• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesut Özcan mı? Murat Tezcan mı?Ömer Buhşem mi?Cihantimur mu?

Mxuxzik

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
32
0
286
Bursa
arkadaşlar kafayı yemek üzereyim Bursada hangi doktordan memnun kaldınız lütfen yazın lütfen:))
ben silikon taktırmak istiyorum
arkadaşımda burnunu yaptıracak forumları okuyunca kafam karıştı herkes birini iyilerken birini kötülüyor
bu doktorlara ameliyat olanlar lütfen yazın teşekkürlerr

yaa bursaa duy sesimii
göğüs büyütmek için illaha istanbula mı gideceğiz yahuu
offffff
istda iyi doktor önerisi çok ama bursa kötümü bu kadar bu konudaa

teşekkürler bursaa:)))

Ayni dertten bende muzdaribim bizim bursamiz malesef sosyal agda yeterli deil:((

Bende ayni senin derdindenim:( Bulent cihantimuru fiyatindan dolayi eledim 7000 istedi cunki..

Murat tezcan hakkinda bilgim yok Mesut Ozcandan da memnun olmayanlar duydum istedigi gibi yapmiomus hastanin ama ucuz ve taksitlendirme yapilio...

Omer Buhsem ile carsamba randevum var konur hastanesinde kendisi ama hastalari memnunmu bilmiorum tanidik vasitasiyla gidicem...

Allah yardimcimiz olsun

ben yardımcı olabilirim.
ben mesut özcana ameliyat oldum. hem rinoplasti hemde meme büyütme.
ve açıkçası her iki ameliyatımdan da memnunum.
fiyatlarının uygun olma nedeni;
mesut özcan uludag üni. estetik cerrahi kurucularından. uzun yıllar araştırma hastanesinde görev yaptığı için işin ticaretinde değil, keza yardıma ihtiyaç kişilere ücretsiz ameliyat bile yapabiliyor.
bunun haricinde bahsettiğiniz isimlerin birçoğu mesut beyin öğrencisi oldugunu duymuştum.
mesut bey işin ticaretinde olmadığı gibi vücudu 'olması gerektiği' gibi yapar.
yani sizin göğüs kafesiniz- omuz genişliğiniz ve boyun uzunluğunuzu dikkate alarak,
patlamış top görüntüsü yada ağızınıza girecek büyüklükte meme yapmaz.
fikrinizi ne istediğinizi dinler, ama size enuygun olacak meme ölçüsüne uygun yapar.
yaptığı burun ameliyatlarında da torna usulü değil, kişiye özel çalışır.
ben iki ameliyatımda sorun yaşamadım.yaşayan memnun olmayanıda duymadım.
o yüzden iki dk ara ile radyolara reklam veren, zırt pırt meme ameliyatıda promosyon-indirim yapmaz.
esteticarea gitiiğinizde muhattap olarak hemşire değil, mesut beyi bulursunuz.

cicegımde mesut özcana amelıyat oldu ve cok memnun..kız bedenıne uygun buyuk protez ıstedı ve doktoruda sıgdırabıldıgının en buyugunu yaptı..daha dual plan yontemıne turk doktorların uydurması kaszarı altınada sacma bır yontem dıyen bır doktorunuz var bursada kı bu yontemler lıterature gecmısken.
fıyatıda uygun bence 4500 bır profa gore cok uygun bı fıyat..
dıkıs ızlerınde de cok ıyı ben cıcegımın ızını gordüm cok ınce bır cızgı gıbı..
bellı bır sure sonra ız bıras genıslyo ve bu kadar ınce dıkmesıde sızın ıcın sans.

Son düzenleme:
ameliyat izleri için şunu söyleyebilirim ki,
ince gümüş renkli bi saç teli gibi düşünün. ayrıca ameliyat şişlikleri inince tam meme kat izine denk geliyor. yani elinizle kaldırıp gerdirmediğiniz sürece göremezsiniz bile.
birde kasap gibi büzdüre büzdüre dikenler var ki sormyın.
testere filminden çıkmış gibi..

Ayni dertten bende muzdaribim bizim bursamiz malesef sosyal agda yeterli deil:((

Bende ayni senin derdindenim:( Bulent cihantimuru fiyatindan dolayi eledim 7000 istedi cunki..

Murat tezcan hakkinda bilgim yok Mesut Ozcandan da memnun olmayanlar duydum istedigi gibi yapmiomus hastanin ama ucuz ve taksitlendirme yapilio...

Omer Buhsem ile carsamba randevum var konur hastanesinde kendisi ama hastalari memnunmu bilmiorum tanidik vasitasiyla gidicem...

Allah yardimcimiz olsun
arkadaşlar ben 10 gün önce 3 estetik ameliyat oldum kesinlikle murat tezcan diyorum

yıllardır korkudan bu operasyona yaklaşamıyordum, evlendikten sonra eşim özellikle uyurken sıkıntı çektiğimi söyleyince (burnum sola doğru deviasyonu vardı, kalkıktı ancak kemeri de vardı) karar verdim sonunda ameliyat masasına yatmaya, aylarca araştırdım, istanbul'a gittim, hatta şu sayfalarca övülen doktora gittim, herkes övdüğüne göre vardır bi hikmeti dedim (ki bana gösterdiği resimler beni tatmin etmemişti, bunu da itiraf edeyim), kararımı verdim tarihimi aldım ancak bir arkadaşımın kardeşi (ve operasyon sonrası sıkıntı yaşamamış birkaç arkadaş daha) beni ikna etti diyebilirim, Ferruh Fersçi'ye gidip bir görüşme yaptım, aynı gün Bursa'da başka bir doktora daha randevum vardı ancak kararımı verip fotoğrafçıya gittim, 4 gün sonra kendimi ameliyathanede buldum ve bugün 15. gün herşey bitti, zaten pek de birşey olmadı, acı ağrı sızı anlamında.
fotoğrafçıya gittiğimde 5 yıldır resimlerini çekiyorum daha bir kişi duymadım şikayet eden dedi.
ben tavsiye ederim, gidin görüşün, özellikle fotoğraf albümüne bakın ve sonra siz de mutlu olun :82:

MERHABA ARKDAŞLAR bende mesut beye 3yıl önce burun ameliyatı oldum
memnunum fakat ufak hataları oldu sağ taraftan nefes az alıyorum ama
bu beni rahatsız etmiyor onun dışında memnunum beni görüp bir çok kişi burun ameliyatı olma kararı aldı
bende daha önceden mesut özcana olmuş arkdadaşlarımın sayesinde doktoru keşfettim

murat tezcana 3 hafta sonra burun estetiği yaptırıyorum,daha önce estetik internationalda bülent cihantimurun bi çalışanı ile görüştüm 4000 lira fiyat verdi bülent bey girerse 6000 lira dedi,direk eledim işi resmen ticarete dökmüşler yaklaşımlarını hiç hoş bulmadım ve bülent beyin ameliyattan sonra pek ilgili olmadığıyla ilgili bikaç bişey duydum.sonra bi arkadaşın arkadaşı vasıtasıyla murat tezcan ismini duydum bu siteden de takip ettim genelde olumlu şeyler yazılmış kendisiyle ilgili ve geçen hafta görüşmeye gittim samimi bi doktor güven verdi açıkçası ve 21 ocakta ameliyat oluyorum,fakat tam olarak bi burun tasarımı yapmadık tekrardan gidip görüşücem kendısıyle cunku ben cok takıntılı bı ınsanım bazı seylerı ıyıce netleştırmeden ıcım rahat etmıyo ayrıca cok da buyuk bı burnum yok sadece bıraz kemerlı sanırım doktor beyın ısı kolay olcak ne burunlardan harıkalar yaratıyolar benım mınık ama kemerlı burnumu mu yapamıcak :D deneyımı fıkrı ve de duyumu olan varsa paylaşırsa cok sevınırım arkadaslar.

Back