• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meslek edindirme kursu fikri olan?

evet kurs için. bende sertifika almak istiyorum. çünkü iş başvurularında yada bi işe girerken gerçekten etkili oluyor artı paun getiriyor ve benim şuan hiç sertifikam yok :43: 19 yaşındayım bende artık bişeler yapmak istiorm kendimi geliştirmek yada kpss den biyere gitmek çok istiyorum. bu işkuruda deniycem eğer internetten kayıt filan oluyorsa ben yapim..

evet donanımda yetmıyor artık. tecrube arıyorlar. tecrubelı oluyorsun egıtım arıyorlar.
durum cok vahım gercekten. herkes kendı meslegını dıledıgınce yapabılse keske. ıs alanı acılsa.
ama neerdee.:(
sen mi ben mi cnm aynı yastayız. aıleye yukum bıtse esımle yenır bı hayat kuruyorum.
gene ıse yarayan olmak kendı ayaklarının ustunde durmak ıstıyor ınsan.
bısey demez sadece, o da hazırlık asamasını dusunur buyuk ıhtımalle. cunku ıs bulucaktı bana ama hazırlıklarda ıkımızde calısıyor olursak nasıl olur dıye dugunden sonraya bırakmıstık. o yuzden ben gene sorayım kurs ıs yerıne benzemez hafta sonuda bos.
ben bı konusayımda hemen basvurayım vakıt kaybetmeden.
aynen valahı ben ıskura hep bakarım ama senın konununu okumasam gırıp kayıt olmak aklımdan gecmezdı bu aksam.
ınsallahhh cnm ınsallahhh hayırlısıyla:)
bırde sey sorucam. sımdı basvursam mulakata gıdemesem bı daha basvurumu almazlarmı ki.

sende haklısın tatlım bu zamanda evlenmek yuva kurmak çok zorlaştı ya artık oğlunuz ne iş yapıyor denilmesinin yanında kızınız ne iş yapıyor a doğru gidiyoruz:)::) bunu arıyor artık karşı tarafta tek maaşla zor geçinmek gerçekten işte bu yüzden bi yerden başlamak istiyorum 4 kişilik bir aileyiz biz babam emekli ve 3 kişiye bakıyor kendiyle bir 4 adam artık helak oldu emekli maaşı yetmez oldu iş desen iş bulamıyorum olmuyor dedim kursu görünce hemen başvurayım belkide şansımadır diye başvurdum hemen sende konuş derim yarın falan ve onaylarla uygunsa sizin için hemen başvur canım evet hafta sonu yok yani ve bence 1 ay çok da fazla birşey götürmez hayatınızdan diye düşünüyorum canım yaa bence gitmelisin bakalım mülakat sonucunda ne olucak oda var tabi canım mülakata gidememek iş veren taraf açısından eksi oluyor ve birdaha başvuracağın zaman karşına çıkabilir bu yüzden işlerini ona göre ayarla canım ve mülakata katılmaya bak sadece bu mülakat için değil hayatında görüşmeye gideceğin her iş için bunu böyle düşün madem gelmeyeceksin başvurmasaydın diye bir düşünce oluşur karşı tarafta fakat arayıp önemli bir sebep olduğunu belirtince ne derler bilemiyorum hayatım ama kabul etmezler büyük ihtimalle çünkü biz gibi birçok insan vardır başvuran ve hakları yenmiş olur tatlım

evet kurs için. bende sertifika almak istiyorum. çünkü iş başvurularında yada bi işe girerken gerçekten etkili oluyor artı paun getiriyor ve benim şuan hiç sertifikam yok :43: 19 yaşındayım bende artık bişeler yapmak istiorm kendimi geliştirmek yada kpss den biyere gitmek çok istiyorum. bu işkuruda deniycem eğer internetten kayıt filan oluyorsa ben yapim..

canım dediğim gibi kardeşimi kayıt etmeye çalıştım ama olmadı bir yerlerde hata veriyor o yüzden işin sağlam olsun temiz olsun diye gidip iş kur başvuru merkezinden kayıt olmanı önerdim.yaz google amcaya:) işkur diye orada çıkar zaten iş arayan girişi yazıyor üye ol diyor altında aynısını uygulaadık kardeşimde ama başvuramadı kursa nedense bilmiyorum canım.Haklısın canım sertifikalar cv miz için çok güzel nimetler yaniiii:) umudunu kesme canım vardır hepimizin bir nasibi illaki olur yeterki azim ve istek olsun içimizde hep

sende haklısın tatlım bu zamanda evlenmek yuva kurmak çok zorlaştı ya artık oğlunuz ne iş yapıyor denilmesinin yanında kızınız ne iş yapıyor a doğru gidiyoruz:)::) bunu arıyor artık karşı tarafta tek maaşla zor geçinmek gerçekten işte bu yüzden bi yerden başlamak istiyorum 4 kişilik bir aileyiz biz babam emekli ve 3 kişiye bakıyor kendiyle bir 4 adam artık helak oldu emekli maaşı yetmez oldu iş desen iş bulamıyorum olmuyor dedim kursu görünce hemen başvurayım belkide şansımadır diye başvurdum hemen sende konuş derim yarın falan ve onaylarla uygunsa sizin için hemen başvur canım evet hafta sonu yok yani ve bence 1 ay çok da fazla birşey götürmez hayatınızdan diye düşünüyorum canım yaa bence gitmelisin bakalım mülakat sonucunda ne olucak oda var tabi canım mülakata gidememek iş veren taraf açısından eksi oluyor ve birdaha başvuracağın zaman karşına çıkabilir bu yüzden işlerini ona göre ayarla canım ve mülakata katılmaya bak sadece bu mülakat için değil hayatında görüşmeye gideceğin her iş için bunu böyle düşün madem gelmeyeceksin başvurmasaydın diye bir düşünce oluşur karşı tarafta fakat arayıp önemli bir sebep olduğunu belirtince ne derler bilemiyorum hayatım ama kabul etmezler büyük ihtimalle çünkü biz gibi birçok insan vardır başvuran ve hakları yenmiş olur tatlım
hahaa valla aynen oyle kızımız ne ıs yapar oglumuzdan ne kadar yuk alır dıye yer degıstırecegız yakında:))
vallahı gecınmek cok zor. ızmırın neresındesın?
evet bencede oyle yapayım ıste 1 ay hıc bısey degıl bızım ıcın ama dugunede 1.5ay var:) o yuzden dedım ama mutlaka basvuracagım
fırsat ayagıma geldı en azından sansımı denerim. evet bırde resmı yamulakata gıtmezsem eksı puan ben kesınlestırıp basvurayım.
bırde dusundum sımdı mesela sertıfıkayı aldık. hastanelere mi basvuruyoruz dırek acaba.
hastanelerde dıploma ararlar mı ki

hahaa valla aynen oyle kızımız ne ıs yapar oglumuzdan ne kadar yuk alır dıye yer degıstırecegız yakında:))
vallahı gecınmek cok zor. ızmırın neresındesın?
evet bencede oyle yapayım ıste 1 ay hıc bısey degıl bızım ıcın ama dugunede 1.5ay var:) o yuzden dedım ama mutlaka basvuracagım
fırsat ayagıma geldı en azından sansımı denerim. evet bırde resmı yamulakata gıtmezsem eksı puan ben kesınlestırıp basvurayım.
bırde dusundum sımdı mesela sertıfıkayı aldık. hastanelere mi basvuruyoruz dırek acaba.
hastanelerde dıploma ararlar mı ki

güldürdüm seni :):):) hehe
Hayırlısı olsun canım benim şimdiden düğünün:) çok mutlu olursunuz inşallahhh
sertifikayı aldın canım şöyle düşünüyorum ya onlar bizi yönlendirirler bir hastahaneye iş olanağı diyor ya çünkü yada kendimiz yine böyle araştırmalara dayanarak bir açık gördüğümüzde hastahaneye başvurabiliriz diploma aramazlar çünkü doktor olarak gitmicez hayatım:) ama sertifikamızın oluşu başvurmamız için bile avantaj şuan başvurabilirmiyiz hayır ama o olunca evettttt:):)

güldürdüm seni :):):) hehe
Hayırlısı olsun canım benim şimdiden düğünün:) çok mutlu olursunuz inşallahhh
sertifikayı aldın canım şöyle düşünüyorum ya onlar bizi yönlendirirler bir hastahaneye iş olanağı diyor ya çünkü yada kendimiz yine böyle araştırmalara dayanarak bir açık gördüğümüzde hastahaneye başvurabiliriz diploma aramazlar çünkü doktor olarak gitmicez hayatım:) ama sertifikamızın oluşu başvurmamız için bile avantaj şuan başvurabilirmiyiz hayır ama o olunca evettttt:):)
guldurdun valla canım:)))
amınn cok sagol.keske yonledırseler. bı ıs bulsak. hanı ıste hastaneye basvursak sertıfıka yetmez demezler hrhalde:))
evettttt bı an evveş basvurulcak asamaya gelsek:)

guldurdun valla canım:)))
amınn cok sagol.keske yonledırseler. bı ıs bulsak. hanı ıste hastaneye basvursak sertıfıka yetmez demezler hrhalde:))
evettttt bı an evveş basvurulcak asamaya gelsek:)

inşallah canım oda olucak birgün :) işimiz olucak inşallah diyorum ya hepimizin vardır bir ekmek kapısı mutlaka zamanı gelince çıkar karşımıza hayırlısı diyelim canım hayırlıysa olsun demezler heralde çünkü kurs alıcaz ya canım ve günümüzde kullanılan hastahane ortamındaki kayıt programını öğretirler büyük ihtimallle bu yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum ama şunuda unutmamak lazım burası TÜRKİYE:) inşallah bakalım neler olucak :)

bende gittim ön muhasebe kursuna bize günlük 15 tl veriyolardı ama artık 20 tl veriyolar 6 ay sürmüştü benim. sonunda işe yerleştirmek gibi amaçları var evet ama sadece burdamı öyleydi bilmiyorum muhasebe kursundayız satış işine sokmaya çalışıyolardı iş olsun sigorta olsunda gerisini önemsemiyolardı kurs süreci çok güzeldi arkadas ortamı harika oluyor ama ben kendi işimi kendim buldum

bende gittim ön muhasebe kursuna bize günlük 15 tl veriyolardı ama artık 20 tl veriyolar 6 ay sürmüştü benim. sonunda işe yerleştirmek gibi amaçları var evet ama sadece burdamı öyleydi bilmiyorum muhasebe kursundayız satış işine sokmaya çalışıyolardı iş olsun sigorta olsunda gerisini önemsemiyolardı kurs süreci çok güzeldi arkadas ortamı harika oluyor ama ben kendi işimi kendim buldum

canım senin bu dediğin sanırım iş kur stajyeri oluyor bunuda okudum ben sitelerindeki bilgilerden evet dediğin gibi 6 ay sürüyormuş sözleşme imzalanıyormuş araştırdım bi baya canım zorla sokucak halleri yoktur ya:) yinede verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ama belkide kurstan kursa fark olabilir alanı farklı oldğu için bende inan nasıl olur bilmiyorum bakalım hayırlıs olsun tüm katılan arkadaşlar için hepimiz için....

günaydınn.. meraba..işkurun sitesi açılıyor. ben bu kurslar için nereye üye olcam ne yapmam lazım. yardımcı olabilirmisiniz..

günaydınn.. meraba..işkurun sitesi açılıyor. ben bu kurslar için nereye üye olcam ne yapmam lazım. yardımcı olabilirmisiniz..

günaydın canım bak ARAYAN YEL buraya tıkla canım benim orda karşına çıkan iş arayan üyeliğinden üye ol ama dediğim gibi ben kardeşimi kaydetmeye çalıştım bir hata verdi başvuramadık kursa kardeşim için sen de dene bakalım değilse pazartesi günü git iş kur merkezine şehrinde bulunan en yakın yere kayıt ol 5 dk bile sürmüyo canım

Son düzenleme:
Kızlar sımdı kafam karıstı. sıgortan maasın olsun yeter dıye dusunuyorlarsa. aynı alana sokmaya calısmıyorlarsa ıyı secmek lazım.
yanı onmuhasebe kursiyeri birini satısa yonledırıyorsa hasta kabul olan bırısını neye yonlendırıcek acaba:)

günaydın canım bak ARAYAN YEL buraya tıkla canım benim orda karşına çıkan iş arayan üyeliğinden üye ol ama dediğim gibi ben kardeşimi kaydetmeye çalıştım bir hata verdi başvuramadık kursa kardeşim için sen de dene bakalım değilse pazartesi günü git iş kur merkezine şehrinde bulunan en yakın yere kayıt ol 5 dk bile sürmüyo canım

teşekkür ederim ben üye oldum. şimdi nolucak peki. ne yapıcam ?

bu üyelik ilerde bana bi terslik çıkarmaz dimi kızlar.. ben kpss filanda giricem çünküü çok istiorm kpssden gitmek. işkur buna engel olmaz dimi üye oldum ama..

birde çağrı merkezinde çalıştım demişsin.. bende öle bişe istiyordum. nerenin çağrı merkezi. nasıl girilebiliyor..

Kızlar sımdı kafam karıstı. sıgortan maasın olsun yeter dıye dusunuyorlarsa. aynı alana sokmaya calısmıyorlarsa ıyı secmek lazım.
yanı onmuhasebe kursiyeri birini satısa yonledırıyorsa hasta kabul olan bırısını neye yonlendırıcek acaba:)

kıııızzz demeee:):):) vallahi bilemiyorum ama zorla da çalışmazsın yani canım ne o öyle :) olsun ben sertifikama bakarım:)

teşekkür ederim ben üye oldum. şimdi nolucak peki. ne yapıcam ?

şimdi girdiysen kendi sayfana sağ alt köşede mesajlar açık iş ilanı ve meslek edindirme kursları diyor meslek edindirme kursuna tıklıcaksın ve orada şehrini seçip hangi kurslar var bakıcaksın canım
yada sen direk buna tıkla canım http://www.iskur.gov.tr/isArayan/KursArama.aspx buna tıkla canım ve sayfanın en altında kırmızı bir yazı çıkıcak oraya tıkla şehrini seç ordan hangi kurslar var senin bulunduğun şehirde çıkar canım

Son düzenleme:
kıııızzz demeee:):):) vallahi bilemiyorum ama zorla da çalışmazsın yani canım ne o öyle :) olsun ben sertifikama bakarım:)

cnm bu üyelikten bi terslik çıkarmı yaa çünkü ben kpss de gircem korkuorm yani engel filan çıkar diye çünkü tc ne bakıldıgında tüm üyeliklerin filan çıkar.. bişey olurmu yardım et lütfennn

Back