Meslek edindirme kursu?

Çok güzel bir düşünce. Halk eğitimde bu kurslar veriliyor diye biliyorum. Aşama aşama belgelerinizi tamamlıyorsunuz. Ustalık belgesini aldığınızda işyeri açma hakkınız oluyor. Sadece belli alanda da kariyer yapabilirsiniz. Makyajda iyiyseniz makyözlüğe yoğunlaşabilirsiniz.
İyi, kaliteli,tanınmış güzellik merkezi gibi yerlerde işe girdiğiniz zaman çok iyi maaşa çalışabilirsiniz.

Çok güzel bir düşünce. Halk eğitimde bu kurslar veriliyor diye biliyorum. Aşama aşama belgelerinizi tamamlıyorsunuz. Ustalık belgesini aldığınızda işyeri açma hakkınız oluyor. Sadece belli alanda da kariyer yapabilirsiniz. Makyajda iyiyseniz makyözlüğe yoğunlaşabilirsiniz.
İyi, kaliteli,tanınmış güzellik merkezi gibi yerlerde işe girdiğiniz zaman çok iyi maaşa çalışabilirsiniz.
Yaa makyajda da fena sayılmam aslında: ))

Ne kadar güzel bi düşünce,
Insanın yetenekli ve başarılı oldugu bi meslekte birseyler yapmak istemesi.
Hayallerinizin peşinden gidin.

Yaa makyajda da fena sayılmam aslında: ))

Yeteneğin varsa bunun peşinden gitmelisin, bir işi severek yapmak çok önemli, seviyorsan başarırsın. Alınan belgelerin çok uzun sürede alınacağını düşünmüyorum,eğitim durumuna göre değişiyor sanırım bu süre. Ben de düşünüyorum katılmayı,yeteneğim de var sadece manikür,pedikür ondan anlamıyorum pek. Zaten tercih edeceğim bir alan olmaz. Makyözlük iyi ve revaçta bir meslek.

ne güzel bir yetenek. Ben de çok isterdim kendime yetecek kadar saç-makyaj becerisi. :D Çok iyi paralar var bu işte kesinlikle devam edin bence:super:

Yetenek varsa hiç düşünme. İyi bir kuaför çok güzel paralar kazanıyor.
İsim yaptıktan sonra randevulu bile çalışırsın.
Özellikle özel günler için saç makyaj yapan yerler daha güzel paralar kazanıyor.

Gayet guzel olur canim.
Halihazirda sevdiğin bir meslegin yok ise ve bu isi yapmayı gercekten seviyorsan ne güzel.
Belgeni alirsin ileride bir yer acabilecegin gibi freelance calisabilirsin.
Mesela düğün günlerinde insanlar evlerine gelecek bir kuaföru tercih ederler.
Kendini iyi gelistirirsen ve insanlara kanitlarsan olur bu is.

Meslek edindirme kursunda ogretmenim. Hic vakit kaybetmeyin derim bazi ogrencilerimiz oluyor ki dunya markasi oluyor bizden aldiklari egitimi kendileri de gelostirdiklerinde

Kızlar genel olarak kişisel bakımımı ben uygularım. Saç boyama ,ağda ,manikür -pedikür ,kaş alma konusunda da iyim ama sadece kendi üzerimde edindiğim kadarıyla.Eldeki imkanlarla değişik saç boyama stillerine de hakimim. Kendim ombre yaptığım da kuaförüm hayran kalmıştı.Ben bu yeteneğimi belgelendirmek istiyorum.Şimdi değilse bile ilerde kendi kuaför salonu mu açarım diyorum.Bu fikrimi henüz kimseyle paylaşmadım.Sizce oluru var mı yoksa fazla mı hayalperestim?Bu arada hiç çalışma deneyimim olmadı asıl tereddütüm de bu yüzden.

Kurslarla ilgili bilgim yok
Tebrik etmek için geldim =)
Böyle gayretli kadınlara bayılıyorum =))

Neden olmasın ? Olur ; bal gibi olur , çok güzel olur .

Kurs sana çıraklık eğitimi verir . Benim tavsiyem açık öğretim lisesinden lise diplomanı '' Saç bakım ve güzellik '' dalı alanında meslek lisesi diplomasına çevirmen . Bu sayesinde kalfalık düzeyinde diploma sahibi oluyorsun . ( yalnız bunun eğitimi 3 yıl :-) )
İş yeri açma belgen veriliyor . Buna ek olarak mezun olduğun sene kursuna gidersen usta öğreticilik belgesi gibi belgelerde alabiliyorsun .

Hem artık devlet desteği hibe filan hat safhada .

İsteyip çabaladıktan sonra her şey olur :KK66:

Son düzenleme:
Neden olmasın ? Olur ; bal gibi olur , çok güzel olur .

Kurs sana çıraklık eğitimi verir . Benim tavsiyem açık öğretim lisesinden lise diplomanı '' Saç bakım ve güzellik '' dalı alanında meslek lisesi diplomasına çevirmen . Bu sayesinde kalfalık düzeyinde diploma sahibi oluyorsun . ( yalnız bunun eğitimi 3 yıl :-) )
İş yeri açma belgen veriliyor . Buna ek olarak mezun olduğun sene kursuna gidersen usta öğreticilik belgesi gibi belgelerde alabiliyorsun .

Hem artık devlet desteği hibe filan hat safhada .

İsteyip çabaladıktan sonra her şey olur :KK66:
Peki bunu nasıl yapabilirim sil baştan lise okumak mı gerek bu alanda?

Neden olmasin ki?

Madem eliiz yatkin meslek belgenizi alin. Biraz kuafor yaninda calisin , sonra kendi yerinizi acarsiniz.

Vaktiniz ve sabrınız varsa tabi ki güzel olur .Benimde böyle yeteneğim vardı bende gitmiştim meb onaylı sertifika aldım ama süreç yorucu gerçekten çalışıyor gibi ilk günden sabah 8 akşam 5 e kadar calismaya öğrenmeye ogrendiklerini uygulamaya basliyorsun . Kursu 6 günden birakanlar vardi mesela sabir ve istek çok ise baslayin derim..

Vaktiniz ve sabrınız varsa tabi ki güzel olur .Benimde böyle yeteneğim vardı bende gitmiştim meb onaylı sertifika aldım ama süreç yorucu gerçekten çalışıyor gibi ilk günden sabah 8 akşam 5 e kadar calismaya öğrenmeye ogrendiklerini uygulamaya basliyorsun . Kursu 6 günden birakanlar vardi mesela sabir ve istek çok ise baslayin derim..
İstek :super:sabır :ıslık: korkuttun beni:KK17:6 gunde bırakmak birde :110:

İstek :super:sabır :ıslık: korkuttun beni:KK17:6 gunde bırakmak birde :110:

Şöyle ki ilk günler tabi ki sen hiçbirsey bilmiyormuşsuj gibi başlıyorlar çünkü yani sifir bilgi gibi sac ayirmayı ogretiyorlar ornegin 2 3 gün bu nedenle sabırlı olunmalî dedim .Ama daha önceden boyama ve saç bilgim oldugu icin ben baya bunalmistim .

Şöyle ki ilk günler tabi ki sen hiçbirsey bilmiyormuşsuj gibi başlıyorlar çünkü yani sifir bilgi gibi sac ayirmayı ogretiyorlar ornegin 2 3 gün bu nedenle sabırlı olunmalî dedim .Ama daha önceden boyama ve saç bilgim oldugu icin ben baya bunalmistim .
Hmm bildiğini tekrar öğrenmekle vakit harcamak sıktı tabi anlıyorum.

Tebrik ederim. .
İnşallah güzel bir eğitimle
İşi ilerletirsiniz.

Back
X