- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Canım 200 tane ya kahhar okudum eksiltebilirsinOKUNAN FETIH SURESİ 156
KALAN YA KAHHAR 18.800
Aminn inşaallahCanım bizim hocamız ali imran 1 ve 2. Ayetlerini okutuyor. Bitince Fetih de okurum İnşallah. rabbim kahreylesin ülkeyi başlarına geçirsin.
200 aldım yazdigin da eksıltmıstım cnm saolCanım 200 tane ya kahhar okudum eksiltebilirsin
Canm ben bi kaç kişiye dedim okuyorlar sonra sayı verecekler kahhar alırlarsa üstüne ekleriz okuyup sayı vereceklerini söyledilerTOPLAMDA 140.000 YA KAHHAR OKUDUK KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
DİĞER GRUPTABegonya2 ARKADASIMIZZ YINE AYNI AMAÇ İÇİN KELİME-İ TEVHÎD DAĞITIYOR ORDAN DEVAM EDERIZ ZIKİRİMİZE..
FETİH SURESINE DEVAM EDİYORUZ AMA YARINA KADAR NE TOPLADIK O KAR.
Olsun cnm daha ıyı ustune koyarız ınsallah. Hber verırsın bana devam etmemenin sebebi cok yüklenmk istemiyorum kelimei tevhidde dağıtılıyor bir yandanCanm ben bi kaç kişiye dedim okuyorlar sonra sayı verecekler kahhar alırlarsa üstüne ekleriz okuyup sayı vereceklerini söylediler
İnsallah kuzum okumak isteyen yine okusun sayıdan düşülmesin ekleyerek gidilsinOlsun cnm daha ıyı ustune koyarız ınsallah. Hber verırsın bana devam etmemenin sebebi cok yüklenmk istemiyorum kelimei tevhidde dağıtılıyor bir yandan
Fetıh suresi 200 olur insallah
Cnm ya Kahharı BITIRDIK ama okumak istersen ıcınden kac geliyorsa oku ustune eklerım.Kaç kaldı kızlar 1.000 Ya Kahhar 1 Fetih alabilirim yatsıya kadar
Tamam canım 1.000 Ya Kahhar 1fetih okuyacağım inşallahCnm ya Kahharı BITIRDIK ama okumak istersen ıcınden kac geliyorsa oku ustune eklerım.
Fetıh suresıne devam ediyoruz suan 179 da
GÜNCEL. Ya kahhar
Fetih suresi