Arkadaslar bana dogum kontrol hapi pek iyi gelmedi..simdi bu igneler ilgimi cekti.. Doktor'da mi yaptiriyoruz bunlari? nasil oluyor?
Sorularim icin özür dilerim, ama artik sastim ne kullanacagima :sinifsinif:
bana doktorum bu ignelerin dogum kontrol haplarıyla aynı etkiye sahip oldugunu söylemişti.yani yan etkileride aynı.tek farkı hap içmeyi unutanlar için igne avantaj dedi.dogum kontrol hapı ben hiç kullanmadım.igneyide
ilk kez yaptırdım.(3 eylülde) 1 haftadır lekelenme tarzında ara kanamam oluyor.hala kesilmedi.belki sonraki aylarda bunlar düzelir ama yinede bir daha yaptırmayı düsünmüyorum.
benım bır arkadasımda 1 yıl dogum kontrol hapıyla korundu.ve iki göğsündede kist olustu.dr dogum kontrol hapından kaynaklandıgını söylemiş.kistleri (ikinci kez)aldırdı.dogum kontrol hapıını bıraktı.şimdi cocuk yap emzir demiş doktoru.yani evet demekki bünyeden bünyeye degişiyormus.o normalmis canim onu okumustum. Kisiden kisiye degisiyormus,kimisinde 2 gün kimisinde 10gün.
Bende bu ignelere merak sardim, dogum kontrol haplari bana hic iyi gelmedi.
Galiba dogurma fabrikasi olacagim akannehir
benım bır arkadasımda 1 yıl dogum kontrol hapıyla korundu.ve iki göğsündede kist olustu.dr dogum kontrol hapından kaynaklandıgını söylemiş.kistleri (ikinci kez)aldırdı.dogum kontrol hapıını bıraktı.şimdi cocuk yap emzir demiş doktoru.yani evet demekki bünyeden bünyeye degişiyormus.
bu arada kac cocugun varki?
:1shok::1shok::1shok:sok oldum ya..
Ben yeni evli sayilirim canim, 1.5ay oldu. Dogum hapi kullandim ilk basta. ama olmadi, simdide daha farkli yöntemlere bakiyorum.
hmm mutluluklar dilerim size.
bende 6 yıllık evliyim 2,5 yasında bir kızım var.bende spiral kullanmayı düşünmeye basladım ..
Tesekkür ederim canim benim. Kizini allah bagislasin
Ben en az 2sene düsünmüyorum o yüzden uzun vadeli bir sey en iyisi.
Sen bir cocuk daha istiyormusun ilerde?
ben ilk 3,5 sene takvim yöntemiyle korundum.adetim cok düzenlidir.sonra yanlıs hesaptan hamıle kaldım.olsun dedik.kızım buyudu artık ikinci cocugu seneye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?