"MESCİD-İ AKSANIN KURTULUŞU VE FİLİSTİNLİ KARDESLERIMİZ ICIN 100 FETİH SURESI OKUYORUZ KIZLAR ALIN LÜTFEN 🤲🤲🤲🤲

TOPLAMDA 140.000 YA KAHHAR OKUDUK KIZLAR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH 💕
DİĞER GRUPTA Begonya2 Begonya2 ARKADASIMIZZ YINE AYNI AMAÇ İÇİN KELİME-İ TEVHÎD DAĞITIYOR ORDAN DEVAM EDERIZ ZIKİRİMİZE..

FETİH SURESINE DEVAM EDİYORUZ AMA YARINA KADAR NE TOPLADIK O KAR.

DİĞER GRUPTA Begonya2 Begonya2 ARKADASIMIZZ YINE AYNI AMAÇ İÇİN KELİME-İ TEVHÎD DAĞITIYOR ORDAN DEVAM EDERIZ ZIKİRİMİZE..

Canm ben bi kaç kişiye dedim okuyorlar sonra sayı verecekler kahhar alırlarsa üstüne ekleriz okuyup sayı vereceklerini söylediler

Canm ben bi kaç kişiye dedim okuyorlar sonra sayı verecekler kahhar alırlarsa üstüne ekleriz okuyup sayı vereceklerini söylediler
Olsun cnm daha ıyı ustune koyarız ınsallah. Hber verırsın bana devam etmemenin sebebi cok yüklenmk istemiyorum kelimei tevhidde dağıtılıyor bir yandan
Fetıh suresi 200 olur insallah

Olsun cnm daha ıyı ustune koyarız ınsallah. Hber verırsın bana devam etmemenin sebebi cok yüklenmk istemiyorum kelimei tevhidde dağıtılıyor bir yandan
Fetıh suresi 200 olur insallah
İnsallah kuzum okumak isteyen yine okusun sayıdan düşülmesin ekleyerek gidilsin

X