• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Messenger Sorunu

Melankoliik

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
309
178
23
26
Kızlar hepinize mutlu huzurlu yıllar dilerim.. Bu akşam ben birşey gördüm. Gördüğümden beri psikolojim bozuldu, ne yapacağımı bilmiyorum. Önce şunu söylemeyeliyim, ben çok anlayışlıyım fakat bir o kadar asabi sinirli ve agresif bir insanım, ama kişisine ve yerine göre. Çok kıskanç bir yapıya sahibim, ama hastalık boyutunda değil. Kızlar ben evliyim, eşimle ileri boyutta güven problemimiz yoktu, hiç yok desem yalan olur. Fakat ben geçmişte yaşadıklarımdan dolayı kimseye güvenemiyorum zaten, babama dahi. Eşim facebook kullanıyor, ben alırım şifreleri, bazen ondan bakarım ederim.. Bu aralar hiç bakmamıştım, şifreside yoktu zaten. Neyse bu akşm girdim, onun haberi yokken. Messengerda, geçen ayın tarihi ile (Kasım 25) bir kız, beğeni işareti yollamış. Cevap atılmamış, ama nerden emin olabilirim. Mesaj görülmüş. Benim bundan haberim yok, hareketler dökümüne baktım. Arkadaş olma tarihleri ise bu ay yani (Aralık 15) . Bu nasıl bir şey dedim.. Gittim ağzıma geleni saydım, adamlığını karaktersizliğini bırakmadım, bana yaptığı açıklama " O tarihler yanlış, ben konuşmadım, eklemedim" . Mesele şu arkadaşlar, benim haberim yok. Karşınızdaki insan gerek eşiniz gerek sevgiliniz sizin herşeyinizi biliyorsa, herşeyiniizi anlattırıyor ve sizi inanılmaz kısıtlıyorsa, onu o olduğu için seviyor ve kabul ediyorsanız, o da aynılarını yapmak zorunda.. Fakat ben bunu göremedim. Farklı bir odaya çekildim, git araştır dedi, yine çok ağır konuştum (pişman değilim). Daha sonra gitmiş kıza yazmış, kardeşim senin yüzünden eşimle kavga ettim misali, kızda yok ben 3 sene önceki komuşmaları silerken yanlışıkla elim dokundu demiş. Onu da gördükten sonra kaba tabirle ben siktiri çektim, şuan bitirmeyi bile düşünmüyorum. Ne yapmalıyım? Siz olsanız gördüğünüze mi inanırsınız, söylenilene mi?

Davranışlarınızda abartı var. Bunun için sktr çekilir mi?
Siz ya eşinize hiç güvenmiyorsunuz ki bu noktada eclilik zaten yürümez ya kendinize güvenmiyorsunuz burada da tedavi öneririm.
Kişi kendinden bilir işi ne yaşadınız ya da yaşattınız ki bu haldesiniz?

Davranışlarınızda abartı var. Bunun için sktr çekilir mi?
Siz ya eşinize hiç güvenmiyorsunuz ki bu noktada eclilik zaten yürümez ya kendinize güvenmiyorsunuz burada da tedavi öneririm.
Kişi kendinden bilir işi ne yaşadınız ya da yaşattınız ki bu haldesiniz?
Öncesi var çünkü bir kez affettim, ikinciye affedemem. Ben söz verdiğimde o sözü tutarım, kusursuzum demiyorum, herkes hata yapar herkes birşeyleri geç anlar, ama önemli olan anlamaktır. Hatadan ders çıkarmak, birdaha tekrarlamamaktır. Ben göz yumarsam, hayatım boyunca aldatılırım çünkü. Ne konuştuysak o olması gerekirdi, tedavi görücek biri varsa o zaten, ama huylu huyunu bırakamaz gerçi. Güven konusunda bunu yazıdada belirttim, babama dahi güvenmiyorum. Şükür kendime güveniyorum herkesi kendim gibi sandığımdan yanılıyorum ya zaten. Sizede hayatınız boyunca her insan yalan söylese, ağır şeyler yaşasanız sizde güvenmezsiniz zaten. Yada eşiniz, aranızın bozuk olduğu bir dönemde gidip başka biriyle konuşsa, siz güvenir miydiniz.

Öncesi var çünkü bir kez affettim, ikinciye affedemem. Ben söz verdiğimde o sözü tutarım, kusursuzum demiyorum, herkes hata yapar herkes birşeyleri geç anlar, ama önemli olan anlamaktır. Hatadan ders çıkarmak, birdaha tekrarlamamaktır. Ben göz yumarsam, hayatım boyunca aldatılırım çünkü. Ne konuştuysak o olması gerekirdi, tedavi görücek biri varsa o zaten, ama huylu huyunu bırakamaz gerçi. Güven konusunda bunu yazıdada belirttim, babama dahi güvenmiyorum. Şükür kendime güveniyorum herkesi kendim gibi sandığımdan yanılıyorum ya zaten. Sizede hayatınız boyunca her insan yalan söylese, ağır şeyler yaşasanız sizde güvenmezsiniz zaten. Yada eşiniz, aranızın bozuk olduğu bir dönemde gidip başka biriyle konuşsa, siz güvenir miydiniz.
Babanız annenizi mi aldattı?

Aldatılmıs olabilirsiniz, güveniniz sarsılmıs olabilir, canınız yanmıs olabilir... tek siz muzdarip degilsiniz binlerce kadın arkadaslarımız muzdarip konulardan hepimizin canı yanıyor affediyoruz, yine aldatılıyoruz... yine güveniyoruz sarsılıyoruz.....

Ama kadınız... bize naiflik yakısır... zariflik yakısır. Elbette herkesin yapısı farklı sinirleriniz hücrelerinizi zedeliyor ve hakim olamıyorsunuz kendinize bu haliyle fiziksel özelliklerimize vurup hasta olabiliyoruz.
Hani sakin olmakta fayda var....
Hani usluplerimizi güzel takınmada fayda var...

Bende senin gibiyim canım. İkili ilişkiler de tahammül ve sabrım yok. Aslan burcuyum detaycı bir kadının. Bende sinirlenince oldukça ağır konuşuyorum. İşte bu yüzden de ilişkilerim sürmüyor.Ve üzülen ben çok üzülüyorum daha çok. Kötü bir özellik, umarım iyileşiriz.

Oncelikle sakin ol, ve aldatacak adam aptal mi? Elinde sifrelerinin oldugu bi hesaptan neden aldatsin seni? Gider yeni hesap acar istedigi halti yer seninde ruhun duymaz. Bi sakin ol bi bak araştır, yanyana oturup gulusup eglenmek varken tum geceyi mahvetmissin. Kizla olmadi sen konusurdun. Sinirlerine hakim olamadin anliyorum ama sakin ol kardesim isi durumu izle arastir iyi anla sonra durma sabahina bosaanma dilekcesi ver hatta.

O zaman niye evlendiniz ?

bir kez affedilen yine yapar. ve bu artık onun değil sizin hatanızdır.
milli piyango idaresi değiliz şans verelim.
kaldı ki bu size de eziyet bütün ömrünüzü tetikte yaşayacaksınız artık bu olayda görüldüğü üzere..

bir kez affedilen yine yapar. ve bu artık onun değil sizin hatanızdır.
milli piyango idaresi değiliz şans verelim.
kaldı ki bu size de eziyet bütün ömrünüzü tetikte yaşayacaksınız artık bu olayda görüldüğü üzere..
Aynen öyle 😣 Ne yapmam gerekiyor peki sizce

Aldatılmıs olabilirsiniz, güveniniz sarsılmıs olabilir, canınız yanmıs olabilir... tek siz muzdarip degilsiniz binlerce kadın arkadaslarımız muzdarip konulardan hepimizin canı yanıyor affediyoruz, yine aldatılıyoruz... yine güveniyoruz sarsılıyoruz.....

Ama kadınız... bize naiflik yakısır... zariflik yakısır. Elbette herkesin yapısı farklı sinirleriniz hücrelerinizi zedeliyor ve hakim olamıyorsunuz kendinize bu haliyle fiziksel özelliklerimize vurup hasta olabiliyoruz.
Hani sakin olmakta fayda var....
Hani usluplerimizi güzel takınmada fayda var...
Doğru diyorsun..

Bende senin gibiyim canım. İkili ilişkiler de tahammül ve sabrım yok. Aslan burcuyum detaycı bir kadının. Bende sinirlenince oldukça ağır konuşuyorum. İşte bu yüzden de ilişkilerim sürmüyor.Ve üzülen ben çok üzülüyorum daha çok. Kötü bir özellik, umarım iyileşiriz.
Bende Akrep 😣 Umarımm canım ama bir sezgi geliyor işte

Oncelikle sakin ol, ve aldatacak adam aptal mi? Elinde sifrelerinin oldugu bi hesaptan neden aldatsin seni? Gider yeni hesap acar istedigi halti yer seninde ruhun duymaz. Bi sakin ol bi bak araştır, yanyana oturup gulusup eglenmek varken tum geceyi mahvetmissin. Kizla olmadi sen konusurdun. Sinirlerine hakim olamadin anliyorum ama sakin ol kardesim isi durumu izle arastir iyi anla sonra durma sabahina bosaanma dilekcesi ver hatta.
Canım diyorum ya ben ona nasıl güvenirdim, yani 50 kadının içine girsin, benim adımı sayıklayarak çıkar derdim, sonra bir olay yaşadık hiçbir şekilde konduramadım, kabullenemedim. İşte bütün güvenim sarsıldı sonra. Benim eşim hayatının her alanında çok ciddi cümleler kuran bir insan değil. Hep şakaya alır, ciddi konuşamam bile. Öncesindede aynı hesaptan olduğu için, bilmiyorum.. Bana dokunan benim haberimin olmaması, çünkü inan bana herşeyi ıncığına cıncığına soruyor. Kendisi söyleseydi, zaten böyle yapmazdım ben. Birde kızla konuşuyor. Aramızın bozuk olduğunu duyuruyor, davetiye çıkartıyor. Birazda buna sinirlendim..

Birşey ne kadar sıkılıraa avuçların arasından o kadaf hızlı kayıp gider.
Eşiniz de siz de çok abartmışsınız.. size herşeyi en ince detayıyla anlattırması da saçma..
Çift terapisine gitseniz ?

Allah yardımcınız olsun.Bu sosyal medyanın ilişkilere,evliliklere böylesi etkileri çok üzücü.Ama sanki biraz aceleci davranmışsınız keşke iyice gözlemleseydiniz.Anladığım kadarıyla ikinci şansı vermeyen en küçük şeyde gözünün yaşına bakmayan birisiniz..Hakkınızda hayırlısı olsun

sizin kadar abartı tepki vereni de ilk defa gördüm.sorunlarınız bu derecedeyse tedavi olun.açık konuşuyorum benim eşim böyle biri olsa hiç çekemem boşarım.adam salak mı sizin huyunuzu bildiği halde ve hesaplarının şifreleri sizde olduğu halde ordan aldatsın.messengerda o like işaretini kazayla en az 20 kişiye yollamışımdır.ekranda baş parmağıma denk gelen yerde tam.bunun bir sürü açıklaması olabilir.bu kadar emin değilsen boşan, zorla evli tutan yok.

O değilde kız 3 sene önceki yazışmaları silmek istedim yanlışlıkla bastım filan demiş demekk ki sohbetleri olmuş geçmişte sonradan da konuşmamaya başlamışlar gibi. Ama siz de abartmışsınızz sonuçta geçmiş bir konuşma

Back