- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
bu üyelik ilerde bana bi terslik çıkarmaz dimi kızlar.. ben kpss filanda giricem çünküü çok istiorm kpssden gitmek. işkur buna engel olmaz dimi üye oldum ama..
birde çağrı merkezinde çalıştım demişsin.. bende öle bişe istiyordum. nerenin çağrı merkezi. nasıl girilebiliyor..
cnm bu üyelikten bi terslik çıkarmı yaa çünkü ben kpss de gircem korkuorm yani engel filan çıkar diye çünkü tc ne bakıldıgında tüm üyeliklerin filan çıkar.. bişey olurmu yardım et lütfennn
tabikide hayıııııııııııırrrrrrrrrrrr ne alakası var kpss ile veya başka bişey ile bunun herkes kayıt olabilir buraya resmi bir kurum devletin kurumu canım neden terslik olsun bunu asla düşünme:)
memur alırken herşeyi inceliyolarda bende korkuorm engel olur diye. çünkü sorunsuz istiyorum.. inşl öyledir :) bide üyelik iptal edilemez mi ??
tamam çok teşekkür ederim rahatlattın :) bende biraz panik atak var da internetten araştırdım.. herşeyi inceliyolar aksilik çıkmasın die iptal etmeye kalkanlar olmuş onları görünce korktum bi an böyle oldum yani :18::18:
öncelikle konuyu açan arkadaşıma çok tesekkür ediyorum bu bilgi sayesinde ben dahıl
kim bilir kaç işsiz arkadasımız ekmek kapısı bulacak şimdi bende kurs için başvuru yaptım ama
bir kaç sorum olacak
kurs için ücret biz mi vericez yoksa onlarmı bize maaş gibi verecek
ayrıca kursu bitirdikden sonra hastanelerde işe başlaya bilecek miyiz?
rica ederim canım ne demek sizlere umut olabildiysem ne mutlu bana:)
kurs için hiç bir ücret ödemiyoruz canım benim iş kur stajyeri diye bir durum var bunada başvuruyorsun iş kur dan randevu alıp birebir başvurabiliyosun ben başvurmadım ama görüşmeye gittiğimde bunuda sorucam bunda iş kur ile anlaşmalı bir çalışma ortamına girip günlük 15-20 tl para alıyorsun çalıştığın yerde veriyorsa maaşta alıyorsun ama 15-20 tl yi iş kur veriyor sana ayrıca iş kur kaza ve sağlık sigortasıda yapıyormuş bu iş kur stajyeri olayı toplam da 6 aylık bir sözleşme dahilinde çalışma ortamı oluyormuş ben sitesinden araştırdım bu bilgilere ulaştım canım ve sigorta piriminide sanırım ödüyor iş kur şimdilik bildiklerim bu kadar tatlım
kurs bittikten sonra herhangi bir boşluk oldğunda hastahanelerde evet canım başvuru yapabiliriz bu belgeyle belkide iş kur bizi yönlendirir bu konuda tam bilemiyorum ama hastahanelerde çalışmak için hasta kayıtta yeterli oldğumuzu gösteren bir belgemiz olucak sonuçta kurs alıcaz bu konuda bu kadar canım bildiklerim yardımcı olabildiysem sevinirim:)
çok teşekkür ettimgörüşmeden sonra bizide bilgilendirirsin demiiiii ??????
Ben üniversite öğrencisiyim.Ben de katılabilir miyim bu kurslara :26:
rica ederim tr lelli :) belki olur belki olmaz bilmiyorum ama inşallah olur Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin canım senin içinde iyi olur canım inşallah olur:) çok geçmiş olsun bu arada canımBunu bende merak ediyordum bilgim yoktu çok teşekkürler bilgilendirdiğin için..
Bende bu hasta kabul vs gibi iş bakıyorum aslında ama tabiki deneyim istiyorlar ne yazıkki yok
böyle bi kurs çıkışlı olunca muhakkak iş imkanı olur..
oğuşum büyüdü bende evde sıkılıyorum çalışmak istiyorum kolay ağır olmayan zihni ve bedeni yormayan ne tür kurslar var ki bilgim yok araştırmam lazım..
Panikatak, tansiyon gibi sorunlarım var rahat iş tabiki yok ama en azından biraz rahat bi iş olmalı açımdan..
selam millet beni görüşmeye çağırdılar sizden ne haber ?
Katılacagınız kursları ıyıce araştırıp en ıyı kararı vermenızı isterim şayet devam edıyor ıse işkur kursuna katılan bırkişi sonraki 2 yıl boyunca işkur kurslarına katılamıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?