Meslek uyumsuzluğu

Fazlasiyla saygısız bir yorum olmuş
Fazlasiyla saygısız bir yorum olmuş
niye canım gerçekleri duymak hoşunuza gitmiyor .
asıl saygısızlığı birlikte olduğun erkeğe yapıyorsun . resmen aşağılıyorsun burda adamı . madem uygun değil çık git adamın hayatından ne oyalıyorsun .burdakiler sana devam et derse devam mı ediceksin yada bırak derse bırakıcak mısın ?amacın ne anlamadım .polislik mesleğini aşağılıyorsun bide ayıp ya . denk değilsen çık git adamın hayatından .
kendin gibi çok önemli bir meslekten insanla ol madem bu kadar tasalandıysan .

ben kendi adıma polis ve askerlerin mesleklerini bir tık daha önemli olduğunu düşünüyorum . yurt içi-dışi güvenliği sağlıyorlar hayatlarını tehlikeye atıyorlar .ve aldıkları maaşlarda hiç öyle yüksek değil yaptıkları işe bakılırsa .
helede şu günlerde her gün polis-asker şehit haberi geldiği günlerde bu tür bir konunun kapatılması gerekiyor bence saygısızlık .
konu sahibi doktorum diyor ama hiçbirşey öğrenememiş bence hayatta . bu hassas dönemde böyle bir konunun açılması düşüncesizlik .birde kalkmış bana saygısız yorum yaptın diyor .

Kişilerin eğitim durumu,okudukları fakülte kampüsü ,sosyal çevresi,çalışma koşulları hepsi ama hepsi önemli.Değil diye ahkam kesenlere katılmıyorum.Çünkü hayat durusnuz bu sosyal çevrelerde gelişiyor.Kariyerinizi ve byndan sonraki hayatınızı geriye atacak adımlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.Evlilik çocuk oyuncağı değil.Evlendikten sonra sevginin ve saygının devam edebilmesi için alışılan sosyal düzenin devamı şart.Radikal gelebilir belki ama anneniz bence de haklı.

Benim bir akrabam, eşimin mesleği astsubaylık olduğu için beni APTAL ilan etmişti. Kendisinin eşi bir gece pavyonda ölümüne dövülmüş ve bir çöp konteynerinin yanına terk edilmişti....

Evet asker ya da polis olan birisiyle evlenmek kolay değil ama adam gibi adam olunca herkese b.k yemek düşer....

niye canım gerçekleri duymak hoşunuza gitmiyor .
asıl saygısızlığı birlikte olduğun erkeğe yapıyorsun . resmen aşağılıyorsun burda adamı . madem uygun değil çık git adamın hayatından ne oyalıyorsun .burdakiler sana devam et derse devam mı ediceksin yada bırak derse bırakıcak mısın ?amacın ne anlamadım .polislik mesleğini aşağılıyorsun bide ayıp ya . denk değilsen çık git adamın hayatından .
kendin gibi çok önemli bir meslekten insanla ol madem bu kadar tasalandıysan .
Burda insanlar kendince sorun olan durumu anlatıyor digerkeride fikirlerini belirtiyor kimse kimsenin dedigini yapmiyor zaten aklına yatarsa faydalanıyor sadece önce bunu anlayın bnce
Ayrıca küçümseme diye bişey söz konusu bile degil oyüzden bu konuda bişey söyleme ihtiyacı hissetmiyorum. Saygısız üslubunuzada devam etmişsiniz karşınızdaki birine böyle emir kipiyle konusmazsiniz buda ayrı bi konu ama bunuda anlamanız zor gorunuyor

ben kendi adıma polis ve askerlerin mesleklerini bir tık daha önemli olduğunu düşünüyorum . yurt içi-dışi güvenliği sağlıyorlar hayatlarını tehlikeye atıyorlar .ve aldıkları maaşlarda hiç öyle yüksek değil yaptıkları işe bakılırsa .
helede şu günlerde her gün polis-asker şehit haberi geldiği günlerde bu tür bir konunun kapatılması gerekiyor bence saygısızlık .
konu sahibi doktorum diyor ama hiçbirşey öğrenememiş bence hayatta . bu hassas dönemde böyle bir konunun açılması düşüncesizlik .birde kalkmış bana saygısız yorum yaptın diyor .
Siz okuduğunuzu anlamadiginiz yada anlamak istemediniz tartışma yaratmaya calisiyorsunuz benim hayattan ne öğrendiğim sizi hiç ilgilendirmez ayrıca en azından karsimdakiyle saygılı konuşmayı ogrendim

Mesele yakıştırmak maas olayi değil aslında sadece yaşanılan huzursuzluk çalışma şartlari onuda karar verirken dikkate almak lazım teşekkür ederim
moralini bozmak gibi olmasın ama bak sana en basit 2 örnek, ilk bayramımızda memlekete gittik güle oynaya gezerken bi telefon izinler iptal geri gelin dediler döndük.
bu yıl tatil ayarladık ki ben özel sektörde çalıştığım için izni ayarlamam zor oldu. rezervasyon yaptırdık parayı ödedik gitmemize 1 hafta kala izinler iptal, parayı ödediğimizle kaldık.
ha sorarsan zerre pişman değilim polisle evli olduğum için, herşeyiyle seviyorum. sevince katlanıyo insan.

Eğer ki KK'dan ayrılın çoğunluk cevabını alınca ayrılacaksanız oyum ayrılından yana.

Çünkü uyumlu meslek uyumsuz meslek farketmez, evlilik bir çok zor koşulda birbirine destek olmayı gerektirir. Yani uyumlu meslekten olsaydınız başka probleminiz olacaktı, preblemsiz hayat var mı allasen. Ama işte bu sorunlara birlikte göğüs gerebileceğiniz, birlikte yola çıkabileceğiniz kişi ile evlilik kurmalı. Siz pek öyle biri değilsiniz müstakbel damat açısından.

O ihtimali olmayacağını kabul ettim. Ilgisi olduğunu pek düşünmuyorum
eğer bununla ilgisi yoksa ve erkek arkadaşını seviyorsan kafanda neden tereddüt var? Herkes kocasıyla uyum içinde çalıştığını mı düşünüyorsun? Ben memurum 8:30/17:30 çalışıyorum eşim arıza bakım mühendisi kışın eve gece 3 te geliyor yazında akşam 21 de. Bence sen erkek arkadaşından sıkıldın ve bahane arıyorsun kendine.

Burda bi yanlış anlaşılma oldu sanırım kimseyi küçümseme gibi bişey söz konusu bile degil böyle bişey olsa o kadar polis eşi yorum yapmazdi yada en azından tepki verirdi heralde. Hassas bi dönem geçirdiğini farkındayım ülkemizin ama benim açtığım konunun bununla ilgisi bile yok tamamen farkı bir yönü bu isin

Burda insanlar kendince sorun olan durumu anlatıyor digerkeride fikirlerini belirtiyor kimse kimsenin dedigini yapmiyor zaten aklına yatarsa faydalanıyor sadece önce bunu anlayın bnce
Ayrıca küçümseme diye bişey söz konusu bile degil oyüzden bu konuda bişey söyleme ihtiyacı hissetmiyorum. Saygısız üslubunuzada devam etmişsiniz karşınızdaki birine böyle emir kipiyle konusmazsiniz buda ayrı bi konu ama bunuda anlamanız zor gorunuyor
sevgilinin faceini falan bilsem şu yazdıklarını postalardım aynen ..
sen nasıl bir kadınsın ya lütfen kendine ve sevgiline bir iylik yap ve çık git hayatından . sen adamın ömrünü tüketirsin . küçümsüyorsun bu yazdıklarından belli . istediğim yorumu yaparım bu seni bağlamaz . buraya konu açan yorumlara açık olcak . bir hakeret sezerse modlar gerekeni yapar canım sen merak etme . eleştiriyi kabul etmeyen konu açmasın . hadi canım by yazma bana sıktın .

Ayrılmalısın.
Böyle bir konuda soru soran kişinin sevgisine kesinlikle inanmam.
Sağlıklı devam edebilecek bir şey yok ortada.
Aşk çoktan gölgede kalmış senin için.
Farkında mısın bilmem ama dışarıdan böyle anlaşılıyor.
Küçümsemek söz konusu değil demişsin ama ne yazık ki söz konusu.
O yüzden kendine denk olduğunu düşünmediğin adamın zamanını daha fazla çalma.
Kendi zamanından da çalma.

sen nasıl bir kadınsın ya lütfen kendine ve sevgiline bir iylik yap ve çık git hayatından . sen adamın ömrünü tüketirsin . küçümsüyorsun bu yazdıklarından belli . istediğim yorumu yaparım bu seni bağlamaz . buraya konu açan yorumlara açık olcak . bir hakeret sezerse modlar gerekeni yapar canım sen merak etme . eleştiriyi kabul etmeyen konu açmasın . hadi canım by yazma bana sıktın .
Sana bisey yazmak vakit kaybı olur zaten haklısın asıl sen sıktınayrıca sen nasıl kadının lafın aynen sana iletiyorum
Sana yorum yazmak vakit kaybı olur zaten aramızdaki terbiye farkıda acik ayrica asıl sn sıktın canim anlamada güçlük çekiyosun sanirim ayrıca lütfen konunun sabote etme bn insanlardan fikir almaya çalışıyorum burda kimseyle tartışmak değil amacim

benim babam polis. calisma sartlari zor. her an goreve cagrilabilirsin.kimi zaman mesai sikinti. tayin durumuda var. 4 yil dogu gorevi. ilerleyen yaslarda evet daha sinirli olabiliyorlar.meslegi geregi.ama hicbirseklilde cok sukur aile icinde siddet olmamistir. yaşınız gencse dusunun acele etmeyin.

X