• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Meslek Seçimim Ne Olmalı?

selin_94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
124
0
116
İzmir
Kızlar yabancı dilim iyi ingilizce ve orta düzeyde almanca görüyorum,yurtdışında ilişkileri olabilen,seyahat edebileceğim ve ofisiçi olmayan bir meslek istiyorum.Fen bölümünde okuyorum fizik dersim çok kötü sözellerim çok iyi biyoloji ve kimya da iyi derecede matematik ise düzeltilebilir seviyede şu an ise orta.Kızlar bu tarz ne tür bi meslek olabilir?
Rehberlik dersi görmüyoruz ve mesleki seçimleri kendimiz araştırmalıyız.Yardımlarınızı bekliyorum :Saruboceq: a.s.

Öncelikle yabancı dilim iyi demişsin? Ne kadar iyi? Sadece okulda mı görüyorsun yoksa yurtdışına çıkıp eğitim aldın mı? Sayısalı seçmekle hata etmişsin derslerinin durumuna bakılırsa. Alan değiştirmeyi düşünmüyor musun?

İngilizcemi kursa giderek upper mediate seviyesine kadar çıkardım,çeviri konusunda iyiyim ama çevirmenlik istemiyorum.Ayrıca fen bölümü olduğum için okulda 2. sınıfta sadece 3 saat ingilizce gördük almancayı babamla ilerletmeye çalışıyorum.Bölüm olayı ise bi bakıma tedbirdi örneğin şu an ne yapıcağıma karar vermedim seneye kadar da değiştirebilirim fenden her türlü mesleği çıkarabilirim ama diğer bölümler kısıtlı üstelik fizik hariç fen alanında iyiyim 2. senede 77,5 le yılsonu notu geçtim.

Back