- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
- Konu Sahibi Morrmeneksee
10.500 " Ya Kahhar" okundu kızlar.33 adet "Fetih suresi" daha okundu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bu hepsi diğer aldıklarının harici demı canım yanı ben direk bunları eklıyorum sayıya10.500 " Ya Kahhar" okundu kızlar.33 adet "Fetih suresi" daha okundu.
Cnm kelımei tevhıd hatimi tamamCanım 3050 ya Kahhar 3234 de kelimei tevhid okundu Morrmeneksee
Canm kelime i tevhid banada veren oldu yarına kadar 1 hatim daha yapılır bence devam edilsinCnm kelımei tevhıd hatimi tamam
Ya kahhara yarına kdr devam ediyoruz
Tamam cnm o zmn ben lol tamamladı. DıeCanm kelime i tevhid banada veren oldu yarına kadar 1 hatim daha yapılır bence devam edilsin
Onun gruba yazdım sıleyım o zmn hemn o tamamlamıs galıbaTamam cnm o zmn ben lol tamamladı. Dıe
Tamam menekşemCnm kelımei tevhıd hatimi tamam
Ya kahhara yarına kdr devam ediyoruz
Evet bunlar da eklenecek tamamen ayrı kişiler tarafından okundu.Bi hafız arkadaş da okuğu için sayı çok oldu bu kez.Şimdi bu hepsi diğer aldıklarının harici demı canım yanı ben direk bunları eklıyorum sayıya
Maşallah canım sasırdım bende bi an cok saolsunlar..Evet bunlar da eklenecek tamamen ayrı kişiler tarafından okundu.Bi hafız arkadaş da okuğu için sayı çok oldu bu kez.