Evet öyle kurslar var en azından belgem olsun istedim bende.Boş durmaktan yeteneğimi köreltmekten iyidir dimi?:))neden olmasin ki?cok iyi dusunmussunuz bence sakin vazgecmeyin.tam bilmiyorum ama kurslar var sanirim sertifika aliniyor diye biliyorum.arastirip basvurabilirsiniz.istedikten sonra yapamayacagiz sey yoktur boyle bir beceriniz varsa mutlaka degerlendirin..
Teşekkürler canım: ))Bilgim yok sadece tebrik etmek istedim, hayalinin peşinden giden kadınları severim
Hmm süreç böyle ilerliyor dimi?Artık aşama aşama ilerliycem.Amin canım çok sagol.bende sizin gibi belge almak için belediyenin kursuna gitmiştim ama bazı sebeplerden ötürü devam edemedim. bir süre sonra işkura döndü yani birde para ve sigorta verdiler. bence sizin için çok faydalı olur sonra bir yere yerleşirsiniz. deneyim kazandıktan sonra ustalık belgesi alıp açarsınız yerinizi... önceleri düşük alırsınız en kötü asgari ücret ama sonrası size çok şey kazandırır.. inşallahh Allah kalbinize göre verir...
kesinlikle..insanin kendi icin biseyler yapmasi kadar mutluluk verici bisey yoktur bence.en azindan elinizde bulunsun ilerde ne olacaginizi bilemeyiz.bosuna dememis atalar altin bilezik diye:)hersey gonlunuzce olur insallh..Evet öyle kurslar var en azından belgem olsun istedim bende.Boş durmaktan yeteneğimi köreltmekten iyidir dimi?:))
evet biraz uzun olabilir ama hem elinizde mesleğiniz olur hem de zamanla müşteri kazanıp kazancınızı katlarsınız.Hmm süreç böyle ilerliyor dimi?Artık aşama aşama ilerliycem.Amin canım çok sagol.
Evet yetenek var ,insan ilişkilerinde iyimdir ama deneyim yok.Benim teredütümde burada başlıyor işte.Bence biraz kuafor yaninda calis. Bi dukkani idare etmek sadece işi iyi yapmak olmayabilir.
Açık lise bu konu da yarar sağlar mı acaba?Halk eğitim kurslarına katılıyorsunuz, kursa giderken çalışma mecburiyeti var. Temel bilgileri kurstan öğrenirken, asıl işi çalıştığınız yerden öğreniyorsunuz. Uygulamalı Sınavlar da başarılı olursanız belgelerinizi alıyorsunuz. Mezuniyet durumunuza göre sürüyor eğitim süresi, ilköğretim mezunu daha uzun süre eğitim alırken, lise mezunu daha kısa eğitim alıyor.
Benim dönemin de böyleydi, pek değişmemiştir herhalde.
Favorilerime ekledim :))Hiç de hayalperest değilsin, yeteneğin de varmıs ne güzel. Benim söyle bir Önerim olacak, bence kıl tekniği kas, protez tırnak kurslarına git. Maddi getirisi çok iyi.
Mezunsanız farketmez, yine düşer eğitim süresi.Açık lise bu konu da yarar sağlar mı acaba?
Bir de kalıcı dudak makyajı, İpek kirpik protezi, kirpik perması da dusunebilirsin.Favorilerime ekledim :))
Hmm ne kadar sürer egitimi acaba bir fikrin var mı canım?Bir de kalıcı dudak makyajı, İpek kirpik protezi, kirpik perması da dusunebilirsin.
Evet açıktan okuyup mezun oldum.Mezunsanız farketmez, yine düşer eğitim süresi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?