meslek edindirme kursu fikri olan?

bu üyelik ilerde bana bi terslik çıkarmaz dimi kızlar.. ben kpss filanda giricem çünküü çok istiorm kpssden gitmek. işkur buna engel olmaz dimi üye oldum ama..

tabikide hayıııııııııııırrrrrrrrrrrr ne alakası var kpss ile veya başka bişey ile bunun herkes kayıt olabilir buraya resmi bir kurum devletin kurumu canım neden terslik olsun bunu asla düşünme:)

birde çağrı merkezinde çalıştım demişsin.. bende öle bişe istiyordum. nerenin çağrı merkezi. nasıl girilebiliyor..

canım ben ttnet te çalışmıştım ttnet ile anlaşmalı bir bireysel çağrı merkezinde ama öyle de büyük değildi yani bence çok meşakatli bir iş ve sabır gerektiren bir iş ben dayanamadım 1 aydan sonra bıraktım insanda kafa bırakmıyor yaaa

canım cevap verdim bu soruna önceki yazdığında ama olmaz için rahat olsun kız olucak olsa onca insan ne diye kayıt olur sendeee:) en basiti ben olmam canım bende giricem kpss ye asla bişey olmaz san sakin ol:)

memur alırken herşeyi inceliyolarda bende korkuorm engel olur diye. çünkü sorunsuz istiyorum.. inşl öyledir :) bide üyelik iptal edilemez mi ??

memur alırken herşeyi inceliyolarda bende korkuorm engel olur diye. çünkü sorunsuz istiyorum.. inşl öyledir :) bide üyelik iptal edilemez mi ??

canım benim orada çalışanlar ne sanıyosun ki onlarda memur olarak atamayla orada çalışıyorlar :)devlete bağlı yani korkma:)kız ben sorunlu bir cv istermiyim Allah aşkına sadece sen ben değil kimse istemez böyle gereksiz korkularla kendini strese sokma tatlım:)vallahi o kısmını hiç bilmiyorum canım kız niye böyle yapıyosun sen bişey olmaz iptal olmasın varsın ne olucak hiç bir zararı yok benim benden 6-7 yaş büyük kuzenlerim bile kayıtlı orda senelerdir hiç bişey olmuyo rahat ol:)

tamam çok teşekkür ederim rahatlattın :) bende biraz panik atak var da internetten araştırdım.. herşeyi inceliyolar aksilik çıkmasın die iptal etmeye kalkanlar olmuş onları görünce korktum bi an böyle oldum yani :18::18:

rica ederim tatlım kıyamam sakin ol böyle şeyleri getirme aklına canım ben girdim kpss daha önce hiçde öyle şeyler olmuyor merak etme:) yani iş kur a üyesin diye karşına hayatında sorun çıkmaz ama farklı bir yere üyeysen bilemiyorum canım ki bundan korkuyorsan dikkat edersin zaten dye düşünüyorum ama iş kurdan yana bişey olmaz rahat ol

Son düzenleme:
öncelikle konuyu açan arkadaşıma çok tesekkür ediyorum bu bilgi sayesinde ben dahıl
kim bilir kaç işsiz arkadasımız ekmek kapısı bulacak şimdi bende kurs için başvuru yaptım ama
bir kaç sorum olacak

kurs için ücret biz mi vericez yoksa onlarmı bize maaş gibi verecek
ayrıca kursu bitirdikden sonra hastanelerde işe başlaya bilecek miyiz?

rica ederim canım ne demek sizlere umut olabildiysem ne mutlu bana:)
kurs için hiç bir ücret ödemiyoruz canım benim iş kur stajyeri diye bir durum var bunada başvuruyorsun iş kur dan randevu alıp birebir başvurabiliyosun ben başvurmadım ama görüşmeye gittiğimde bunuda sorucam bunda iş kur ile anlaşmalı bir çalışma ortamına girip günlük 15-20 tl para alıyorsun çalıştığın yerde veriyorsa maaşta alıyorsun ama 15-20 tl yi iş kur veriyor sana ayrıca iş kur kaza ve sağlık sigortasıda yapıyormuş bu iş kur stajyeri olayı toplam da 6 aylık bir sözleşme dahilinde çalışma ortamı oluyormuş ben sitesinden araştırdım bu bilgilere ulaştım canım ve sigorta piriminide sanırım ödüyor iş kur şimdilik bildiklerim bu kadar tatlım
kurs bittikten sonra herhangi bir boşluk oldğunda hastahanelerde evet canım başvuru yapabiliriz bu belgeyle belkide iş kur bizi yönlendirir bu konuda tam bilemiyorum ama hastahanelerde çalışmak için hasta kayıtta yeterli oldğumuzu gösteren bir belgemiz olucak sonuçta kurs alıcaz bu konuda bu kadar canım bildiklerim yardımcı olabildiysem sevinirim:)

Bunu bende merak ediyordum bilgim yoktu çok teşekkürler bilgilendirdiğin için..
Bende bu hasta kabul vs gibi iş bakıyorum aslında ama tabiki deneyim istiyorlar ne yazıkki yok
böyle bi kurs çıkışlı olunca muhakkak iş imkanı olur..
oğuşum büyüdü bende evde sıkılıyorum çalışmak istiyorum kolay ağır olmayan zihni ve bedeni yormayan ne tür kurslar var ki bilgim yok araştırmam lazım..
Panikatak, tansiyon gibi sorunlarım var rahat iş tabiki yok ama en azından biraz rahat bi iş olmalı açımdan..

çok teşekkür ettim görüşmeden sonra bizide bilgilendirirsin demiiiii ??????

Son düzenleme:
Ben üniversite öğrencisiyim.Ben de katılabilir miyim bu kurslara :26:

canım hiçbir bilgim yok ama bende açık öğretimden okuyorum 3. sınıf sor istersen canım bilgi alabilirsin gidip işkurdan veya sitesini ziyaret et belkide orada vardır bu konuda bilgi canım

rica ederim tr lelli :) belki olur belki olmaz bilmiyorum ama inşallah olur Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin canım senin içinde iyi olur canım inşallah olur:) çok geçmiş olsun bu arada canım

Son düzenleme:
Katılacagınız kursları ıyıce araştırıp en ıyı kararı vermenızı isterim şayet devam edıyor ıse işkur kursuna katılan bırkişi sonraki 2 yıl boyunca işkur kurslarına katılamıyordu.

selam millet beni görüşmeye çağırdılar sizden ne haber ?

selaaammm::) benide çağırdılar canım kardeşimle gittik ama Allahım bu ne kalabalıktır 800 kişi neredeyseeee:) benim sıram 299 yaaa:):) öğle arasından sonra gelin dediler öyle gitçem artık gittimde geri geldim :):) iş garantiliymiş ya izdiham vardı resmen:):):) bakalım hakkımızda hayırlısı neler olucaaakk:)

evet canım baya düşündüm öyle karar verdim ve iş garantili bir kursmuş bu gittim bugün kalabalığı görmen lazımdı 800 kişiden fazla:) başvuran 400 den sonrasını yarın sabaha attılar artık benim 299 :) öğle arasından sonra gelin dediler geri geldim evime yakın zaten canım gidicem birazdan geri bakalım ne olucak:) evet duydum 2 yıl boyunca başvuramıyormuşuz olsun canım ya napalım belkide bu benim şansım olabilir böyle düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık sağol bilgin için

ben yeri bilmiyordum sgk nın oraya gittim konaga sonra yenişehir de dedi ordakı personel kaldım öylece
tam olarak yeri bilen varmı yarın gelsem olur mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…