Meslek seçimi Odyoloji

Renk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
46
4
26
Aramızda 4 yıllık odyoloji bölümü okuyan veyea tanıyan var mi? Nasıl bir meslek bu aralar aklımda ama tam emin değilim. Sağlık alanında çalışmak istiyorum bir kadın içinde iyi bir meslek olması lazım rahat edebilmesi için. Görüşlerinizi bekliyorum :) ☺

Son sınıfta öğretmenlerimin laf arasında önerdiği mesleklerdendi ama içeriğini , çalışma alanını vs hatırlamıyorum .

Yalnız şunu söyleyebilirim ki ; bir ömür boyu bu işten ekmek yiyeceksiniz . Rahat çalışmak veya iyi para kazanmak için istemediğiniz , içinize tam sinmeyen bir mesleği yapmayın .

İyi günler ...

Odyolog işitme testi falan yapıyor. Benim gittiğim hastanede KBB de duruyor. Kulak kristalleri falan var mı ona bakıyor. Sağa sola döndürüyor falan :olamaz:

Isitme testi vs yapan kbb doktorunun yaninda calisan kisilerdir.eskiden 2yillikti.simdi 4yillik mi olmus? Dusunmeden yazardim yerinizde olsam.hemsire gibi nobeti de yok.kendine ait aletlerin oldugu bir odada hastalara isitme testi filan yapiyorlar.saglik alani önü açıktir.is bulma sorunun olmaz diye düşünüyorum.

X