• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesut Özcan mı? Murat Tezcan mı?Ömer Buhşem mi?Cihantimur mu?

kızlar bana da yardımcı olur musunuz? bir sürü yorum okudum.burun estetiği için 3000 lirayı gözden çıkarmak gerekiyormuş onu anladım.
benim sorum,burnumun ucu biraz uzun.dudağımla arasındaki mesafe kısa oldugu için düzgün nefes alamadığımı farkettim.hem de görünüş olarak baya bi mutsuz ediyo beni.
acaba devlet bunu sağlık sorunu olarak kabul edip karşılar mı? ben özel hastaneye gidip doktorla görüşmek istiyorum. konurdaki ömer buhşeme mesela. para konusunda neler diyeceğini merak ediyorum.çocugum oldugu için gidemiyorum da şu sıralar..giden ve bilgisi olan var mı aranızda?devletin karşılaması için devlet hastanesi ya da özel hastane olması farkeder mi?yoksa ikisinde de devlet karşılar mı?

Mesut bey.e ameliyat oldum.hersey iyi hoşta burnum çok şiş ve altı aya iner diyor.pişman oldum açıkçası.insanlar on beş günde hallediyorlar benim niye böyle oldu hiç bilmiyorum

ben yardımcı olabilirim.
ben mesut özcana ameliyat oldum. hem rinoplasti hemde meme büyütme.
ve açıkçası her iki ameliyatımdan da memnunum.
fiyatlarının uygun olma nedeni;
mesut özcan uludag üni. estetik cerrahi kurucularından. uzun yıllar araştırma hastanesinde görev yaptığı için işin ticaretinde değil, keza yardıma ihtiyaç kişilere ücretsiz ameliyat bile yapabiliyor.
bunun haricinde bahsettiğiniz isimlerin birçoğu mesut beyin öğrencisi oldugunu duymuştum.
mesut bey işin ticaretinde olmadığı gibi vücudu 'olması gerektiği' gibi yapar.
yani sizin göğüs kafesiniz- omuz genişliğiniz ve boyun uzunluğunuzu dikkate alarak,
patlamış top görüntüsü yada ağızınıza girecek büyüklükte meme yapmaz.
fikrinizi ne istediğinizi dinler, ama size enuygun olacak meme ölçüsüne uygun yapar.
yaptığı burun ameliyatlarında da torna usulü değil, kişiye özel çalışır.
ben iki ameliyatımda sorun yaşamadım.yaşayan memnun olmayanıda duymadım.
o yüzden iki dk ara ile radyolara reklam veren, zırt pırt meme ameliyatıda promosyon-indirim yapmaz.
esteticarea gitiiğinizde muhattap olarak hemşire değil, mesut beyi bulursunuz.

İnsanları kandırma be yalancı resmen reklam yapıyor banlayın şunu ya! annem mesut özcan'a gidip göğüsünden ameliyat oldu hiç memnun kalmadı mesut özcanın tavırlarıda hiç güzel değilmiş annem diyor adam sanki beni paramla değilde bedavaya hayrına ameliyat ediyormuş gibi davrandı. Suratı asık hiç ilgilendiği yok dedi soru soruyorum düzgün cevaplar vermiyor dedi. Cevaplamıyor dedi saçma sapan bir iş çıkarmış yani hastasıyla ilgilendiği yok yardımı yok desteği yaptığı işde annem hala meme uçlarım acıyor diyor kaç sene geçti üstünden ama annemin arkadaşının dayısı mesut özcan annemin arkadaşının dayısı olduğu içinde arkadaşı önerdi benim dayım estetikci vs diye gitti oldu oda güvenerek.ama sonuç kötü.Memeleri düzeldi ama hala ucları vs acıyormuş hafif ve ilgisizligi yüzündende memnun kalmadı

Back