- 16 Mart 2019
- 309
- 178
- 23
- 26
- Konu Sahibi Melankoliik
Kızlar hepinize mutlu huzurlu yıllar dilerim.. Bu akşam ben birşey gördüm. Gördüğümden beri psikolojim bozuldu, ne yapacağımı bilmiyorum. Önce şunu söylemeyeliyim, ben çok anlayışlıyım fakat bir o kadar asabi sinirli ve agresif bir insanım, ama kişisine ve yerine göre. Çok kıskanç bir yapıya sahibim, ama hastalık boyutunda değil. Kızlar ben evliyim, eşimle ileri boyutta güven problemimiz yoktu, hiç yok desem yalan olur. Fakat ben geçmişte yaşadıklarımdan dolayı kimseye güvenemiyorum zaten, babama dahi. Eşim facebook kullanıyor, ben alırım şifreleri, bazen ondan bakarım ederim.. Bu aralar hiç bakmamıştım, şifreside yoktu zaten. Neyse bu akşm girdim, onun haberi yokken. Messengerda, geçen ayın tarihi ile (Kasım 25) bir kız, beğeni işareti yollamış. Cevap atılmamış, ama nerden emin olabilirim. Mesaj görülmüş. Benim bundan haberim yok, hareketler dökümüne baktım. Arkadaş olma tarihleri ise bu ay yani (Aralık 15) . Bu nasıl bir şey dedim.. Gittim ağzıma geleni saydım, adamlığını karaktersizliğini bırakmadım, bana yaptığı açıklama " O tarihler yanlış, ben konuşmadım, eklemedim" . Mesele şu arkadaşlar, benim haberim yok. Karşınızdaki insan gerek eşiniz gerek sevgiliniz sizin herşeyinizi biliyorsa, herşeyiniizi anlattırıyor ve sizi inanılmaz kısıtlıyorsa, onu o olduğu için seviyor ve kabul ediyorsanız, o da aynılarını yapmak zorunda.. Fakat ben bunu göremedim. Farklı bir odaya çekildim, git araştır dedi, yine çok ağır konuştum (pişman değilim). Daha sonra gitmiş kıza yazmış, kardeşim senin yüzünden eşimle kavga ettim misali, kızda yok ben 3 sene önceki komuşmaları silerken yanlışıkla elim dokundu demiş. Onu da gördükten sonra kaba tabirle ben siktiri çektim, şuan bitirmeyi bile düşünmüyorum. Ne yapmalıyım? Siz olsanız gördüğünüze mi inanırsınız, söylenilene mi?