- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- Konu Sahibi Morrmeneksee
OKUNAN FETIH SURESİ 23
KALAN YA KAHHAR 29.000
KALAN YA KAHHAR 29.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende katılacağım inşallah.aksam okuyup sayıdan düşerim fetih süresini de sana bildiririm.Kızlar ya Kahharı sayıdan duserek alalım
Fetıh suresını aldıgında beni etıketlıyerek bildirin eşe dosta da dagıtabılırsınız
Tamam canımCanım bende katılacağım inşallah.aksam okuyup sayıdan düşerim fetih süresini de sana bildiririm.
Okuduğum başka dualarımda var yetişmez diye az yazdım ama yetiştirebilirsem fazla okurum burayada yazarımAllah razı olsun canım..
YARINA kadar okuyalım yarın aksam bağıslamasını yaparız ınsallah..
Ben 100 yazdım ama daha fazla olursa daha ıyı olur Allah razı olsun
Allah Sızdende razı olsun cok saolunOkuduğum başka dualarımda var yetişmez diye az yazdım ama yetiştirebilirsem fazla okurum burayada yazarım
Allah hepimizden razı olsun canım.
Allah kabul etsin
Canım Bu arada başlarken niyet falan edecek miyiz?Allah Sızdende razı olsun cok saolun
Mescid-i Aksanın kurtulusu, Filistindekı kardeşlerimiz için dıe nıyet edebilirsin canmCanım Bu arada başlarken niyet falan edecek miyiz?
Estağfurullah.. Kabul etmek ne demek Allah razı olsun 10 tane fetih aldınız değilmiBen bir kaç güne regli olucam o zamana kadar 10 tane okuyum
Eğer benide kabul ederseniz tabiki
1000 tane alıyorum kalan 28.000OKUNAN FETIH SURESİ 23
KALAN YA KAHHAR 29.000
Aynen regli bitsin yine alırımEstağfurullah.. Kabul etmek ne demek Allah razı olsun 10 tane fetih aldınız değilmi
Tamamdır Allah razı olsun Allah kabul etsin insallahAynen regli bitsin yine alırım
3 fetıh alayım. 3. 000 ya Kahhar.OKUNAN FETIH SURESİ 33
KALAN YA KAHHAR 28.000
Ya kahhar yeni gördümOKUNAN FETIH SURESİ 33
KALAN YA KAHHAR 28.000