- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
4 daha verdım kızlar
OKUNAN FETIH SURESİ 281
OKUNAN YA KAHHAR 199. 000
Bendede 2 kısı aldı saolsın bırı 3 tane aldı biride 9 cıt yok baska durmadan yazıyorum hikayeye.Dua okumamız gerektiğini fetihle kahhar toplandığını sosyal medyada paylaştm rehberde 300 e yakın kişi instada 300 kusur kişi var ve sadece 3 kişi okudu ne kadar acıçok üzüldüm
Ne ara bu kadar umursamaz olduk yaaaBendede 2 kısı aldı saolsın bırı 3 tane aldı biride 9 cıt yok baska durmadan yazıyorum hikayeye.
Konvoyu bır gorsen.. Belkı dualarınıda yapmışlardır bılemeyız ama ben sahsı fikrim gereksız buldum. Hem yasak var tam sıstemı otutrururken boyle bırseye de musade etmemeleri lazımdı. Bır suru ihlal eden olacak ve keyfine cıkan da cok. Kendi akrabalarımdan biliyorum. Keske herkes salavat zinciri esma zinciri yapsa daha cok faydası olur. Fetıh suresı 1001 defa Okundugunda savas esnasında mutlaka zafer elde edılır dıe yazıyor kitaplarda.. Keske herkes alsa türkce de olsa okusa ne bılım...Dua okumamız gerektiğini fetihle kahhar toplandığını sosyal medyada paylaştm rehberde 300 e yakın kişi instada 300 kusur kişi var ve sadece 3 kişi okudu ne kadar acıçok üzüldüm
Az önce bende eşime sitem ettim senin gibi. Gereksiz olduğunu söyledm oda gereksiz olur mu ayaklanacaklar tabi kolay bişeymi devlet hareket geçsin gerekli mercilere mesaj bu iş büyümeden çözülsün. Olması gerekeni yapıyolar dedi. Aslında anlat mak istediğim dua edilsin orda toplanana kadardı ama oda farklı açıdan baktı olayaKonvoyu bır gorsen.. Belkı dualarınıda yapmışlardır bılemeyız ama ben sahsı fikrim gereksız buldum. Hem yasak var tam sıstemı otutrururken boyle bırseye de musade etmemeleri lazımdı. Bır suru ihlal eden olacak ve keyfine cıkan da cok. Kendi akrabalarımdan biliyorum. Keske herkes salavat zinciri esma zinciri yapsa daha cok faydası olur. Fetıh suresı 1001 defa Okundugunda savas esnasında mutlaka zafer elde edılır dıe yazıyor kitaplarda.. Keske herkes alsa türkce de olsa okusa ne bılım...
Evet sıyası boyutuda onemlı tabi. Ama ne bılım yasaklardada olacak is degıl bence. Tam kapanma deniliyor İnancın olsun evden cıkmıyoruz su lanet olası hastalık nasıl artıyor anlamıyorum.Az önce bende eşime sitem ettim senin gibi. Gereksiz olduğunu söyledm oda gereksiz olur mu ayaklanacaklar tabi kolay bişeymi devlet hareket geçsin gerekli mercilere mesaj bu iş büyümeden çözülsün. Olması gerekeni yapıyolar dedi. Aslında anlat mak istediğim dua edilsin orda toplanana kadardı ama oda farklı açıdan baktı olaya
Valla canm ben sana diyeym nasıl artıyo. Tam kapanma olacak dendi kaç gün avm önlerinde kuyruk oldu millet kıtlık öıkacak gibi kıyafet mağazalarının önünde kuyruğa girdi kaç gün trafik felç oldu onlar yüzünden. Tam kapanma başladı eşim işe gidiyo akşam 7.30 da eve geliyo arıyo beni git pide al vs markete yetişemiyo ekmek almaya yetişemiyo meyve sebze bana bakıyo 1 hafta ben gittim geldim eksik almaya yolda yürüyemiyorum o derece kalabalık. Ne maske ne mesafe üzerime çıkacaklar. Çocuğunu alan markete fırına manava çıkmş kaldırıma dizilmiş adamlar yol veren yok canımdan bezdm 1 haftada eşime dedim daha gitmem sabredin 1 hafta evde ne varsa onu yiyin. Hamur işi yemekten kilo almış başını gidiyo ramazanda millet zayıflar biz dışarı çıkmayalım diye evde hamur işi yemekten top gibi olduk yuvrlanıcaz. Bedelini biz ödüyoruz onlara bişey olduğu yokEvet sıyası boyutuda onemlı tabi. Ama ne bılım yasaklardada olacak is degıl bence. Tam kapanma deniliyor İnancın olsun evden cıkmıyoruz su lanet olası hastalık nasıl artıyor anlamıyorum.
Buda vebal.
Bızım teyzegıl tam 9 araba bursadan sıvasa memlekete gittiler tam kapanma olacak dıeValla canm ben sana diyeym nasıl artıyo. Tam kapanma olacak dendi kaç gün avm önlerinde kuyruk oldu millet kıtlık öıkacak gibi kıyafet mağazalarının önünde kuyruğa girdi kaç gün trafik felç oldu onlar yüzünden. Tam kapanma başladı eşim işe gidiyo akşam 7.30 da eve geliyo arıyo beni git pide al vs markete yetişemiyo ekmek almaya yetişemiyo meyve sebze bana bakıyo 1 hafta ben gittim geldim eksik almaya yolda yürüyemiyorum o derece kalabalık. Ne maske ne mesafe üzerime çıkacaklar. Çocuğunu alan markete fırına manava çıkmş kaldırıma dizilmiş adamlar yol veren yok canımdan bezdm 1 haftada eşime dedim daha gitmem sabredin 1 hafta evde ne varsa onu yiyin. Hamur işi yemekten kilo almış başını gidiyo ramazanda millet zayıflar biz dışarı çıkmayalım diye evde hamur işi yemekten top gibi olduk yuvrlanıcaz. Bedelini biz ödüyoruz onlara bişey olduğu yok
Burdan sivasa sivastan bursaya virüs gezeireceklerBızım teyzegıl tam 9 araba bursadan sıvasa memlekete gittiler tam kapanma olacak dıegülsek mi ağlasakmı.
Aynen cnım "şöyle bir virüsu hava aldırmaya cıkmıstık" derler sonradaBurdan sivasa sivastan bursaya virüs gezeireceklerkarantinaya girerseler görürler kapanmayı
Maşallah13000 ya kahhar okundu