Hiç bilmiyorum malesef. Bulunduğun şehirde bu işlemleri yapan yerler varsa gidip sor eğitimleri nereden almışlar.Hmm ne kadar sürer egitimi acaba bir fikrin var mı canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilmiyorum malesef. Bulunduğun şehirde bu işlemleri yapan yerler varsa gidip sor eğitimleri nereden almışlar.Hmm ne kadar sürer egitimi acaba bir fikrin var mı canım?
Yaa makyajda da fena sayılmam aslında: ))Çok güzel bir düşünce. Halk eğitimde bu kurslar veriliyor diye biliyorum. Aşama aşama belgelerinizi tamamlıyorsunuz. Ustalık belgesini aldığınızda işyeri açma hakkınız oluyor. Sadece belli alanda da kariyer yapabilirsiniz. Makyajda iyiyseniz makyözlüğe yoğunlaşabilirsiniz.
İyi, kaliteli,tanınmış güzellik merkezi gibi yerlerde işe girdiğiniz zaman çok iyi maaşa çalışabilirsiniz.
Yaa makyajda da fena sayılmam aslında: ))
Hevesim git gide artmaya başladı: ))Meslek edindirme kursunda ogretmenim. Hic vakit kaybetmeyin derim bazi ogrencilerimiz oluyor ki dunya markasi oluyor bizden aldiklari egitimi kendileri de gelostirdiklerinde
Kızlar genel olarak kişisel bakımımı ben uygularım. Saç boyama ,ağda ,manikür -pedikür ,kaş alma konusunda da iyim ama sadece kendi üzerimde edindiğim kadarıyla.Eldeki imkanlarla değişik saç boyama stillerine de hakimim. Kendim ombre yaptığım da kuaförüm hayran kalmıştı.Ben bu yeteneğimi belgelendirmek istiyorum.Şimdi değilse bile ilerde kendi kuaför salonu mu açarım diyorum.Bu fikrimi henüz kimseyle paylaşmadım.Sizce oluru var mı yoksa fazla mı hayalperestim?Bu arada hiç çalışma deneyimim olmadı asıl tereddütüm de bu yüzden.
Teşekkürler canım buradan aldığım destek isteğimi güçlendiriyor:))Kurslarla ilgili bilgim yok
Tebrik etmek için geldim =)
Böyle gayretli kadınlara bayılıyorum =))
Peki bunu nasıl yapabilirim sil baştan lise okumak mı gerek bu alanda?Neden olmasın ? Olur ; bal gibi olur , çok güzel olur .
Kurs sana çıraklık eğitimi verir . Benim tavsiyem açık öğretim lisesinden lise diplomanı '' Saç bakım ve güzellik '' dalı alanında meslek lisesi diplomasına çevirmen . Bu sayesinde kalfalık düzeyinde diploma sahibi oluyorsun . ( yalnız bunun eğitimi 3 yıl)
İş yeri açma belgen veriliyor . Buna ek olarak mezun olduğun sene kursuna gidersen usta öğreticilik belgesi gibi belgelerde alabiliyorsun .
Hem artık devlet desteği hibe filan hat safhada .
İsteyip çabaladıktan sonra her şey olur![]()
İstekVaktiniz ve sabrınız varsa tabi ki güzel olur .Benimde böyle yeteneğim vardı bende gitmiştim meb onaylı sertifika aldım ama süreç yorucu gerçekten çalışıyor gibi ilk günden sabah 8 akşam 5 e kadar calismaya öğrenmeye ogrendiklerini uygulamaya basliyorsun . Kursu 6 günden birakanlar vardi mesela sabir ve istek çok ise baslayin derim..
İsteksabır
korkuttun beni
6 gunde bırakmak birde
![]()
Hmm bildiğini tekrar öğrenmekle vakit harcamak sıktı tabi anlıyorum.Şöyle ki ilk günler tabi ki sen hiçbirsey bilmiyormuşsuj gibi başlıyorlar çünkü yani sifir bilgi gibi sac ayirmayı ogretiyorlar ornegin 2 3 gün bu nedenle sabırlı olunmalî dedim .Ama daha önceden boyama ve saç bilgim oldugu icin ben baya bunalmistim .