakımı artar. Sakın ha haplara kanmayın. Bunlar tamamen tuzak. Lahana kapsülü, altın çilek, afrikan mango... bunlar sadece popüler olan bir ürünün adını kullanıp rant sağlamak isteyen fırsatçılar. Konuyla ilgili çok detalı bilgiyi Samanda (Antakya) Biberi | Resmi Sitesi ve HATAY STORE Doğal, Kaliteli ve Lezzetli Ürünler sitesinde bulabilirsiniz. Yeni sezon 10-15 Mayıs'tan sonra başlıyacak.