kızlar ben ithalat ihracat mezunuyum okulu bitirince tabi tecrübem yok diye iş bulamadım hemen sonra özel bir firmada güya yönetici asistanlığı adı altında hem sekreterlik hem santrale baktım 8 ay çalıştım sonra müdürlerimle görüşüp dış ticaret departmanına geçtim onlarda istekli olduğumu görünce şans verdiler burdada yaklaşık 2 sene kadar çalıştım ve bu mesleğin bana göre olmadığını anladım oysaki ne çok uğraştım ama yapmadan anlaşılmıyo malesef. 28 yaşındayım evlendim ve bu şubatta meslek değiştirmek için 1.5 sene sürecek eğitimime başladım olgunlaşma enstitüsünde çocuk gelişimi okuyorum.
1.5 seneden sonra özelde çalışabilirim yada milli eğitimde ücretli öğretmenlik yapabilirm ama niyetim açık öğretim okul öncesi öğretmenliği bitirp kadrolu öğretmen olmak.yani bi 4 senede orada okumak var birde kpss var :))
ama hiç önemli değil herşey bittiğinde 32 yaşlarında olucam geç değil hiçbirşey için. kalan ömrümde mutlu bir meslek hayatı geçirmek için değer o yüzden ne gerekiyorsa yapın istediğiniz meslek için diyorum. düşünün ben evliyim ve tam gün eğitimim var hafta içi hergün. koşturmakla geçiyo yemekti ütüydü temzlikti okuldu sınavlarımdı ödevlerimdi hiç bitmiyo ama olsun herşeye değer.