- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.203
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
1 fetih aldım canım ve 5000 Ya kahharOKUNAN FETIH SURESİ 99
KALAN YA KAHHAR 55. 500
Yarına kadar kac olacak bakalım..
Ben çevreme dağıtamıyorm bi kaç kere öyle atmıştm biz ibadetimizi yapıyoruz duamızı ediyoruz zaten diyenler olmuştu ondan tövbe ettim. Kendim okuyorum bi kaç arkadaş sayılı kişilere ancak yazabiliyorum. Sevap işleyelim derken gğnaha sokuyolarKIZLAR DAĞITIN TANIDIKLARINIZA
GERCEKTEN OKUMAK KADAR VESILE OLUP BIRÇOK KISIYE DAĞITMAKTA BUYUK SEVAP.
SOSYAL MEDYANIZDAN YAZIN AKRABALARINIZA YAZIN ALMAZ DEMEYIN ALIYORLAR.. BU KADAR COK HIZLI ILERLEMEMIZIN SEBEBİ EŞ DOST COK ALDI GERCEKTEN
YA KAHHARDA 2. HATİME DONUYORUZ MASALLAH
Israr etmıyorum 1 kere alırmısınız tamam.Ben çevreme dağıtamıyorm bi kaç kere öyle atmıştm biz ibadetimizi yapıyoruz duamızı ediyoruz zaten diyenler olmuştu ondan tövbe ettim. Kendim okuyorum bi kaç arkadaş sayılı kişilere ancak yazabiliyorum. Sevap işleyelim derken gğnaha sokuyolar
Yarın aksama kadar devam edecez kendınızı kasmayın kızçelerİftardan sonra devam ederim basim dondu
300 aldım kalan 50.000OKUNAN FETIH SURESİ 105
KALAN YA KAHHAR 50. 300
SANIRIM EN GUZEL BAYRAM HEDIYESI OLACAK KARDESLERİMİZE
Tamam canim iyi olur hepsine yetismeye calisiyorum bi yandanYarın aksama kadar devam edecez kendınızı kasmayın kızçeler
Allah razı olsun cnm benimFetih için müsait değilim. Ya Kahhar okuyorum. 5 bin aldım
Olur canım bende bir kaç kişiye dedim bakalım dönüş yaparlarmi ona göre.Canım sımdı onu dersem karısıklık olur fetıh suresı nı dagıtalım duruma gore hareket edelım. İnsallah
Yarına kadar zamanı var balım yarın bı hocamızdan rıca edecegım bağıslamsını yapacak ınsallah guzelce dualayıpOlur canım bende bir kaç kişiye dedim bakalım dönüş yaparlarmi ona göre.
Bu arada fetih ve ya kahhar bugün için geçerli dimi.