• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Mesane şekil bozuklugu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

301118

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
56
52
3
Oğlum 1.5 yaşında 9 aydır idrar enfeksiyonu ateş yaşadık sürekli damar yolu antibiyotik tedavi sürdü dağ böbreğe idrar kaçağı var dediler sonra mesanede şekil bozukluğu olduğunu söylediler idrarını tam yapamıyo sünnet ettirmeyi düşünüyorum doktorlar sünnetle çözülecek bisey değil diyo benim durumumda olan ve çaresini bulan varsa önereceği iyi bi doktor olabilir yazsın bana lütfeb

Oğlum 1.5 yaşında 9 aydır idrar enfeksiyonu ateş yaşadık sürekli damar yolu antibiyotik tedavi sürdü dağ böbreğe idrar kaçağı var dediler sonra mesanede şekil bozukluğu olduğunu söylediler idrarını tam yapamıyo sünnet ettirmeyi düşünüyorum doktorlar sünnetle çözülecek bisey değil diyo benim durumumda olan ve çaresini bulan varsa önereceği iyi bi doktor olabilir yazsın bana lütfeb
doktorlar tedavi yöntemi söylemedi mi? burada ne gibi tavsiye istiyorsunuz ki?

doktorlar tedavi yöntemi söylemedi mi? burada ne gibi tavsiye istiyorsunuz ki?
4 defa sistoskopi yapıldı bu hafta sonu tekrar yapılacak sürekli kamerayla bakılıyo antibiyotik kullanıyorum suan zaten sonta takılı tedavi yöntemini bi türlü kendileride söyleyemiyolar ne hikmetse bekliyoruz

4 defa sistoskopi yapıldı bu hafta sonu tekrar yapılacak sürekli kamerayla bakılıyo antibiyotik kullanıyorum suan zaten sonta takılı tedavi yöntemini bi türlü kendileride söyleyemiyolar ne hikmetse bekliyoruz
Nerdesiniz
Hangi doktora gidiyorsunuz.
Mefrolojiye gidiyorsunuz değil mi
Bilmiorum tedavisi var mıdır ama sürekli enfeksiyon varsa altta yatan sorun çözülmeli.
Çok üzüldüm rabbim.sifa versin inşallah cok küçük daha..

Rabbim şifasını versin evladınızın

Yigenimin mesaneyle ilgili bir sorunu varmiydi hatırlamıyorum ama
Pipisi şişmiş idrar yapamıyor ağlıyordu sünnet yapıldı tekrarlamadi birdaha .
Çok geçmiş olsun

Nerdesiniz
Hangi doktora gidiyorsunuz.
Mefrolojiye gidiyorsunuz değil mi
Bilmiorum tedavisi var mıdır ama sürekli enfeksiyon varsa altta yatan sorun çözülmeli.
Çok üzüldüm rabbim.sifa versin inşallah cok küçük daha..
Antalyadayiz prof erdal hocaya gittik içimize sinmedi ürolojiye gidiyoruz simdide ispartaya gidip geliyoruz 2 haftadır ercan baş hocamıza bide o bakıcak sürekli sistoskopiyle balık iyi ama bi sonuc yok :(( allah razı olsun

Bende bu hafta sonu tekrar sistoskopi yapılacak gene 5 .kez nasıl olsa narkoz alıcak diye sünnetinide yaptiricam bu sefer ınsallah bi mucize olur düzelir teşekkür ederim allah razı olsun :(

Yine de sıkıntınızın çözümünü doktorlarda arayın burada sormak çok doğru değil. Derdinizi dinleyelim yardımcı olalım ama söz konusu sağlık olunca işinin ehline bırakmak lazım

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim oğlumun da bobrek kanalında darlık vardı. Doğduğu ilk ay iki defa çok ağır enfeksiyon yaşadı. Doktorlar çare ameliyat dediler. Ameliyatı ürolojiden bir Prof yaptı. Takibi Nefroloji yapıyor hâlâ. Sünnetini de o ameliyatta yaptılar. Şimdilik sıkıntı yaşamıyoruzun şükür. Rabbim sizin evladınıza da şifa versin.

Çocuk mefrolojiye de gidiyrosunuz yani.
Allah allah nedn sorunu bulamıyorlar ki.
Çok karışık böbrek mesane.
Doç dr hakan erdoğan gidiyoruz biz.
Oğlumun da tedavisi yok doğuştan çünkü anne karnında gitmiş böbrekleri da
Cisinj yapamamis kac zaman.
3 kez olduk sistoskopi allahım yardım etti de şaşkın cerrah yanlış yerleri yakmamış çünkü haberi yok yaptığından adamın.
Insalalh hayırlı, işinin ehli hekimlerle karşıladı .
Insallah bu son olsun da cozum bulunsun yavrunuza. Benimline de tabi..
Tüm Hastalara da tabiki..

Bende bu hafta sonu tekrar sistoskopi yapılacak gene 5 .kez nasıl olsa narkoz alıcak diye sünnetinide yaptiricam bu sefer ınsallah bi mucize olur düzelir teşekkür ederim allah razı olsun :KK43:
Allahtan ümit kesilmez. diyorlar ya gerçekten öyle..
Yasadimkac kere..
Çok çok dua da etmeyi ihmal etmeyin.🙁

Yine de sıkıntınızın çözümünü doktorlarda arayın burada sormak çok doğru değil. Derdinizi dinleyelim yardımcı olalım ama söz konusu sağlık olunca işinin ehline bırakmak lazım
Evet haklısınız önce kurban olduğum allah sonra doktorlar ben sadece işte:(hayatta en güzel şey anne olmak ama iste benim kiside derdimi paylaşmak iste :(

Kacak varsa o kacak tedavi edilemiyor muymus yani.
Çişini tam yapamıyorsa tak mi yapıyorsunuz.
Sonda hep mi takılı.
Neden tam yapamıyormuş çişini acaba.n
Ne diyor doktorlarınız
Of çok kötü cook üzüldüm ya rabbim yardımcınız olsun.
Insalalh iyi bir hekim bulun🙁

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim oğlumun da bobrek kanalında darlık vardı. Doğduğu ilk ay iki defa çok ağır enfeksiyon yaşadı. Doktorlar çare ameliyat dediler. Ameliyatı ürolojiden bir Prof yaptı. Takibi Nefroloji yapıyor hâlâ. Sünnetini de o ameliyatta yaptılar. Şimdilik sıkıntı yaşamıyoruzun şükür. Rabbim sizin evladınıza da şifa versin.
Sizin kimdi doktorlarınız.
Gelmis, Geçmiş olsun insallah.
Nefroloji de neye dikkat ediliiyor.bizimki beslenmeye, çiş yapma sık sık, bol şu.

Çocuk mefrolojiye de gidiyrosunuz yani.
Allah allah nedn sorunu bulamıyorlar ki.
Çok karışık böbrek mesane.
Doç dr hakan erdoğan gidiyoruz biz.
Oğlumun da tedavisi yok doğuştan çünkü anne karnında gitmiş böbrekleri da
Cisinj yapamamis kac zaman.
3 kez olduk sistoskopi allahım yardım etti de şaşkın cerrah yanlış yerleri yakmamış çünkü haberi yok yaptığından adamın.
Insalalh hayırlı, işinin ehli hekimlerle karşıladı .
Insallah bu son olsun da cozum bulunsun yavrunuza. Benimline de tabi..
Tüm Hastalara da tabiki..
Allah şifa versin insallah dualarim butun bebeklere evlatlara benim kide doğuştan meydana şekil bozukluğu çişini tam boşaltamıyo sünnet te olmamıştı çünkü doğduğunda kalçası çıkıktı 8 ay brandanda kaldi sünnetini yaptırmadım tekrar bi acı çekmesin diye

Allah şifa versin insallah dualarim butun bebeklere evlatlara benim kide doğuştan meydana şekil bozukluğu çişini tam boşaltamıyo sünnet te olmamıştı çünkü doğduğunda kalçası çıkıktı 8 ay brandanda kaldi sünnetini yaptırmadım tekrar bi acı çekmesin diye
Aminin insallah.

Çocuk nefroloji mi yönlendiriyor sizi.uroloji nefroroloji doktorları birlikte çalışıyor zaten.
Benimki de çişini tam boşalamıyor sanırım 5 yaşındayız hala tam bilemiyoruz.
ALLAHA emanet yaşıyoruz iste.
Dikkat ede ede.
Sunneti de halledebilirsiniz bence.sistopskopi sonrası sonda takılı oluyorsa canı çiş yapmayacağı için daha az acır diye dusunuyorum.
sormadilar mi size ilk sistoskopide. Sunnet iyi diyorlardi cunku

Back