ben ilk iğneyi 15 gun once fılan yaptırdım, hıcbıseyde degısıklık olmadı cok sukur bakalım bu ay nasıl olucak gecıkme vs olurmu...
acaba tam koruyormu tereddut edıyorum bırazimplantıda arastırıyorum bır yandan..
Merhaba Teşekkürler paylaşımın için yanlız anlamadım iğne kullanırkendemi hamile kaldınkızlar ben bu iğneyi 3 senedir kullanıyorum yanlız birkaç husus var ki çok dikkatli olmak lazım iğne 28 günde bir yapılıyor ayrıca 28 gün sonra iğne olunmazsa tekrar baştan adet görmeye başlıyorsunuz..benim adetlerim çok düzensizdi şimdi telefonumun takvimine iğnelerimi ayarladım tam 9 gün önce oluyorum.iğneyi vurunduğum ilk günden itibaren koruyor ben kızımı doğum yaptığımdan beri aralıksız kullanıyorum.(yasmin hap kullanırken hamile kalmıştım) bu yöntem 3 yıl korudu bi 3 yıl daha koruyabilseydi :))yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sorusu olan yine yazabilir seve seve cevaaplarımopuyorumnanaktan
Merhaba Teşekkürler paylaşımın için yanlız anlamadım iğne kullanırkendemi hamile kaldınbirde 3 senedir hiç yan etkisi olmadımı ?
hayır canım doğum kontrol hapı kullandığım sırada hamile kaldım henüz 3 aylık evliydim gerçekten kabus gibiydi doğum yapar yapmaz doktorumun tavsiyesiyle mesigna iğne olmaya başladım 28 günde 1 iğnemi vuruluyorum..ohh mis :)(bu arada kızım yaklaşık 3 yaşında)
kızlar ben bu iğneyi 3 senedir kullanıyorum yanlız birkaç husus var ki çok dikkatli olmak lazım iğne 28 günde bir yapılıyor ayrıca 28 gün sonra iğne olunmazsa tekrar baştan adet görmeye başlıyorsunuz..benim adetlerim çok düzensizdi şimdi telefonumun takvimine iğnelerimi ayarladım tam 9 gün önce oluyorum.iğneyi vurunduğum ilk günden itibaren koruyor ben kızımı doğum yaptığımdan beri aralıksız kullanıyorum.(yasmin hap kullanırken hamile kalmıştım) bu yöntem 3 yıl korudu bi 3 yıl daha koruyabilseydi :))yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sorusu olan yine yazabilir seve seve cevaaplarımopuyorumnanaktan[/Q
slm bende igneden kullanıyorum ama benı cok kourkutuyorlar bende hem kullanıyom hem korkuyom cocum olmaz dıye sen uc seneden sonra cocuk yapabıldınmı bı sorun olustumu
ben geçen ay muayenemi oldum ve doktor mesigyna iğnesini yazdı. bir ay sonra tekrar vurunacaksın dedi. ancak ben doktora tekrardan muayene olmam gerekip gerekmediğini sormayı unutmuşum. zaten ücretini devlet karşılamıyor. eczaneden alıp bir hemşireye vurdursam da olur mu? mesigyna iğnesini vurdurmak için her ay doktora muayene olmaya gerek yok değil mi?
bnde bu ay ilk defa yaptırdım canım hemde ne doktora gittim ne bişey sağlık ocağındaki hemşire çok iyi ilgilenip herseyi anlatıor onun önerileriyle vuruldum bir ay sonra tekrardan çağırdı... doktora danıştığım sıralarda da yeni doğum yapmış oldugum zamanlardı o zaman 3 aylık igne yazmıştı ama bn onu vurdurmamıştım emzirmeyi bırakınca ancak bu ay zaman bulup hemşireyle görüşüp mesigyna yı vurdurdum .. yani her ay muayene olmaya fln grek yok tabi şikayetn olmazsa benim vurulduktan 12 gün sonra ara kanama yapmaya basladı bakalım ne kadar sürücek herkes farklı seyler yazmış yaptırdıgıma sevineym mi üzüleyim mi bilemedim vallahi :18:çok enteresan bu foruma mesigyna iğnesi yaptıranlar hiç uğramıyor sanırım. soruma cevap verecek kimse yok mu? :26:
bnde bu ay ilk defa yaptırdım canım hemde ne doktora gittim ne bişey sağlık ocağındaki hemşire çok iyi ilgilenip herseyi anlatıor onun önerileriyle vuruldum bir ay sonra tekrardan çağırdı... doktora danıştığım sıralarda da yeni doğum yapmış oldugum zamanlardı o zaman 3 aylık igne yazmıştı ama bn onu vurdurmamıştım emzirmeyi bırakınca ancak bu ay zaman bulup hemşireyle görüşüp mesigyna yı vurdurdum .. yani her ay muayene olmaya fln grek yok tabi şikayetn olmazsa benim vurulduktan 12 gün sonra ara kanama yapmaya basladı bakalım ne kadar sürücek herkes farklı seyler yazmış yaptırdıgıma sevineym mi üzüleyim mi bilemedim vallahi :18:
bnde çok kararsız kldım 3 gunden beri asırı bir kanama war gttim sordum saglık ocagına 5 günü gecerse hala kanama dewam eder bi kadın dogumcuya git ama normal , istersen doğum kontrol hapına döneriz dedi.. bilmiorumm çok kararsızım bnde hemde çookkkcanım cevabın için çok teşekkür ediyorum. ben de ikincisini vurundum yeni. zaten ilk iğneden sonra 12 ila 15 gün içerisinde ara kanaman olacak bu normal demişti. daha sonra adetin normal düzene girecek demişti. ama şunu da söyleyim iğne, doğum kontrol hapları gibi adeti düzene sokmuyor tam tersi düzeni altüst ediyormuş. doktor bu riski de söylemişti bana. ben de kararsızım belki hapa dönebilirim tekrar...
bnde çok kararsız kldım 3 gunden beri asırı bir kanama war gttim sordum saglık ocagına 5 günü gecerse hala kanama dewam eder bi kadın dogumcuya git ama normal , istersen doğum kontrol hapına döneriz dedi.. bilmiorumm çok kararsızım bnde hemde çookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?